Skinboosters RRS-Injec
Skinboosters

Skinboosters RRS-Inject®

Ouder worden en schadelijke invloeden van buitenaf zorgen ervoor dat de conditie van de huid geleidelijk verandert. De huid wordt droger, toont meer oneffenheden en verliest stevigheid. Dit komt voor een groot deel door verlies van hyaluronzuur.

Hyaluronzuur is een belangrijke lichaamseigen stof die vocht vasthoudt in de huid en de aanmaak van collageen stimuleert. Een skinbooster is een vloeistof die bestaat uit natuurlijk hyaluronzuur en actieve ingrediënten, zoals vitamines, mineralen, antioxidanten en aminozuren. Deze zuivere stoffen brengen we in de huid door middel van oppervlakkige injecties. Op deze manier worden de huidcellen optimaal gehydrateerd, gevoed en krijgt uw huid een flinke collageenstimulatie.

Lees meer »

De Skinboosters RRS-Inject® behandeling

HA Injectable® (beginnende huidveroudering)

De HA Injectable® skinbooster is de ‘gouden standaard’ bij beginnende huidveroudering. HA Injectable® hydrateert en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge en arme huid, de huid beschadigd door roken, zon en luchtverontreiniging en voor behandeling van oppervlakkige rimpeltjes. Naast hyaluronzuur bevat HA Injectable® 72 actieve ingrediënten die de huid hydrateren, voeden en stimuleren.

HA Tensorlift® (bij een verouderde, verslapte huid)

De Tensorlift zetten we in bij een verslapte huid waarbij de elasticiteit is afgenomen door bijvoorbeeld roken of UV-straling. De Tensorlift bevat hyaluronzuur, organisch silicium en DMAE (dimethylaminoethanol), die de cellen voeden en de collageen- en elastine-aanmaak stimuleren.

HA Eyes® (bij donkere kringen en vochtwallen)

Deze skinbooster is ontworpen om een vermoeide blik te verminderen door donkere kringen en vochtwallen rondom de ogen te behandelen. De specifieke ingrediënten bevorderen afvoer van vocht, voeden de huid en hebben een blekend effect op donkere kringen, waardoor er weer een frisse blik ontstaat. HA Eyes® vermindert gelijktijdig ook de fijne lijntjes rondom de ogen.

Samenvatting

null
Gebieden

  • Gezicht
  • Rondom ogen

null
Hoe werkt het?
Natuurlijk hyaluronzuur en actieve ingrediënten, zoals vitamines, mineralen, antioxidanten
en aminozuren worden oppervlakkig geïnjecteerd met de Mesogun. Dit zorgt voor een optimale opname in de huidcellen en een collageenstimulatie.
null
Behandeltijd
30-60 minuten
null
Behandelresultaten
Uw huid is gehydrateerd en voelt zacht en soepel aan. Uw huid oogt frisser, lijntjes zijn minder zichtbaar en de huid heeft weer een gezonde glans. Helpt vroegtijdige huidveroudering voorkomen.
null
Hoeveel behandelingen
Een kuur van minimaal 4 behandelingen wordt aanbevolen. Daarna onderhoudsbehandelingen.
null
Behandelfrequentie
Elke 2 weken. Voor optimaal resultaat elke 3 tot 6 maanden een herhaalbehandeling.
null
Notities

  • Korte herstelperiode
  • Resultaten verschillen per persoon

meest gestelde vragen

over Skinboosters RRS-Inject®

De U225® Intradermale Injector, een technologie die gebruikt wordt binnen de mesotherapie, is een minimaal invasieve procedure, waarbij kleine hoeveelheden hyaluronzuren, vitamines, antioxidanten, enzymen en bevochtigers door middel van onderhuidse injecties worden geïnjecteerd. Hierdoor wordt het biosynthetische vermogen van bindweefselcellen gestimuleerd en een ​​optimale fysiologische omgeving voor bindweefselcellen geboden voor aanmaak van collageen- en elastine.

Deze methode geeft een natuurlijke huidverbetering, met daarbij het collageen activerend effect van microneedling.

De huidtherapeut maakt eerst uw huid schoon. De vloeistof brengen we in door middel van kleine oppervlakkige injecties met de U225 Intradermale Injector, ook wel ‘mesogun’ genoemd. Uw gehele gezicht of ooggebied wordt behandeld. Na de behandeling wordt de vloeistof extra in uw huid gemasseerd.

Applicatie met de U225 Intradermale Injector is de meest comfortabele gecontroleerde manier om Skinboosters in de huid te brengen. De injecties zijn oppervlakkig en zeer snel. Het geeft plaatselijk een licht scherp gevoel, maar wordt niet als pijnlijk ervaren.

Na de behandeling voelt de huid fris en gehydrateerd aan. De herstelperiode na een behandeling is vrijwel nihil. De huid kan soms lichte roodheid, kleine bultjes en/of zwelling vertonen. Meestal trekt dit binnen enkele uren weg.

Als u last heeft van vochtwallen kan dit na de behandeling tijdelijk verergeren (aangezien er vocht geïnjecteerd wordt). Dit is over het algemeen de volgende dag minder.

Aan het einde van de kuur voelt uw huid gehydrateerd, zacht en soepel aan. Uw huid oogt frisser, lijntjes zijn minder zichtbaar en de huid heeft weer een gezonde glans.

Skinboosters RRS-Inject® mogen niet verward worden met fillers. Skinbooster behandelingen verzorgen en voeden de huid van binnenuit, waardoor de verschijnselen van huidveroudering preventief worden aangepakt. Fillers daarentegen geven de huid plaatselijk meer volume en worden toegepast om rimpels op te vullen.

Voor een optimaal resultaat heeft u een kuur van 4 tot 6 behandelingen nodig, waarbij u om de 10 tot 14 dagen behandeld wordt. Met iedere behandeling zal de huidconditie toenemen en het resultaat ook aan de oppervlakte van de huid zichtbaarder worden. Het is daarom belangrijk om de gehele kuur af te maken.

Het huidverouderingsproces kunnen we echter niet stopzetten. Wij adviseren u daarom om na de eerste kuur iedere drie maanden een losse behandeling te ondergaan zodat uw huid in topconditie blijft.

Skinboosters RRS-Inject®
HA Injectable – losse behandeling € 175,-
HA Injectable – kuur van 4 behandelingen (10% korting) € 630,-
Hyalift Pro Active – losse behandeling € 195,-
Hyalift Pro Active – kuur van 4 behandelingen (10% korting) € 702,-
HA Tensorlift – losse behandeling € 195,-
HA Tensorlift – kuur van 4 behandelingen (10% korting) € 702,-
HA Eyes – losse behandeling € 135,-
HA Eyes – kuur van 4 behandelingen (10% korting) € 486,-

De RRS-Inject® lijn is voor alle volwassenen toepasbaar, ongeacht leeftijd, geslacht of huidtype. Er zijn diverse ‘cocktails’ injectievloeistof om verschillende indicaties op maat te kunnen behandelen, zoals: een droge huid, een vale huid, een huid met volumeverlies, een verslapte huid, fijne lijntjes, donkere kringen en vochtwallen onder de ogen.

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw medische gezondheid, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten. Er wordt een huidscan gemaakt en een persoonlijk behandelplan opgesteld met bijhorende prijsindicatie. Nadat alles duidelijk voor u is kunt u, na ondertekening van de behandelovereenkomst, tot behandeling overgaan.