Dr. Robin Ernsting

Cosmetisch arts

Er is een toenemende vraag naar manieren om mooi te verouderen. Een gezonde huid en gezonde leefstijl vormen daarvoor de basis. Onze huidbehandelingen kunnen u helpen uw huid in optimale conditie te brengen en te houden.

Het verzachten van expressierimpels, zoals de fronsrimpel en herstellen van volumeverlies zijn echter hulpvragen van het werkterrein van een cosmetisch arts. Uiteraard willen wij dat onze cliënten bij een vakkundige, betrouwbare cosmetisch arts terecht komen.

Daarom werkt Huidzorg Houten samen met cosmetisch arts Dr. Robin Ernsting van Dutchinjectables. Hij komt maandelijks naar onze kliniek om botox- en fillerbehandelingen uit te voeren. Op deze manier bieden we onze cliënten een complete behandeling voor alle hulpvragen met betrekking tot het behouden van een jeugdige uitstraling.

meest gestelde vragen

over Dr. Robin Ernsting

Dr. Robin Ernsting heeft geneeskunde gestudeerd in het AMC te Amsterdam. Hij is in 1995 afgestudeerd als arts en heeft aansluitend aan de opleiding veel klinische kennis en ervaring opgedaan op de afdeling vaat-en cosmetische chirurgie van het AMC. Sinds 2003 is zijn interesse in de cosmetische geneeskunde verder uitgebouwd in de richting van injectables. Hij heeft diverse opleidingen in binnen- en buitenland gevolgd en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet. Zijn kennis en kunde past hij dagelijks toe bij zijn cliënten.

Creatieve geest

Dr. Robin Ernsting heeft het vermogen om goed naar een gezicht, de mimiek en de uitstraling te kijken. Met de juiste benadering, kennis en kunde is veel mogelijk. Hij streeft altijd naar een natuurlijk resultaat. Het gaat erom dat je de mooiste versie van jezelf bent en blijft.

Persoonlijke omgang en betrokkenheid

Dr. Robin Ernsting neemt uitgebreid de tijd en geeft je graag persoonlijk advies tijdens een consult om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. Gracieus ouder worden is het doel, zonder dat iemand ziet dat je ‘iets’ hebt gedaan.

Veiligheid

Dr. Robin Ernsting blijft uiterst zorgvuldig en kritisch onder de toenemende druk van de buitenwereld om vooral de trends te volgen. Nieuwe ontwikkelingen moeten zich eerst bewijzen in resultaat en veiligheid alvorens hij er überhaupt voor openstaat. Hij werkt met veilige, professionele producten.

Tevreden cliënten

Zijn netwerk breidt zich de afgelopen jaren steeds verder uit; vooral de positieve ervaringen van cliënten die hun eigen netwerk meebrengen, geven een snelgroeiend aantal cliënten. Deze cliënten zijn zeer trouw en blijven terugkomen. De resultaten blijven natuurlijk; weer een frisse en energieke uitstraling waardoor het zelfvertrouwen toeneemt. Vooral de reacties uit de directe omgeving zijn een bevestiging voor cliënten dat ze bij Dr. Robin Ernsting in goede handen zijn.

Botox & fillers

Soms verouderen we sneller dan we ons voelen. Een lange periode van vermoeidheid, verdriet, stress of medicijngebruik tekent onze huid. Ook genetische aanleg, overmatige blootstelling aan zon of ongezonde voeding kunnen de oorzaak zijn van vroegtijdige huidveroudering.

De huid weer wat volume teruggeven met een hoogwaardige, natuurlijke filler maakt je uitstraling weer frisser en energieker. Botox maakt rimpels en lijntjes net wat zachter, waardoor er een sympathiekere uitstraling ontstaat. Soms kan een kleine verandering al een groot effect hebben.

Verdere inhoud naar zijn behandelingen verwijzen we naar zijn website www.dutchinjectables.nl.

Dr. Robin Ernsting
Tel:  06 11286496
info@dutchinjectables.nl
KvKnr: 132113662
Registratienummer BIG-register: 59044586801

U kunt direct op deze pagina een afspraak bij hem inplannen via de onderstaande boekingswidget.

Contactgegevens

Tel:  06 11286496
info@dutchinjectables.nl
KvKnr: 132113662
Registratienummer BIG-register: 59044586801

Verdere inhoud naar zijn behandelingen verwijzen we naar zijn website www.dutchinjectables.nl.

Afspraak maken
Maak hieronder een afspraak bij Robin Ernsting