EndyMed 3DEEP
TIGHTEN

EndyMed 3DEEP TIGHTEN

De EndyMed 3DEEP TIGHTEN behandeling is geschikt voor zowel vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een effectieve behandelmethode voor een stevigere en frisser ogende huid.

EndyMed 3DEEP TIGHTEN zorgt voor verbetering van de contouren en de huiddoorbloeding. Een perfecte behandeling om de verschijnselen van ouder worden op een natuurlijke en niet-invasieve manier uit te stellen.

Samenvatting

null
Gebieden

  • Wangen
  • Mondgebied
  • Ooggebied
  • Kaaklijn en onderkin
  • Hals

null
Hoe werkt het?
Met behulp van verschillende handstukken richten we ons op specifieke gebieden, waarbij gefocuste radiofrequentie diep in de huid wordt afgegeven om de huid te verstrakken.
null
Behandeltijd
30-60 minuten, afhankelijk van aantal zones
null
Behandelresultaten
Strakke, stevigere en gezonder uitziende huid. Vroegtijdige huidveroudering voorkomen.
null
Hoeveel behandelingen
Kuur van 6 behandelingen wordt aanbevolen als een minimum.
null
Behandelfrequentie
Eerste 4 behandelingen wekelijks, laatste 2 behandelingen elke 2 weken. Onderhoudsbehandeling na 6 maanden.
null
Notities

  • Geen herstelperiode
  • Resultaten verschillen per persoon

meest gestelde vragen

over Endymed 3DEEP TIGHTEN

Radiofrequentie (RF) is een vorm van energie die wordt gebruikt om de diepere huidlagen op een gecontroleerde manier te verwarmen tot 52-55 graden Celsius. De opperhuid blijft echter ongeveer 40 graden Celcius.

De gefocuste warmte stimuleert bindweefselcellen om nieuw collageen aan te maken. Bij de 3DEEP techniek van EndyMed hebben de zes elektroden elk een eigen generator, waardoor de energie dieper in de huid kan worden afgegeven met minimaal discomfort.

De huidtherapeut reinigt uw gezicht en brengt een laagje gel aan. Het handstuk wordt met cirkelvormige bewegingen over de huid bewogen en verwarmt de huid. Zodra de juiste temperatuur bereikt is zetten we de bewegingen nog enkele minuten voort. De temperatuur van de huid wordt voortdurend gecontroleerd.

Uw huid zal warm aanvoelen en een beetje rood kleuren, maar dit trekt meestal binnen 24 uur weg. De huid blijft bij deze behandeling volledig intact, waardoor u uw dagelijkse activiteiten gelijk na de behandeling kunt hervatten. Er is geen speciale nazorg nodig. Weliswaar adviseren wij uw dagelijkse routine met goede zonbescherming (SPF30) voort te zetten om schadelijke UV-straling te blokkeren.

EndyMed 3DEEP TIGHTEN behandeling is niet pijnlijk. De meeste mensen vinden de behandeling zelfs enigszins ontspannend. Door de speciale technologie van Endymed 3DEEP worden de diepere huidlagen intens verwarmd terwijl de opperhuid op aangename temperatuur blijft.

Bij de Endymed TIGHTEN kunt u na elke behandeling een onmiddellijke lift zien die een dag of twee zal duren – dit wordt veroorzaakt door een samentrekking van het reeds aanwezige collageen.

Voor blijvende resultaten heeft uw huid tijd nodig om collageen op te bouwen. Optimale resultaten worden vanaf drie maanden na het afronden van de behandelkuur gezien. Het resultaat gaat lang mee en zal heel natuurlijk ogen.

De behandeling is veilig toepasbaar bij alle huidtypen en de intensiteit van de behandeling wordt volledig afgestemd op uw huid.

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw medische gezondheid, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten. Er wordt een huidscan gemaakt en een persoonlijk behandelplan opgesteld met bijhorende prijsindicatie. Nadat alles duidelijk voor u is kunt u, na ondertekening van de behandelovereenkomst, tot behandeling overgaan.