EndyMed 3DEEP V-SHAPE
V-SHAPE

EndyMed 3DEEP V-SHAPE

De EndyMed 3DEEP V-SHAPE is de ultieme behandeling om hardnekkige huidverslapping in het gezicht – en dan met name de kaaklijn en het gebied onder de kin – aan te pakken. De huidtherapeut gebruikt hierbij het Mini-shaper handstuk dat speciaal ontworpen is voor de kaaklijn en het gebied onder de kin, daar waar de huid wat dikker is. Dit handstuk kan zonder pijn of discomfort nog meer warmte in de diepte brengen, waardoor bestaand collageen en de productie van nieuw collageen gestimuleerd worden en de huid steviger en strakker wordt.

Samenvatting

null
Gebieden

  • Wangen
  • Kaaklijn
  • Submentaal gebied (onderkin)

null
Hoe werkt het?
De behandeling levert radiofrequentie-energie diep in de huid om die hardnekkige gebieden van huidverslapping in het gezicht aan te pakken.
null
Behandeltijd
15-30 minuten
null
Indicaties
Verslapte huid rond wangen, kaaklijn en submentaal gebied.
null
Behandelresultaten
Contourverbetering. Strakker, steviger en gelift huidgebied.
null
Hoeveel behandelingen
Kuur van 6 behandelingen wordt aanbevolen als een minimum.
null
Behandelfrequentie
Eerste 4 behandelingen wekelijks, laatste 2 behandelingen elke 2 weken. Onderhoudsbehandeling na 6 maanden.
null
Notities

  • Geen herstelperiode
  • Resultaten verschillen per persoon

meest gestelde vragen

over EndyMed 3DEEP V-SHAPE

De huidtherapeut reinigt uw gezicht en brengt een laagje gel aan. Het handstuk wordt met cirkelvormige bewegingen over de huid bewogen en verwarmt de huid. Zodra de juiste temperatuur bereikt is zetten we de bewegingen nog enkele minuten voort. De temperatuur van de huid wordt voortdurend gecontroleerd.

EndyMed 3DEEP V-Shape behandeling is niet pijnlijk. De meeste mensen vinden de behandeling zelfs enigszins ontspannend. Door de speciale technologie van EndyMed 3DEEP worden de diepere huidlagen intens verwarmd terwijl de opperhuid op aangename temperatuur blijft.

Bij de EndyMed 3DEEP V-SHAPE kunt u na elke behandeling een onmiddellijke lift zien die een dag of twee zal duren – dit wordt veroorzaakt door een samentrekking van het reeds aanwezige bestaande collageen.

De blijvende resultaten zullen echter niet onmiddellijk te zien zijn, omdat uw huid tijd nodig heeft om collageen op te bouwen. Optimale resultaten worden vanaf drie maanden na het afronden van de behandelkuur gezien. Het resultaat gaat lang mee en zal heel natuurlijk ogen.

EndyMed 3DEEP TIGHTEN & V-SHAPE
1 Zone – losse behandeling€ 175,-
1 Zone – kuur van 6 behandelingen (15% korting)€ 892,50
2 Zones – losse behandeling€ 250,-
2 Zones – kuur van 6 behandelingen (15% korting)€ 1275,-
V-SHAPE – losse behandeling€ 175,-
V-SHAPE – kuur van 6 behandelingen (15% korting)€ 892,50

De behandeling is veilig toepasbaar bij alle huidtypen en de intensiteit van de behandeling wordt volledig afgestemd op uw huid.

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw medische gezondheid, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten. Er wordt een huidscan gemaakt en een persoonlijk behandelplan opgesteld met bijhorende prijsindicatie. Nadat alles duidelijk voor u is kunt u, na ondertekening van de behandelovereenkomst, tot behandeling overgaan.