ME Line-pigmentbehandeling

ME Line is de eerste en enige behandelmethode die gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. In uitgebreid onderzoek is aangetoond dat ME Line-behandelingen snel en effectieve resultaten geven. In de praktijk hebben wij dat zelf ook ondervonden.

Plan een GRATIS consult »

Wat is ME Line?

ME Line is een behandelmethode tegen pigmentvlekken die in een kuur van circa vier maanden wordt aangeboden. Hiernaast werkt de methode ook sterk huidverjongend.

De ME Line-kuur bestaat uit twee onderdelen:
1: Drie behandelingen in onze kliniek met een tussentijd van vier tot zes weken
2: Een thuispakket met vijf therapeutische ME Line-producten

De ME Line-behandeling

Behandeling 1: Maskerbehandeling

Uw huid wordt gereinigd en voorbereid met een speciaal serum. De actieve ingrediënten beïnvloeden de doorlaatbaarheid en polariteit van de huid. De hoornlaag wordt verdund en de huidbarrière wordt gereset waardoor deze optimaal functioneert. De huid zal zich opnieuw hydrateren en wordt voorbereid op de verhelderende behandeling.

Daarna brengt de huidtherapeut een gelijkmatige laag met actieve ingrediënten aan op het gezicht. Het product vernietigt het overtollige pigment op een gecontroleerde manier en activeert de celvernieuwing.

Na 15 minuten brengt de huidtherapeut een extra laagje aan. In totaal moeten de werkstoffen 30 minuten inwerken. Uw huid wordt vervolgens gereinigd en nabehandeld met 03 MOIST en 05 BB CREAM+SPF.

U dient het startpakket aan te schaffen met daarin de vier specifieke producten die nodig zijn voor thuisgebruik. Dit pakket gebruikt u gedurende de kuur en in ieder geval gedurende drie maanden. De producten voor thuisgebruik verbeteren en stimuleren het resultaat en verbeteren de opname van actieve ingrediënten. De actieve ingrediënten brengen de pigmentaanmaak in balans en dragen bij aan de totstandkoming van een gelijkmatige huidskleur. Ook heeft het thuisgebruik van de producten positieve invloed op de behandelresultaten.

Behandeling 2: ID-behandeling (intradermaal)

Uw gelaat wordt mild gereinigd en gedesinfecteerd met een huiddesinfectant. Daarna wordt de inhoud van een ampul met behulp van microneedling met de SkinPen in de huid gesluisd. Het pigment kan nu van binnenuit worden afgebroken, daarbij wordt het gat gedicht waardoor het pigment naar de diepere huidlagen kon lekken. Door stimulatie van collagene vezels heeft de ID-behandeling bovendien een sterk verjongend effect. Vervolgens wordt uw huid nabehandeld.

Behandeling 3: Maskerbehandeling

Vier weken na de ID-behandeling wordt de maskerbehandeling herhaald om de laatste restjes van de pigmentvlekken aan te pakken. De inwerktijd is langer dan bij de eerste behandeling. Als uw pigmentvlekken dieper gelegen zijn, kan hierna besproken worden om de ID-behandeling nog een keer te herhalen.

Onderhouden van resultaat

Vier weken na de laatste behandeling komt u op controle bij de huidtherapeut. Zij maakt foto’s van het behaalde resultaat en bespreekt met u het onderhoudsprotocol. Na deze kuur geven we uw huid zes maanden rust. In overleg mag u na drie maanden wel andere behandelingen ondergaan.

In de onderhoudsfase mag ME Line 02 NIGHT twee maal per week aangebracht worden. Ook kunt u thuis één maal per week het ME Line 05 PIGMENT HOME MASK aanbrengen. Indien gewenst kunt u minimaal een half jaar na de laatste behandeling weer een ME Line-behandeling ondergaan of kan de gehele de kuur herhaald worden.

Thuisproducten ME Line

Het consequent gebruik van effectieve producten na de behandeling werkt in synergie met de behandelingen. Deze serums, emulsies of gels hebben een sterk huidverhelderend effect en zijn een verplicht onderdeel van het behandelconcept. De effectiviteit van deze producten is klinisch bewezen.

ME Line 02 DAY

De combinatie van de actieve werkstoffen die dit product bevat vernietigt de activiteit van het tyrosinase enzym, dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van overtollig pigment. Het lost pigment als het ware op in de opperhuid en stimuleert de celvernieuwing. Belangrijk is om alleen de pigmentvlekken aan te stippen en het product slechts gedurende het behandeltraject gebruiken.

ME Line 02 NIGHT

Een geconcentreerd en huidverhelderend serum voor ‘s nachts. Het werkt preventief op de intracellulaire werking van pigment door bepaalde enzymen te blokkeren. U kunt het over het hele gezicht aanbrengen.

