EndyMed 3DEEP INTENSIF
INTENSIF

EndyMed 3DEEP INTENSIF

EndyMed 3DEEP INTENSIF is een unieke behandelmethode in Nederland, waarbij twee technologieën gecombineerd worden om een optimaal effect te bereiken: radiofrequentie en gepulseerde microneedling.

De EndyMed INTENSIF behandeling wordt toegepast om de onderliggende huidstructuren te herstellen wanneer er sprake is van verlies van collageen en elastine. Dit kan ontstaan door het doormaken van ernstige acné, trauma, ongezonde leefstijl, ziekte, vermoeidheid en stress, huidveroudering en overmatige blootstelling aan UV-straling.

Samenvatting

null
Gebieden

  • Gezicht
  • Hals
  • Decolleté
  • Huidverslapping of littekens op lichaam

null
Hoe werkt het?
Radiofrequentie wordt drie lagen diep in de huid toegediend met behulp van unieke, niet-geïsoleerde gouden naalden en fractionele pulse mode-technologie.
null
Behandeltijd
30-60 minuten, plus 15 minuten voor applicatie verdovende crème vooraf
null
Behandelresultaten
Herstelt, versteviging, liftend en maakt de huid glad.
null
Hoeveel behandelingen
Kuur van 3 tot 6 behandelingen wordt aanbevolen. Daarna jaarlijkse onderhoudsbehandelingen.
null
Behandelfrequentie
Maandelijks, onderhoudsbehandeling na 6 tot 12 maanden.
null
Notities

  • Herstelperiode 1 tot 3 dagen
  • Resultaten verschillen per persoon

meest gestelde vragen

over EndyMed 3DEEP INTENSIF

Met behulp van het INTENSIF handstuk van EndyMed wordt radiofrequentie in de diepere huidlagen toegediend met behulp van 25 gesteriliseerde, goud vergulde micro-naalden die via korte pulsen soepel in de huid worden gebracht. Direct na de behandeling en gedurende de maanden daarna wordt het beschadigde weefsel als het ware vervangen door nieuw, gezond collageen. Dit levert een dikkere, sterkere en gladdere huid op.

De EndyMed INTENSIF behandeling kan gevoelig zijn, daarom zorgen wij ervoor dat voorafgaand aan de behandeling plaatselijk verdovende crème wordt aangebracht, zodat u zich tijdens de behandeling comfortabel zult voelen.

Bij de EndyMed Intensif-behandeling kunt u na ongeveer twee weken na de eerste behandeling verbeteringen in helderheid, textuur en teint van uw huid gaan zien.

De blijvende resultaten zullen echter niet onmiddellijk te zien zijn, omdat uw huid tijd nodig heeft om collageen op te bouwen. Optimale resultaten worden vanaf drie maanden na het afronden van de behandelkuur gezien.

Het resultaat gaat lang mee en zal heel natuurlijk ogen.

Afhankelijk van de indicatie en mate van veroudering of huidschade. Een kuur van drie tot zes behandelingen wordt aanbevolen met een onderhoudsbehandeling elke zes tot twaalf maanden.

Als u aanvullend verzekerd bent kan de behandeling van acné-littekens geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit uw zorgverzekering. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

De behandeling is veilig toepasbaar bij alle huidtypen en de intensiteit van de behandeling wordt volledig afgestemd op uw huid.

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw medische gezondheid, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten. Er wordt een huidscan gemaakt en een persoonlijk behandelplan opgesteld met bijhorende prijsindicatie. Nadat alles duidelijk voor u is kunt u, na ondertekening van de behandelovereenkomst, tot behandeling overgaan.