EndyMed 3DEEP V-SHAPE

De EndyMed 3DEEP V-SHAPE is de ultieme behandeling om hardnekkige huidverslapping in het gezicht – en dan met name de kaaklijn en het gebied onder de kin – aan te pakken. De huidtherapeut gebruikt hierbij het Mini-shaper handstuk dat speciaal ontworpen is voor de kaaklijn en het gebied onder de kin, daar waar de huid wat dikker is. Dit handstuk kan zonder pijn of discomfort nog meer warmte in de diepte brengen, waardoor bestaand collageen en de productie van nieuw collageen gestimuleerd worden en de huid steviger en strakker wordt.

null

Gebieden

  • Wangen
  • Submentaal gebied (onderkin)

null

Hoe werkt het?

De behandeling levert radiofrequentie-energie diep in de huid om die hardnekkige gebieden van huidverslapping aan te pakken.
null

Behandeltijd

15-30 minuten
null

Indicaties

Verslapte huid rond wangen en submentaal gebied.
null

Behandelresultaten

Strakker, steviger en gelift huidgebied.
null

Hoeveel behandelingen

Kuur van 6 behandelingen aanbevolen als een minimum.
null

Behandelfrequentie

Vier keer wekelijks en twee keer elke twee weken, gevolgd door een halfjaarlijkse onderhoudsbehandeling.
null

Notities

Geen herstelperiode nodig.

Resultaten verschillen per persoon.

Veelgestelde vragen

De huidtherapeut reinigt uw gezicht en brengt een laagje gel aan. Het handstuk wordt met cirkelvormige bewegingen over de huid bewogen en verwarmt de huid. Zodra de juiste temperatuur bereikt is zetten we de bewegingen nog enkele minuten voort. De temperatuur van de huid wordt voortdurend gecontroleerd.

EndyMed 3DEEP V-Shape behandeling is niet pijnlijk. De meeste mensen vinden de behandeling zelfs enigszins ontspannend. Door de speciale technologie van EndyMed 3DEEP worden de diepere huidlagen intens verwarmd terwijl de opperhuid op aangename temperatuur blijft.

Bij de EndyMed 3DEEP V-SHAPE kunt u na elke behandeling een onmiddellijke lift zien die een dag of twee zal duren – dit wordt veroorzaakt door een samentrekking van het reeds aanwezige bestaande collageen.

De blijvende resultaten zullen echter niet onmiddellijk te zien zijn, omdat uw huid tijd nodig heeft om collageen op te bouwen. Optimale resultaten worden vanaf drie maanden na het afronden van de behandelkuur gezien. Het resultaat gaat lang mee en zal heel natuurlijk ogen.

EndyMed 3DEEP TIGHTEN  & V-SHAPE
1 Zone – losse behandeling € 175,-
1 Zone – kuur van 6 behandelingen (15% korting) € 892,50
2 Zones – losse behandeling € 250,-
2 Zones – kuur van 6 behandelingen (15% korting) € 1275,-
V-SHAPE (kaaklijn en onderkin) – losse behandeling € 175,-
V-SHAPE – kuur van 6 behandelingen (15% korting) € 892,50

De behandeling is veilig toepasbaar bij alle huidtypen en de intensiteit van de behandeling wordt volledig afgestemd op uw huid.

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw medische gezondheid, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten. Er wordt een huidscan gemaakt en een persoonlijk behandelplan opgesteld met bijhorende prijsindicatie. Nadat alles duidelijk voor u is kunt u, na ondertekening van de behandelovereenkomst, tot behandeling overgaan.

Vraag stellen / Afspraak maken
Bezig met versturen
Wij respecteren uw privacy!

Maak een afspraak

…voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek