EndyMed 3DEEP EYES

Naarmate we ouder worden, zijn tekenen van huidveroudering vaak als eerste rond de ogen te zien, denk hierbij aan hangende oogleden, een slapper wordende huid en fijne lijntjes en rimpels.

EndyMed 3DEEP EYES is een niet-chirurgische en niet-invasieve behandeling voor huidverstrakking en huidversterking voor de vaak gevoelige oogzone. Het iFine handstuk is speciaal ontwikkeld om op een veilige manier de moeilijk bereikbare gebieden rondom de ogen te bereiken.

Wat is het effect van EndyMed 3DEEP EYES?

  • Pakt fijne lijntjes en rimpels aan
  • Gladdere, strakkere huid rondom de ogen
  • Vermindert verzakking onder de ogen en verbetert de oogcontouren
  • Vermindert overhangende oogleden
  • Jeugdigere uitstraling en minder vermoeide ogen
  • Verzacht de fijne lijntjes, waardoor de applicatie van make-up gemakkelijker is

In deze ultieme anti-age oogbehandeling worden EndyMed 3DEEP TIGHTEN en EndyMed 3 DEEP FSR gecombineerd in één behandeling.

1. EndyMed TIGHTEN Ooggebied

Met behulp van het speciale handstuk van EndyMed 3DEEP TIGHTEN wordt onder en boven de ogen radiofrequentie diep in de huid gebracht. De warmte, die tot het optimale niveau wordt opgebouwd, activeert de productie van nieuw collageen.

2. EndyMed 3DEEP FSR Ooggebied

Aansluitend wordt het betreffende gebied behandeld met EndyMed 3DEEP FSR. Voor deze behandeling wordt ook gebruik gemaakt van EndyMed 3DEEP- technologie om het verstevigende effect te versterken, bovendien wordt hierbij tegelijkertijd ook het huidoppervlak meegenomen.

Huidreacties na EndyMed 3DEEP EYES

U kunt tot twee dagen na de behandeling wat roodheid en mogelijke zwelling ervaren. Ook kunnen er dunne, schilferige korstjes ontstaan door het natuurlijke genezingsproces waarbij de huidcellen zich vernieuwen. Als dit gebeurt, pulk dan niet, maar laat de korstjes op natuurlijke wijze loskomen. Dit kan drie tot vijf dagen duren, maar mag wel gecamoufleerd worden met Lycogel of minerale make-up. U ontvangt van de huidtherapeut alle benodigde nazorginstructies.

Voor een optimaal resultaat adviseren we drie behandelingen te ondergaan, met een  tussenpoos van een maand en een jaarlijkse behandeling om het resultaat te onderhouden.

Meest gestelde vragen over EndyMed 3DEEP EYES

De EndyMed 3 DEEP EYES-behandeling kan tijdens het tweede onderdeel (FSR) als gevoelig worden ervaren, daarom zorgen wij ervoor dat voorafgaand aan de behandeling plaatselijk verdovende crème wordt aangebracht, zodat u zich tijdens de behandeling comfortabel zult voelen.

De resultaten van EndyMed 3DEEP EYES-behandeling worden meestal zes tot acht weken na de behandeling zichtbaar, afhankelijk van de mate van huidverslapping en de persoonlijke huidconditie.

De blijvende resultaten zullen echter niet onmiddellijk te zien zijn, omdat uw huid tijd nodig heeft om collageen op te bouwen. Optimale resultaten worden vanaf drie maanden na het afronden van de behandelkuur gezien. Het resultaat gaat lang mee en zal heel natuurlijk ogen.

De behandeling is geschikt voor de meeste mensen en huidtypen. Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw vragen, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten. Er wordt een huidscan gemaakt en een persoonlijk behandelplan opgesteld met bijhorende prijsindicatie. Nadat alles duidelijk voor u is kunt u, na ondertekening van de behandelovereenkomst, tot behandeling overgaan.

Vraag stellen / Afspraak maken
Bezig met versturen
Wij respecteren uw privacy!