EndyMed 3DEEP FSR
Fractional Skin Resurfacing

EndyMed 3DEEP FSR

De EndyMed 3DEEP FSR is de ideale behandeling voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve methode om de huid aan de oppervlakte te vergladden, de algemene huidteint te verbeteren en poriegrootte te verminderen, waardoor de huid weer een gezonde glans krijgt.

Samenvatting

null
Gebieden

  • Gezicht
  • Ogen
  • Mond
  • Littekens lichaam

null
Hoe werkt het?
Verjongt de huid van buiten naar binnen, met gecontroleerde epidermale micro-resurfacing gecombineerd met volumetrische dermale verwarming.
null
Behandeltijd
15-45 minuten, afhankelijk van het behandelgebied.
null
Behandelresultaten
Verbetert en verstrakt huidoppervlak, zorgt voor een egale teint en een gezonde glans.
null
Hoeveel behandelingen
Kuur van 3 tot 6 behandelingen wordt aanbevolen. Daarna jaarlijkse onderhoudsbehandelingen.
null
Behandelfrequentie
Maandelijks. Onderhoud na 9-12 maanden.
null
Notities

  • Herstelperiode 1 tot 3 dagen
  • Resultaten verschillen per persoon

meest gestelde vragen

over Endymed 3DEEP FSR

FSR staat voor ‘Fractional Skin Resurfacing’. Deze behandeling concentreert zich in de bovenste lagen van de huid. Het FSR-handstuk geeft warmte af in kleine kolommen, gerangschikt in een rastertje. Hiermee worden miniscule puntjes in de opperhuid verwijderd, zodat nieuw huidweefsel kan worden gevormd. Dit fractionele proces verbetert de textuur en de teint van de huid. Tegelijkertijd verwarmt het handstuk de bovenste lagen van de lederhuid om de productie van nieuw collageen te stimuleren en daarmee fijne lijntjes te verminderen.

Bij de EndyMed FSR-behandeling kunt u na ongeveer twee weken na de eerste behandeling verbeteringen in helderheid, textuur en teint van uw huid gaan zien.

De blijvende resultaten zullen echter niet onmiddellijk te zien zijn, omdat uw huid tijd nodig heeft om collageen op te bouwen. Optimale resultaten worden vanaf drie maanden na het afronden van de behandelkuur gezien.

Het resultaat gaat lang mee en zal heel natuurlijk ogen.

Een kuur van drie tot zes behandelingen wordt aanbevolen, met een tussenperiode van vier weken, gevolgd door een jaarlijkse onderhoudsbehandeling.

De EndyMed FSR-behandeling kan gevoelig zijn. U kunt een uur voor de behandeling  twee paracetamol innemen om de gevoeligheid iets te onderdrukken. Sommige mensen vinden het prettig om voorafgaand aan de behandeling een verdovende crème aan te laten brengen.

De behandeling is geschikt voor de meeste mensen en de intensiteit van de behandeling wordt volledig afgestemd op uw huid.

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw medische gezondheid, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten. Er wordt een huidscan gemaakt en een persoonlijk behandelplan opgesteld met bijhorende prijsindicatie. Nadat alles duidelijk voor u is kunt u, na ondertekening van de behandelovereenkomst, tot behandeling overgaan.