EndyMed 3DEEP TIGHTEN

De EndyMed 3DEEP TIGHTEN behandeling is geschikt voor zowel vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een effectieve behandelmethode voor een stevigere en frisser ogende huid, door verbetering van de contouren en de huiddoorbloeding.

Hoe werkt EndyMed 3DEEP TIGHTEN?

Radiofrequentie (RF) is een vorm van energie die wordt gebruikt om de diepere huidlagen op een gecontroleerde manier te verwarmen tot 52-55 graden Celsius. Hierdoor worden de bindweefselcellen gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. Bij de 3DEEP techniek van EndyMed hebben de zes elektroden elk een eigen generator, waardoor de energie dieper in de huid kan worden afgegeven met minimaal discomfort.

Indicaties EndyMed 3DEEP TIGHTEN

Met behulp van verschillende handstukken kunnen we rimpels en huidverslapping in specifieke gebieden aanpakken:

  • De wangen
  • Het mondgebied
  • De hals
  • Het ooggebied
  • Het hele gezicht

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. De huidtherapeut reinigt uw gezicht en brengt een laagje gel aan. Het handstuk wordt met cirkelvormige bewegingen over de huid bewogen en verwarmt de huid. Zodra de juiste temperatuur bereikt is zetten we de bewegingen nog enkele minuten voort. De temperatuur van de huid wordt voortdurend gecontroleerd.

Na de behandeling

Uw huid zal warm aanvoelen en een beetje rood kleuren, maar dit trekt meestal binnen 24 uur weg. De huid blijft bij deze behandeling volledig intact, waardoor u uw dagelijkse activiteiten gelijk na de behandeling kunt hervatten. Er is geen speciale nazorg nodig. Weliswaar adviseren wij uw dagelijkse routine met goede zonbescherming (SPF30) voort te zetten om schadelijke UV-straling te blokkeren.

Een kuur van zes behandelingen (vier keer wekelijks en twee keer elke twee weken) wordt aanbevolen gevolgd door een halfjaarlijkse onderhoudsbehandeling.

Meest gestelde vragen over Endymed 3DEEP TIGHTEN

EndyMed 3DEEP TIGHTEN behandeling is niet pijnlijk. De meeste mensen vinden de behandeling zelfs enigszins ontspannend. Door de speciale technologie van Endymed 3DEEP worden de diepere huidlagen intens verwarmd terwijl de opperhuid op aangename temperatuur blijft.

Bij de Endymed TIGHTEN kunt u na elke behandeling een onmiddellijke lift zien die een dag of twee zal duren – dit wordt veroorzaakt door een samentrekking van het reeds aanwezige collageen.

Voor blijvende resultaten heeft uw huid tijd nodig om collageen op te bouwen. Optimale resultaten worden vanaf drie maanden na het afronden van de behandelkuur gezien. Het resultaat gaat lang mee en zal heel natuurlijk ogen.

De behandeling is veilig toepasbaar bij alle huidtypen en de intensiteit van de behandeling wordt volledig afgestemd op uw huid.

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw medische gezondheid, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten. Er wordt een huidscan gemaakt en een persoonlijk behandelplan opgesteld met bijhorende prijsindicatie. Nadat alles duidelijk voor u is kunt u, na ondertekening van de behandelovereenkomst, tot behandeling overgaan.

Vraag stellen / Afspraak maken
Bezig met versturen
Wij respecteren uw privacy!