Chemische peeling
Peelings

3-Step Peel ZO Skin Health

De 3-Step Peel van ZO Skin Health is onze meest krachtige peeling op het gebied van fijne lijntjes, hyperpigmentatie, zonschade, vroegtijdige huidveroudering en oneffenheden. Doordat de peeling doorwerkt in zowel de oppervlakkige als de diepere huidlagen zal daarnaast de algemene huidconditie aanzienlijk verbeteren. Resultaten zijn voor een lange periode zichtbaar. De 3-Step Peel is geschikt voor iedereen, ongeacht uw huidtype of huidskleur.

Samenvatting

null
Gebieden

  • Gezicht

null
Hoe werkt het?
Hoge percentages actieve werkstoffen stimuleren de huidvernieuwing. De bovenste laag dode huidcellen wordt volledig afgestoten waarna een egale, zachte en gladde huid zichtbaar wordt.
null
Behandeltijd
30 tot 45 minuten
null
Behandelresultaten
Vervagen pigmentvlekken, Rustiger huidbeeld, verbeterde huidstructuur, egaliseren huidteint, vergladden van de huid, verbeterde huidweerstand en hydratatie.
null
Hoeveel behandelingen
Starten met minimaal 1 behandeling. Daarna 2 tot 3 keer per jaar een onderhoudsbehandeling.
null
Behandelfrequentie
Indien nodig mag de behandeling elke 3-4 weken herhaald worden.
null
Notities

  • De herstelperiode is gemiddeld 5 tot 7 dagen.
  • Resultaten verschillen per persoon.
  • Ter voorbereiding op de behandeling moet u de huid laten wennen aan huidproducten waarin zuren en actieve ingrediënten verwerkt zijn. Het is verplicht om dit productprotocol gedurende 6 tot 18 weken toe te passen voorafgaand aan de behandeling. Uw huidtherapeut zal u hierover informeren.

meest gestelde vragen

over 3-Step Peel ZO Skin Health

De huidtherapeut start met het reinigen en ontvetten van uw huid. Daarna zal de peeling vloeistof worden aangebracht in meerdere lagen. Aansluitend masseert de huidtherapeut een retinolcrème in tot deze volledig is opgenomen. Ter afsluiting verzorgt zij de huid met een voedende nabehandelingscrème.

Tijdens het aanbrengen van de peeling ervaart u een brandend gevoel. De huidtherapeut zal u een elektrische handwaaier overhandigen die de pijn verzacht.

Direct na de behandeling is de huid rood en kan er tijdelijk wat zwelling optreden. Meestal is dit binnen enkele uren verdwenen. Na enkele dagen zal de huid jeuken, strak aanvoelen, eventueel een donkere verkleuring vertonen en branderig zijn. Ook vertoont de huid doorgaans een hoge mate van vervelling. Dit zijn gewenste reacties: de oude en overtollige huidcellen laten los om plaats te maken voor gezonde nieuwe huidcellen.

Wij adviseren om te starten met één behandeling. Mochten er meer behandeling nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken, dan zal uw huidtherapeut u hierover informeren. Om behaalde resultaten te behouden adviseren wij om de behandeling zo’n 2 tot 3 keer per jaar te herhalen.

De 3-Step Peel is een intensieve peeling die de huid egaliseert en de huidstructuur verbetert. Resultaten zijn zichtbaar op de lange termijn.

In sommige gevallen kan de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit uw zorgverzekering. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw vragen, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten. Na zorgvuldige screening en beoordeling van uw huidconditie geeft de huidtherapeut u persoonlijk behandeladvies en stelt zij een op u afgestemd behandelplan op en geeft een prijsindicatie. Als alles duidelijk voor u is kunt u, na ondertekening van de  behandelovereenkomst, tot behandeling overgaan.

Reinig uw huid pas de ochtend na de behandeling. Breng daarna het hele sachet van de ZO Retinol Stimulation Crème aan. Hierna mag de huid gevoed worden met de ZO Hydrating Crème. Beide producten krijgt u van ons mee na de behandeling.

Wie u voor gingen