acnebehandeling

ZO Skin Health Acne Treatment

Acné kan een vervelende klacht zijn om mee te leven. Veel mensen zijn jarenlang op zoek naar middelen om er vanaf te komen. De huidtherapeuten van Huidzorg Houten zijn gespecialiseerd in de aanpak van acné. Een persoonlijk behandelplan en doelgerichte behandelingen zijn vaak de sleutel tot succes.

Bij acné en acné gerelateerde klachten passen we het protocol van ZO Skin Health toe. Dit protocol is gebaseerd op nieuwe wetenschappelijke inzichten en uitgebreide klinische ervaring.
Lees meer »

Acnétherapie bestaat uit twee onderdelen:

  1. ZO Acne Treatment Basic of Advanced
  2. Resultaatgerichte ZO Skin Health-producten voor dagelijks gebruik thuis

Gebruik van de ZO Skin Health-producten geeft snel zichtbare verbeteringen waardoor wij een hoge cliënttevredenheid zien. De huidtherapeut baseert zich bij het opstellen van uw persoonlijke protocol op uw individuele behoeften en levensstijl.

De ZO Skin Health Acne Treatment Basic en Advanced-behandelingen hebben als doel de talgproductie, grove poriën en ontstekingen te verminderen. Deze vernieuwde aanpak resulteert in betere genezing, minder complicaties en verbeterde behandelresultaten.

Samenvatting

null
Gebieden

  • Gezicht
  • Rug
  • Schouders

null
Hoe werkt het?
Middels de ZO Treatment wordt de huid grondig gereinigd en zorgen de werkzame ingrediënten voor een ontstekingsremmende en cel vernieuwende werking.
null
Behandeltijd
30 of 45 minuten
null
Behandelresultaten
Rustiger huidbeeld. Minder puistjes en mee-eters. Rode vlekjes en pigmentvlekjes vervagen. Nieuwe acné-uitbraken en acné-littekens worden voorkomen.
null
Hoeveel behandelingen
Afhankelijk van ernst van acné gemiddeld 5 tot 15 behandelingen, daarna onderhouden.
null
Behandelfrequentie
Elke 2 tot 4 weken. Onderhoud eens per 6 tot 12 weken.
null
Notities

  • Korte herstelperiode
  • Resultaten verschillen per persoon

meest gestelde vragen

over de behandeling van acné

Allereerst wordt uw huid oppervlakkig gereinigd, gevolgd door een micro-scrub of exfoliërende lotion om dode huidcellen te verwijderen en de huid te verhelderen. Dit is een perfecte voorbereiding op de dieptereiniging, waarbij mee-eters, verstopte poriën en ontstekingen voorzichtig behandeld worden. De behandeling wordt afgesloten met een hoogwaardig verzorgingsproduct boordevol antioxidanten, DNA reparerende enzymen en krachtige zonbeschermers, die de huid hydrateren, verfrissen en pigmentvlekjes verhelderen.

Een essentiële toevoeging bij de ZO Acne Treatment Advanced is het Sulfur Masque. Dit diep reinigende masker met ingrediënten als zwavel, kaolin en bentoniet heeft een antiseptische en ontgiftende werking. Dit zorgt voor een kalme, frisse, talg-vrije en gezondere huid.

Het onderdeel dieptereiniging is niet helemaal pijnloos, maar over het algemeen goed te verdragen.

Afhankelijk van de ernst van acné kan uw huid na de dieptereiniging een beetje rood en plaatselijk gezwollen zijn. De producten van ZO Skin Health kalmeren uw huid na afloop van de behandeling, dus meestal kunt u direct uw dagelijkse bezigheden hervatten.

Het aantal benodigde acnébehandelingen is afhankelijk van de ernst van de acné en de beïnvloedende factoren.

Wij adviseren om bij actieve acné elke twee tot vier weken een behandeling te ondergaan. Zodra uw huid rustiger wordt, kan de behandelfrequentie geleidelijk afnemen. U kunt het behaalde resultaat onderhouden door met enige regelmaat op behandeling te komen en thuis de geadviseerde huidproducten te blijven gebruiken.

Geleidelijk merkt u dat uw huid rustiger, gladder en egaler wordt. De hoeveelheid puistjes en mee-eters nemen af en acné-uitbraken komen steeds minder voor. Het behandeleffect gaat verder dan alleen maar de huid: verbetering van acné heeft vaak een positief effect op het zelfvertrouwen.

De bestrijding van acné is een proces. Bij dagelijks gebruik van de producten duurt het twee tot zes weken voordat er veranderingen zichtbaar zijn. Het maximale resultaat merkt u na gemiddeld vijf maanden.

De resultaten worden mede bepaald door interne en externe factoren, zoals hormoonschommelingen, erfelijke aanleg, voeding, leefstijl en therapietrouw. Om zeker te zijn van de beste resultaten is het van belang om naast de acnébehandelingen ook de ZO Skin Health-producten te gebruiken. We stellen uw behandelplan bij indien resultaat niet snel genoeg gaat. Ook kan overleg met uw huisarts of specialist nodig zijn.

Als u aanvullend verzekerd bent kan de behandeling van acné in het gezicht afhankelijk van uw aanvullend verzekeringspakket geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit uw zorgverzekering. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

ZO Skin Health biedt producten en programma’s op maat die garant staan voor totale en permanente oplossingen voor een levenslang gezonde huid – ongeacht leeftijd, geslacht, huidskleur, huidtype of huidconditie.

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw vragen, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten. Na zorgvuldige screening en beoordeling van uw huidconditie geeft de huidtherapeut u persoonlijk behandeladvies en stelt zij een op u afgestemd behandelplan op en geeft een prijsindicatie. Als alles duidelijk voor u is kunt u, na ondertekening van de  behandelovereenkomst, tot behandeling overgaan.

Wie u voor gingen