EndyMed PRO 3DEEP

EndyMed PRO is een uniek behandelplatform voor huidverstrakking en huidverbetering. Met behulp van acht verschillende handstukken brengen we effectief en veilig energie in de diepte van de huid om de productie van collageen te stimuleren.

EndyMed 3DEEP bestaat uit een drietal radiofrequente behandelingen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Elke behandelmethode heeft een eigen doel:

  1. Verstrakken en contouren (TIGHTEN en V-SHAPE)
  2. Verstevigen en vergladden vanuit de diepere huidlaag (INTENSIF)
  3. Verbetering van de huidteint en huidtextuur (FSR)

EndyMed 3DEEP FSR

Behandeling waarbij radiofrequentie wordt gecombineerd met fractionele micro-ablatie met de focus op de bovenste lagen van de huid om de textuur en teint van de huid te verbeteren.
Lees meer »

EndyMed 3DEEP INTENSIF

Gepulseerde microneedling gecombineerd met radiofrequentie om diverse soorten littekens, grove huidstructuur, rimpels en huidverslapping vanuit de diepere huidlagen te verbeteren.
Lees meer »

EndyMed 3DEEP V-SHAPE

Niet-invasieve, liftende radiofrequentiebehandeling om de contouren van de wangen, kaaklijn en onderkin te verbeteren.
Lees meer »

EndyMed 3DEEP TIGHTEN

Niet-invasieve radiofrequentie ter verbetering van rimpels en huidverslapping in gebieden zoals de wangen, rondom de mond, de hals, het ooggebied of het hele gezicht.
Lees meer »

EndyMed 3DEEP EYES

De ultieme niet-chirurgische behandeling waarbij twee behandelkoppen gecombineerd worden (INTENSIF en FSR) om fijne lijntjes en huidverslapping in het ooggebied te verminderen.
Lees meer »

Veelgestelde vragen

Endymed gebruikt radiofrequentie technologie, om door middel van verwarming van de collagene vezels in de lederhuid, verslapte huid te verstevigen en verstrakken. De energie van de warmte die aan het collageen wordt afgegeven zorgt voor een samentrekking van de vezels. Tegelijkertijd wordt de aanmaak van nieuw collageen in gang gezet. Deze hermodellering van collageen verbetert de huidteint en huidtextuur en helpt om de huid er jonger en steviger uit te laten zien.

  • Stimuleert op natuurlijke wijze de groei van collageen in de huid
  • De behandelingen zijn vrijwel pijnloos en vrij van bijwerkingen
  • De huid herstelt zeer snel na de behandelingen
  • Veilig voor donkere huidtinten of gebruinde huid
  • De resultaten zijn langdurig en geven een natuurlijk effect

EndyMed 3DEEP is een veilige procedure. EndyMed is gecertificeerd voor Europese CE-markering en goedgekeurd door de Amerikaanse FDA (Food & Drug Administration) in maart 2011. EndyMed 3DEEP-behandelingen worden alleen uitgevoerd door artsen of huidtherapeuten.

Radiofrequentie technologie verschilt van meer traditionele huidverbeteringsmethoden zoals laser, doordat de resultaten niet worden beïnvloed door huidskleur: deze methode is geschikt voor alle huidtypen. Radiofrequentie kan bovendien veel dieper in de lederhuid doordringen om deze te verwarmen en collageen te stimuleren.

De radiofrequentietechnologie die door de Endy Med 3DEEP-behandelkoppen wordt afgegeven, verschilt van traditionele radiofrequentietechnieken doordat de EndyMed 3DEEP zeer gecontroleerd ingezet kan worden. De huidtherapeut kan hierdoor heel gericht energie aan het collageen afgeven. Er wordt gebruik gemaakt van zes elektroden met elk een eigen generator die een energiestroom in een driedimensionaal thermisch patroon (3DEEP) genereren. Dit heeft minimale impact op de huid, wat betekent dat er geen koeling nodig is.

Hoewel Huidzorg Houten de eerste kliniek is die de innovatieve EndyMed 3DEEP-behandelingen aanbiedt in Nederland, wordt de technologie al langer toegepast buiten Europa. Buitenlandse studies bewijzen dat de 3DEEP-technologie van EndyMed aanzienlijke verbetering biedt bij verschijnselen van huidveroudering, een zonbeschadigde huid en diverse soorten littekens.

Deze behandeling is geschikt voor alle mensen die hun huid zo lang mogelijk in optimale conditie willen houden en huidveroudering willen vertragen. Zolang u over het algemeen gezond bent en geen huidaandoeningen of infecties heeft in het te behandelen gebied, zijn er weinig medische redenen waarom u geen EndyMed 3DEEP-behandeling mag ondergaan.

De behandeling is niet geschikt voor mensen die last hebben van epilepsie, een pacemaker of metalen implantaten in hun lichaam hebben, inclusief tandheelkundige implantaten en voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Een geschiedenis van keloïde of hypertrofische littekens kan de huid ook ongeschikt maken voor de EndyMed 3DEEP-behandeling.

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw vragen, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten. Na zorgvuldige screening en beoordeling van uw huidconditie geeft de huidtherapeut u persoonlijk behandeladvies en stelt zij een op u afgestemd behandelplan op en geeft een prijsindicatie. Als alles duidelijk voor u is kunt u, na ondertekening van de behandelovereenkomst, tot behandeling overgaan.

Endymed 3DEEP INTENSIF
Hals of gedeelte gelaat – losse behandeling € 275,-
Hals of gedeelte gelaat – kuur van 3 behandelingen (10% korting) € 742,50
Hals of gedeelte gelaat – kuur van 6 behandelingen (15% korting) € 1402,50
Hele gelaat – losse behandeling € 375,-
Hele gelaat – kuur van 3 behandelingen (10% korting) € 1012,50
Hele gelaat – kuur van 6 behandelingen (15% korting) € 1912,50
Litteken of striae – losse behandeling v.a. € 200,-
Endymed 3DEEP FSR
Gedeelte gelaat – losse behandeling € 275,-
Gedeelte gelaat – kuur van 3 behandelingen (10% korting) € 742,50
Gedeelte gelaat – kuur van 6 behandelingen (15% korting) € 1402,50
Hele gelaat – losse behandeling € 375,-
Hele gelaat – kuur van 3 behandelingen (10% korting) € 1012,50
Hele gelaat – kuur van 6 behandelingen (15% korting) € 1912,50
Litteken of striae – losse behandeling v.a. € 200,-
EndyMed 3DEEP TIGHTEN  & V-SHAPE
1 Zone – losse behandeling € 175,-
1 Zone – kuur van 6 behandelingen (15% korting) € 892,50
2 Zones – losse behandeling € 250,-
2 Zones – kuur van 6 behandelingen (15% korting) € 1275,-
V-SHAPE (kaaklijn en onderkin) – losse behandeling € 175,-
V-SHAPE – kuur van 6 behandelingen (15% korting) € 892,50
EndyMed EYES (TIGHTEN + FSR)
Ooggebied – losse behandeling € 275,-
Ooggebied – kuur van 3 behandelingen (10% korting) € 742,50
Ooggebied – kuur van 6 behandelingen (15% korting) € 1402,50
Vraag stellen / Afspraak maken
Bezig met versturen
Wij respecteren uw privacy!

Maak een afspraak

…voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek