EndyMed PRO 3DEEP

EndyMed PRO is een uniek behandelplatform voor huidverstrakking en huidverbetering in het gezicht en elders op het lichaam. Met behulp van acht verschillende handstukken kunnen we zeer effectief energie in de diepte van de huid brengen om collageen te stimuleren.

Wat is EndyMed 3DEEP?

EndyMed 3DEEP bestaat uit een drietal niet-invasieve radiofrequente behandelingen die de onderste huidlagen verwarmen. Elke behandelmethode heeft een eigen doel: verstrakken en contouren (TIGHTEN en V-SHAPE), microneedling met radiofrequentie (INTENSIF) en fractionele huidvernieuwing (FSR).

Wat zijn de voordelen van EndyMed 3DEEP?

  • Stimuleert op natuurlijke wijze de groei van collageen in de huid
  • De behandelingen zijn vrijwel pijnloos en vrij van bijwerkingen
  • De huid herstelt zeer snel na de behandelingen
  • Veilig voor donkere huidtinten of gebruinde huid
  • De resultaten zijn langdurig en geven een natuurlijk effect

Hoe werkt EndyMed 3DEEP?

Endymed gebruikt radiofrequentie technologie, om door middel van verwarming van de collagene vezels in de lederhuid, verslapte huid te verstevigen en verstrakken. De energie van de warmte die aan het collageen wordt afgegeven zorgt voor een samentrekking van de vezels. Tegelijkertijd wordt de aanmaak van nieuw collageen in gang gezet. Deze hermodellering van collageen verbetert de huidteint en huidtextuur en helpt om de huid er jonger en steviger uit te laten zien.

Waar kan EndyMed 3DEEP op toegepast worden?

  • EndyMed 3DEEP TIGHTEN: deze behandelkoppen zorgen voor diepe verwarming van de lederhuid ter verbetering van rimpels en huidverslapping in gebieden zoals de wangen, rondom de mond, de hals, het ooggebied of het hele gezicht.
  • EndyMed 3DEEP V-SHAPE: deze behandelkop zorgt voor verscherping van de contouren van de wangen, kaaklijn en onderkin.
  • EndyMed 3DEEP INTENSIF: een behandelkop waarbij radiofrequentie wordt gecombineerd met gepulseerde microneedling om diverse soorten littekens, grove huidstructuur, rimpels en huidverslapping vanuit de diepere huidlagen te verbeteren.
  • EndyMed 3DEEP FSR: een behandelkop waarbij radiofrequentie wordt gecombineerd met fractionele micro-ablatie met de focus op de bovenste lagen van de huid om de textuur en teint van de huid te verbeteren.
  • EndyMed 3DEEP EYES: een ultieme niet-chirurgische behandeling waarbij twee behandelkoppen gecombineerd worden (INTENSIF en FSR) om fijne lijntjes en huidverslapping in het ooggebied te verminderen.

Voor wie is EndyMed 3DEEP geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor alle mensen die hun  huid zo lang mogelijk in optimale conditie willen houden en huidveroudering willen vertragen. Zolang u over het algemeen gezond bent en geen huidaandoeningen of infecties heeft in het te behandelen gebied, zijn er weinig medische redenen waarom u geen EndyMed 3DEEP-behandeling mag ondergaan. De huidtherapeut vraagt tijdens het eerste consult naar uw medische voorgeschiedenis.

Lees meer over de EndyMed 3DEEP-behandelingen:

Meest gestelde vragen over EndyMed 3DEEP

De behandeling is niet geschikt voor mensen die last hebben van epilepsie, een pacemaker of metalen implantaten in hun lichaam hebben, inclusief tandheelkundige implantaten en voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Een geschiedenis van keloïde of hypertrofische littekens kan de huid ook ongeschikt maken voor de EndyMed 3DEEP-behandeling.

Radiofrequentie technologie verschilt van meer traditionele huidverbeteringsmethoden zoals laser, doordat de resultaten niet worden beïnvloed door huidskleur: deze methode is geschikt voor alle huidtypen. Radiofrequentie kan bovendien veel dieper in de lederhuid doordringen om deze te verwarmen en collageen te stimuleren.

De radiofrequentietechnologie die door de Endy Med 3DEEP-behandelkoppen wordt afgegeven, verschilt van traditionele radiofrequentietechnieken doordat de EndyMed 3DEEP zeer gecontroleerd ingezet kan worden. De huidtherapeut kan hierdoor heel gericht energie aan het collageen afgeven. Er wordt gebruik gemaakt van zes elektroden met elk een eigen generator die een energiestroom in een driedimensionaal thermisch patroon (3DEEP) genereren. Dit heeft minimale impact op de huid, wat betekent dat er geen koeling nodig is.

Hoewel Huidzorg Houten de eerste kliniek is die de innovatieve EndyMed 3DEEP-behandelingen aanbiedt in Nederland, wordt de technologie al langer toegepast buiten Europa. Buitenlandse studies bewijzen dat de 3DEEP-technologie van EndyMed aanzienlijke verbetering biedt bij verschijnselen van huidveroudering, een zonbeschadigde huid en diverse soorten littekens.

EndyMed 3DEEP is een veilige procedure. EndyMed is gecertificeerd voor Europese CE-markering en goedgekeurd door de Amerikaanse FDA (Food & Drug Administration) in maart 2011. EndyMed 3DEEP-behandelingen worden alleen uitgevoerd door artsen of huidtherapeuten.

Vraag stellen / Afspraak maken
Bezig met versturen
Wij respecteren uw privacy!