EndyMed 3DEEP V-SHAPE

De EndyMed 3DEEP V-SHAPE is de ultieme behandeling om hardnekkige huidverslapping in het gezicht – en dan met name de kaaklijn en het gebied onder de kin – aan te pakken.

De huidtherapeut gebruikt hierbij het Mini-shaper handstuk dat speciaal ontworpen is voor de kaaklijn en het gebied onder de kin, daar waar de huid wat dikker is. Dit handstuk kan zonder pijn of discomfort nog meer warmte in de diepte brengen, waardoor bestaand collageen en de productie van nieuw collageen gestimuleerd worden en de huid steviger en strakker wordt.

Voor een optimaal resultaat worden minimaal zes behandelingen aanbevolen, dit kan echter per persoon verschillen. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

We adviseren deze behandeling te ondergaan in combinatie met TIGHTEN- of INTENSIF-behandelingen. Waar EndyMed TIGHTEN en INTENSIF vooral mooie resultaten geven op het gebied van huidversteviging, kunnen contouren van kin en kaaklijn verscherpt worden doordat EndyMed V-SHAPE-radiofrequentie energie nog dieper in de huid kan brengen.

Meest gestelde vragen over EndyMed 3DEEP V-SHAPE

EndyMed 3DEEP V-Shape behandeling is niet pijnlijk. De meeste mensen vinden de behandeling zelfs enigszins ontspannend. Door de speciale technologie van EndyMed 3DEEP worden de diepere huidlagen intens verwarmd terwijl de opperhuid op aangename temperatuur blijft.

Bij de EndyMed 3DEEP V-SHAPE kunt u na elke behandeling een onmiddellijke lift zien die een dag of twee zal duren – dit wordt veroorzaakt door een samentrekking van het reeds aanwezige bestaande collageen.

De blijvende resultaten zullen echter niet onmiddellijk te zien zijn, omdat uw huid tijd nodig heeft om collageen op te bouwen. Optimale resultaten worden vanaf drie maanden na het afronden van de behandelkuur gezien. Het resultaat gaat lang mee en zal heel natuurlijk ogen.

De behandeling is veilig toepasbaar bij alle huidtypen en de intensiteit van de behandeling wordt volledig afgestemd op uw huid.

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw medische gezondheid, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten. Er wordt een huidscan gemaakt en een persoonlijk behandelplan opgesteld met bijhorende prijsindicatie. Nadat alles duidelijk voor u is kunt u, na ondertekening van de behandelovereenkomst, tot behandeling overgaan.

Vraag stellen / Afspraak maken
Bezig met versturen
Wij respecteren uw privacy!
EndyMed V-SHAPE
EndyMed V-SHAPE Kaaklijn en onderkin € 150,-