Acnetherapie

Acnétherapie

Het doel van acnétherapie is het onder controle krijgen van acné. De acnébehandeling bestaat onder andere uit een grondige dieptereiniging, waarbij puistjes en mee-eters worden verwijderd.

Meer info »

Beenvaatjes laserbehandeling

Beenvaatjes laserbehandeling

Oppervlakkige blauwe of paarse beenvaatjes verwijderen we met de Long Pulsed Nd:YAG laser. Al na enkele laserbehandelingen zien uw benen er egaler uit.

Meer info »

Cryolipolyse behandeling

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een veilige en effectieve methode om kleine vetophopingen op specifieke plaatsen te verminderen en daarmee de lichaamscontouren te verbeteren.

Meer info »

Elektrisch epileren

Elektrische epilatie

Elektrische epilatie is een ontharingsmethode om witte, grijze, rossige en blonde haren in het gezicht en elders op het lichaam permanent te verwijderen.

Meer info »

Acné-littekens laserbehandeling

Fractionele laserbehandelingen

Fractionele laserbehandelingen stimuleren de aanmaak van gezond bindweefsel. Het is de meest innovatieve methode om een huid met o.a. (acné)littekens of grove poriën gladder te maken.

Meer info »

Goedaardige huidtumoren verwijderen

Goedaardige huidtumoren

Met technieken zoals cryotherapie, curettage en elektrocoagulatie verwijderen we zorgvuldig storende steelwratjes, bultjes en andere onschuldige huidoneffenheden.

Meer info »

Roodheden IPL behandeling

IPL-behandelingen

Van wijnvlek tot couperose. Roodheid en verwijde bloedvaatjes behandelen we met lichtflitstherapie (IPL). Om de resultaten genieten we landelijke bekendheid.

Meer info »

Laserontharen gezicht

Laserontharing

Storende donkere haartjes in het gezicht of ongewenste haargroei op het lichaam? Huidzorg Houten is hét adres voor permanente laserontharing.

Meer info »

Me Line

Me Line Pigmentbehandeling

De formule van ME Line bevat actieve werkstoffen die alle processen van pigmentaanmaak kunnen normaliseren, óók in de diepere huidlagen.

Meer info »

Peelings

Peelings

We zetten peelings in om pigmentvlekken, acné, een grove huidstructuur, huidveroudering en rosacea te behandelen én natuurlijk om de huid op te frissen.

Meer info »

Skinboosters RRS-Inject®

Skinboosters RRS-Inject®

Een skinbooster is een injectie van vloeistof dat bestaat uit natuurlijk hyaluronzuur en actieve ingrediënten. Op deze manier krijgt uw huid een flinke collageenstimulatie.

Meer info »

skinpen-behandeling

SkinPen microneedling

SkinPen Micro-needling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Meer info »