EndyMed 3DEEP EYES
EYES

EndyMed 3DEEP EYES

Naarmate we ouder worden, zijn tekenen van huidveroudering vaak als eerste rond de ogen te zien, denk hierbij aan hangende oogleden, een slapper wordende huid en fijne lijntjes en rimpels.

EndyMed 3DEEP EYES is een niet-chirurgische en niet-invasieve behandeling voor huidverstrakking en huidversterking voor de vaak gevoelige oogzone. In deze ultieme anti-age oogbehandeling worden EndyMed 3DEEP TIGHTEN en EndyMed 3 DEEP FSR gecombineerd in één behandeling.

Samenvatting

null
Gebieden
Ooggebied
null
Hoe werkt het?
Deze techniek gebruikt radiofrequentie om de huid te herstructureren en de huidverslapping rond de ogen te verbeteren.
null
Behandeltijd
45 minuten
null
Indicaties

 • Hangende oogleden
 • Verslapte huid rond de ogen
 • Fijne lijntjes en rimpels rond de ogen
 • Preventief

null
Behandelresultaten
Vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de verslapte huid.
null
Hoeveel behandelingen
Kuur van 3 tot 6 behandelingen wordt aanbevolen.
null
Behandelfrequentie
Elke 3/4 weken, onderhoud na 4-6 maanden.
null
Notities

 • Herstelperiode gem. 3 tot 5 dagen
 • Resultaten verschillen per persoon

meest gestelde vragen

over EndyMed 3DEEP EYES

1. EndyMed TIGHTEN Ooggebied

Het iFine handstuk is speciaal ontwikkeld om op een veilige manier de moeilijk bereikbare gebieden rondom de ogen te bereiken. Met dit speciale handstuk van EndyMed 3DEEP TIGHTEN wordt onder en boven de ogen radiofrequentie diep in de huid gebracht. De warmte, die tot het optimale niveau wordt opgebouwd, activeert de productie van nieuw collageen.

2. EndyMed 3DEEP FSR Ooggebied

Aansluitend wordt het betreffende gebied behandeld met EndyMed 3DEEP FSR. Voor deze behandeling wordt ook gebruik gemaakt van EndyMed 3DEEP- technologie om het verstevigende effect te versterken, bovendien wordt hierbij tegelijkertijd ook het huidoppervlak meegenomen.

De EndyMed 3DEEP EYES-behandeling bestaat uit twee delen. Het eerste deel (TIGHTEN) is niet pijnlijk. De meeste mensen vinden de behandeling zelfs enigszins ontspannend. Tijdens het deel (FSR) kunt u korte, warme prikjes voelen. De meeste mensen kunnen deze prikjes goed verdragen.

U kunt tot twee dagen na de behandeling wat roodheid en mogelijke zwelling ervaren. Ook kunnen er dunne, schilferige korstjes ontstaan door het natuurlijke genezingsproces waarbij de huidcellen zich vernieuwen. Als dit gebeurt, pulk dan niet, maar laat de korstjes op natuurlijke wijze loskomen. Dit kan drie tot vijf dagen duren, maar mag wel gecamoufleerd worden met Lycogel of minerale make-up.

 • Pakt fijne lijntjes en rimpels aan
 • Gladdere, strakkere huid rondom de ogen
 • Vermindert verzakking onder de ogen en verbetert de oogcontouren
 • Vermindert overhangende oogleden
 • Jeugdigere uitstraling en minder vermoeide ogen
 • Verzacht de fijne lijntjes, waardoor de applicatie van make-up gemakkelijker is

De resultaten van EndyMed 3DEEP EYES-behandeling worden meestal zes tot acht weken na de behandeling zichtbaar, afhankelijk van de mate van huidverslapping en de persoonlijke huidconditie.

De blijvende resultaten zullen echter niet onmiddellijk te zien zijn, omdat uw huid tijd nodig heeft om collageen op te bouwen. Optimale resultaten worden vanaf drie maanden na het afronden van de behandelkuur gezien. Het resultaat gaat lang mee en zal heel natuurlijk ogen.

Voor een optimaal resultaat adviseren we drie tot zes behandelingen te ondergaan, met een jaarlijkse behandeling om het resultaat te onderhouden.

De behandeling is geschikt voor de meeste mensen en huidtypen. Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw vragen, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten. Er wordt een huidscan gemaakt en een persoonlijk behandelplan opgesteld met bijhorende prijsindicatie. Nadat alles duidelijk voor u is kunt u, na ondertekening van de behandelovereenkomst, tot behandeling overgaan.