ME Line 03 MOIST

Een geconcentreerd occlusief serum voor vochtregulering en celregeneratie. Complete en gefragmenteerde hyaluronzuur-moleculen herstellen de vochtbalans, herorganiseren de huid, stimuleren herstel van de cellen en brengen de doorbloeding in balans. ME Line 03MOIST zorgt ervoor dat de opname van actieve werkstoffen verbetert. Het serum dient altijd aangebracht te worden na dagelijkse ME Line-huidverbeteringsproducten.

ME Line 04 BB CREAM+SPF

Corrigerende en beschermende crème tegen UV schade met SPF30+ en een licht dekkend effect. Deze crème bevat actieve ingrediënten speciaal samengesteld om de huid te hydrateren en te verjongen met optimale UV-bescherming. Deze stoffen zijn universeel voor alle huidtypes en bestaat in twee verschillende kleuren: Light en Medium.

ME Line 05 HOME MASK

Een huidverhelderend masker om de professionele behandeling thuis voort te zetten. Het masker bevat krachtige werkstoffen met een antioxidanten werking. Door eenmaal per week het masker te gebruiken kan het behandelresultaat langer behouden blijven.

Adviezen na de ME Line-behandeling

  1. Roodheid, lichte zwelling, jeuk en schilfering zijn normale bijverschijnselen. Mocht er eventueel erytheem, roodheid, zwelling of irritatie optreden, neem dan direct contact op met Huidzorg Houten. Het afschilferen van de huid kan een dag na de behandeling beginnen en kan, afhankelijk van de huidconditie, enkele dagen aanhouden.
  2. Vermijd trekken of pulken aan losse velletjes indien de huid gaat vervellen. Probeer niet aan de huid te zitten of te krabben. Dit vergroote het risico op irritaties of ontstekingen.
  3. Gebruik alleen de voorgeschreven ME Line-producten voor thuisgebruik om optimale resultaten te behalen. Gebruik indien meer comfort gewenst is een extra hydraterend product ná de 03 MOIST. Verminder bij irritatie het gebruik van de 02 DAY en/of 02 NIGHT. Vervolgens kunt u dit geleidelijk weer opbouwen.
  4. Gebruik geen make-up direct na een professionele behandeling. Voorkom gedurende 24 uur na een ME Line-behandeling inspanning resulterend in transpiratie om irritatie te voorkomen. Vermijd ook warmte-inducerende en/of directe hittebehandelingen, zoals sauna, stoom en infrarood straling.
  5. Gebruik dagelijks een SPF. Bij overmatige blootstelling aan UV-straling moet u dit elke twee tot drie uur herhalen. Langdurige blootstelling aan de zon en/of zonnebank MOET gedurende de behandelperiode vermeden worden. Draag een hoed en een zonnebril om de huid tegen zonlicht te beschermen.
  6. Vermijd intensieve of irriterende behandelingen zoals harsen, laser of IPL en onderga gedurende de ME Line-behandelperiode geen andere pigmentbehandelingen. Onderga geen behandeling met fillers minimaal 4 weken na een professionele ME Line-behandeling.

Te verwachten resultaat

Na de eerste behandeling kunt u al vermindering van de pigmentvlekken zien. Dieper gelegen pigmentvlekken kunnen eerst beter zichtbaar worden. Dit is een juist goed teken. De beste resultaten ziet u nadat de kuur is afgerond. De huid is niet alleen egaler van kleur, maar zal ook minder onzuiver zijn en zachter aanvoelen.

Besef wel dat een pigmentprobleem altijd door interne en externe factoren opnieuw geactiveerd kan worden. Daarom is het belangrijk om het resultaat thuis te onderhouden en ook de oorzaak van de pigmentvlekken zoveel mogelijk aan te pakken. Pigmentvlekken kunnen terugkomen, indien u uw huid niet beschermt tegen UV-straling.

Plan een gratis intakegesprek

ME Line is geschikt voor vrouwen en mannen van ieder huidtype. Voorafgaand aan de behandelingen krijgt u eerst een persoonlijk intakegesprek met de huidtherapeut. Zij maakt foto’s om de resultaten visueel zichtbaar te maken en het proces goed te kunnen evalueren. Daarna kunt u een afspraak maken voor de eerste behandeling. Heeft u nog vragen na het lezen van deze informatie? Wij staan u graag te woord.

Vraag stellen / Afspraak maken
Bezig met versturen
Wij respecteren uw privacy!
ME Line-behandeling € 150,-
ME Line SkinPen-behandeling € 195,-
ME Line 5 thuisproducten € 381,-
Me Line voorbeeld voor en na
Resultaat na één maskerbehandeling in combinatie met ME Line-thuisproducten