EndyMed 3DEEP FSR

De EndyMed 3DEEP FSR is de ideale behandeling voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve methode om de huid aan de oppervlakte te vergladden, de algemene huidteint te verbeteren en poriegrootte te verminderen, waardoor de huid weer een gezonde glans krijgt.

null

Gebieden

  • Gezicht
  • Ogen
  • Mond
  • Littekens lichaam

null

Hoe werkt het?

Verjongt de huid van buiten naar binnen, met gecontroleerde epidermale micro-resurfacing gecombineerd met volumetrische dermale verwarming.
null

Behandeltijd

15-45 minuten, afhankelijk van het behandelgebied.
null

Behandelresultaten

Verbeterd en verstrakt huidoppervlak, zorgt voor een egale teint en een gezonde glans.
null

Hoeveel behandelingen

Kuur van 3 tot 6 behandelingen wordt aanbevolen. Daarna jaarlijkse onderhoudsbehandelingen.
null

Behandelfrequentie

Maandelijks. Onderhoud na 9-12 maanden.
null

Notities

Milde roodheid en zwelling mogelijk gedurende 2 dagen na behandeling.

Resultaten verschillen per persoon.

Veelgestelde vragen

FSR staat voor ‘Fractional Skin Resurfacing’. Deze behandeling concentreert zich in de bovenste lagen van de huid. Het FSR-handstuk geeft warmte af in kleine kolommen, gerangschikt in een rastertje. Hiermee worden miniscule puntjes in de opperhuid verwijderd, zodat nieuw huidweefsel kan worden gevormd. Dit fractionele proces verbetert de textuur en de teint van de huid. Tegelijkertijd verwarmt het handstuk de bovenste lagen van de lederhuid om de productie van nieuw collageen te stimuleren en daarmee fijne lijntjes te verminderen.

Bij de EndyMed FSR-behandeling kunt u na ongeveer twee weken na de eerste behandeling verbeteringen in helderheid, textuur en teint van uw huid gaan zien.

De blijvende resultaten zullen echter niet onmiddellijk te zien zijn, omdat uw huid tijd nodig heeft om collageen op te bouwen. Optimale resultaten worden vanaf drie maanden na het afronden van de behandelkuur gezien.

Het resultaat gaat lang mee en zal heel natuurlijk ogen.

Een kuur van drie tot zes behandelingen wordt aanbevolen, met een tussenperiode van vier weken, gevolgd door een jaarlijkse onderhoudsbehandeling.

De EndyMed FSR-behandeling kan gevoelig zijn. U kunt een uur voor de behandeling twee paracetamol innemen om de gevoeligheid iets te onderdrukken. Ook kan voorafgaand aan de behandeling kan plaatselijk verdovende crème worden aangebracht, zodat u zich tijdens de behandeling comfortabel zult voelen.

Endymed 3DEEP FSR
Gedeelte gelaat – losse behandeling € 275,-
Gedeelte gelaat – kuur van 3 behandelingen (10% korting) € 742,50
Gedeelte gelaat – kuur van 6 behandelingen (15% korting) € 1402,50
Hele gelaat – losse behandeling € 375,-
Hele gelaat – kuur van 3 behandelingen (10% korting) € 1012,50
Hele gelaat – kuur van 6 behandelingen (15% korting) € 1912,50
Litteken of striae – losse behandeling v.a. € 200,-

De behandeling is geschikt voor de meeste mensen en de intensiteit van de behandeling wordt volledig afgestemd op uw huid.

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw medische gezondheid, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten. Er wordt een huidscan gemaakt en een persoonlijk behandelplan opgesteld met bijhorende prijsindicatie. Nadat alles duidelijk voor u is kunt u, na ondertekening van de behandelovereenkomst, tot behandeling overgaan.

Vraag stellen / Afspraak maken
Bezig met versturen
Wij respecteren uw privacy!

Maak een afspraak

…voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek