Skinboosters RRS-Inject®

Met het ouder worden en door schadelijke invloeden van buitenaf verandert geleidelijk de conditie van uw huid. De huid wordt droger, krijgt oneffenheden en verliest zijn stevigheid. Voor een groot deel komt dit door verlies van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een belangrijke lichaamseigen stof in de huid die vocht vasthoudt en de aanmaak van collageen stimuleert.

Een skinbooster is een vloeistof die bestaat uit natuurlijk hyaluronzuur en actieve ingrediënten, zoals vitamines, mineralen, antioxidanten en aminozuren. Deze zuivere stoffen brengen we in de huid door middel van oppervlakkige injecties. Op deze manier worden de huidcellen optimaal gehydrateerd, gevoed en krijgt uw huid een flinke collageenstimulatie.

Voor wie zijn Skinboosters geschikt?

De RRS-Inject® lijn is voor alle volwassenen toepasbaar, ongeacht leeftijd, geslacht of huidtype. Er zijn diverse ‘cocktails’ injectievloeistof om verschillende indicaties op maat te kunnen behandelen, zoals: een droge huid, een vale huid, een huid met volumeverlies, een verslapte huid, fijne lijntjes, donkere kringen en vochtwallen onder de ogen.

HA Injectable® (beginnende huidveroudering)

De HA Injectable® skinbooster is de ‘gouden standaard’ bij beginnende huidveroudering. HA Injectable® hydrateert en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge en arme huid, de huid beschadigd door roken, zon en luchtverontreiniging en voor behandeling van oppervlakkige rimpeltjes. Naast hyaluronzuur bevat HA Injectable® 72 actieve ingrediënten die de huid hydrateren, voeden en stimuleren.

Hyalift® 75 ProActive (bij verouderde huid)

Deze skinbooster is geïndiceerd voor mensen met een verouderde huid en/of een huid met veel volumeverlies. De Hyalift® 75 ProActive bevat een zeer hoge concentratie hyaluronzuur voor intense hydratatie met een anti-aging complex die de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert.

HA Tensorlift® (bij een verslapte huid)

De Tensorlift zetten we in bij een verslapte huid waarbij de elasticiteit is afgenomen door bijvoorbeeld roken of UV-straling. De Tensorlift bevat hyaluronzuur, organisch silicium en DMAE (dimethylaminoethanol), die de cellen voeden en de collageen- en elastine-aanmaak stimuleren.

HA Eyes® (bij donkere kringen en vochtwallen)

Deze skinbooster is ontworpen om een vermoeide blik te verminderen door donkere kringen en vochtwallen rondom de ogen te behandelen. De specifieke ingrediënten bevorderen afvoer van vocht, voeden de huid en hebben een blekend effect op donkere kringen, waardoor er weer een frisse blik ontstaat. HA Eyes® vermindert gelijktijdig ook de fijne lijntjes rondom de ogen.

Voorbereiding op de Skinboosters RRS-Inject®

De behandeling met skinboosters vergt nauwelijks voorbereiding voor u als cliënt. Wel verzoeken wij u met een schone huid op de afspraak te verschijnen.

Tijdens het intakegesprek bespreken wij uw gezondheid en medische achtergrond.  Wij vragen naar eventueel medicatiegebruik, eerdere cosmetische behandelingen en eventuele ziektes. Een skinbooster behandeling kan niet uitgevoerd worden bij een beschadigde of geïnfecteerde huid, een actieve herpes (koortslip), bij zwangerschap en het geven van borstvoeding, bij cliënten die jonger zijn dan 18 jaar en bij onrealistische verwachtingen.

De behandeling

De huidtherapeut maakt eerst uw huid schoon. De vloeistof brengen we in door middel van de U225 Intradermale Injector, ook wel ‘mesogun’ genoemd. Dit is de meest comfortabele en kwalitatieve manier om skinboosters in de huid te brengen. De behandeling geeft een licht scherp gevoel, maar wordt niet als pijnlijk ervaren. De behandeling duurt ongeveer een half uur.

Na de behandeling

Na de behandeling voelt de huid fris en gehydrateerd aan. De huid kan soms lichte roodheid, kleine bultjes en/of zwelling vertonen. Meestal trekt dit binnen enkele uren weg.

Heel soms kan er een klein blauw plekje ontstaan, blijft de huid wat langer gevoelig of kunnen een paar kleine krasjes zichtbaar zijn. Als u last heeft van vochtwallen kan dit na de behandeling tijdelijk verergeren (aangezien er vocht geïnjecteerd wordt). Dit is over het algemeen de volgende dag minder. Houden bovenstaande huidreacties toch langer dan twee dagen aan? Neem dan even contact op met onze kliniek.

Adviezen na de behandeling

  1. De behandelde huid mag de eerste twee uur niet gereinigd worden.
  2. Wanneer er door de injecties bloedinkjes zijn ontstaan, kunt u deze met water en uw (schone) handen reinigen. Na vier uur mag er make-up worden gebruikt.
  3. Blootstelling aan hoge temperaturen (sauna, stoombad) wordt afgeraden tot drie dagen na een behandelsessie.
  4. De werking van de behandelingen met RRS-Inject® kunnen worden geïntensiveerd door thuis huidproducten van ZO Skin Health of Medik8 te gebruiken. Wij adviseren u hier graag over.
  5. Bij behandeling van het ooggebied dient u tweemaal daags het AD Eyes oogserum te gebruiken. Hiermee ondersteunt u het resultaat en de duurzaamheid van de behandeling.
  6. Zonnebaden en roken hebben een negatieve invloed op het behandelresultaat. Wij u adviseren uw huid goed te beschermen tegen UV-straling en indien van toepassing te stoppen met roken.

Behandelprotocol

Voor een optimaal resultaat heeft u een kuur van 4 tot 6 behandelingen nodig, waarbij u om de 10 tot 14 dagen behandeld wordt. Met iedere behandeling zal de huidconditie toenemen en het resultaat ook aan de oppervlakte van de huid zichtbaarder worden. Het is daarom belangrijk om de gehele kuur af te maken.

Het huidverouderingsproces kunnen we echter niet stopzetten.Wij adviseren u daarom om na de eerste kuur iedere 8 tot 12 weken een losse behandeling te ondergaan zodat uw huid in topconditie blijft.

Het resultaat van Skinboosters RRS-Inject®

De resultaten verschillen per persoon en per indicatie. Aan het einde van de kuur voelt uw huid gehydrateerd, zacht en soepel aan. Uw huid oogt frisser, lijntjes zijn minder zichtbaar en de huid heeft weer een gezonde glans.

Skinboosters RRS-Inject® mogen niet verward worden met fillers. Skinbooster behandelingen verzorgen en voeden de huid van binnenuit waardoor de verschijnselen van huidveroudering preventief  worden aangepakt. Fillers daarentegen geven de huid plaatselijk meer volume en worden toegepast om rimpels op te vullen.

Plan een gratis intakegesprek

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreken wij tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw vragen, wensen en verwachtingen. Na zorgvuldige screening en beoordeling van uw huidconditie geven wij u persoonlijk behandeladvies, stellen wij het behandelplan op en geven wij u een prijsindicatie. Als alles duidelijk voor u is, dan ondertekent u onze behandelovereenkomst en gaan wij over tot behandeling. Heeft u nog vragen? Wij staan u graag te woord!

Skinboosters RRS-Inject®
HA Injectable € 175,-
HA Injectable (Kuur van 4x) € 630,-
Hyalift Pro Active € 195,-
Hyalift Pro Active (Kuur van 4x) € 695,-
HA Tensorlift € 195,-
HA Tensorlift (Kuur van 4x) € 695,-
HA Eyes incl. oogserum € 135,-
HA Eyes incl. oogserum (Kuur van 4x) € 495,-
Vraag stellen / Afspraak maken
Bezig met versturen
Wij respecteren uw privacy!