Acné in de hals – Ervaring van Floris

15 mei 2018 | Auteur: Dana
acne-hals-ervaring-floris

Floris had al een tijd last van acné in de hals en op zijn kaaklijn. Hij stoorde zich aan de zichtbare en soms pijnlijke plekken, waardoor hij besloot contact op te nemen met Huidzorg Houten. Tijdens het consult werd er gesproken over de acné in zijn hals en is er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Floris is heel blij met het eindresultaat en wil graag zijn ervaring delen over de behandelingen bij ons.

Acnétherapie en peelings

Bij Floris was het doel in de ontstekingen te verminderen, zodat hij minder last zou hebben van de acné in zijn hals. Dit hebben we gedaan door hem thuis producten te laten gebruiken die ontstekingsremmende ingrediënten bevatten zoals bijvoorbeeld salicylzuur en benzoylperoxide. We zijn we begonnen met een reinigende behandelingen in combinatie met salicylzuur peelings. Salicylzuur verweekt de dode huidcellen, desinfecteert de huid, activeert de doorbloeding, trekt de resterende onzuiverheden uit de huid en zorgt voor een snelle celvernieuwing. Daarnaast hebben de ook de Jessner peeling ingezet om de laatste ontstekingen te verminderen. De Jessner peeling is een intensievere peeling om actieve acne aan te pakken. Het werkt ontstekingsremmend en antibacterieel en pakt ook de verkleuringen (ook wel postinflammatoire hyperpigmentatie) aan die nog te zien waren in de hals.

Acné in de hals

“Ik had veel last van de acné in mijn hals. Ik vond het niet alleen storend maar ook pijnlijk. Het moment dat ik er echt last van begon te krijgen heb ik contact opgenomen met Huidzorg Houten om de behandelmogelijkheden te bespreken. Mijn eerste indruk van de praktijk van professioneel en alle medewerkers waren vriendelijk een toonde interesse. De praktijk ziet er goed en verzorg uit en ik vond vooral de behandelkamers erg mooi.”

Ervaring acnétherapie en peelings

“Tijdens het consult werd alles duidelijk besproken met mij en is verteld wat het behandelplan zou zijn. Ik vond dat ze dit op een professionele manier deden. Ik zag niet op tegen de eerste behandeling, omdat ik goed wist wat mij te wachten stond. De behandeling was goed te doen. Het uitknijpen van de plekjes was even pijnlijk, maar dit was het zeker waard”

Resultaat acnétherapie en peelings

“Ik ben zeker tevreden over het resultaat. De plekken in mijn nek zijn zo goed als weg en daar ben ik erg blij mee. De rest van mijn huid ziet er ook een stuk beter uit. In heb de gehele behandelperiode ook thuis producten gebruikt, namelijk de Exfoliating Cleanser (wasgel) en de Acne Control (benzoylperoxide) Ik heb zelf ook het idee dat dit het resultaat positief heeft beïnvloed. Ik had zelf gehoopt dat het resultaat zo goed zou zijn, maar het niet perse verwacht. Ik ben eigenlijk heel positief verrast! Tijdens het consult zijn ze heel eerlijk tegen me geweest over het te verwachten resultaat en dat vond ik erg fijn.”

Tip van Floris

“Mijn tip zou zijn: Schaam je niet! Als je acné hebt zijn er soms gewoon behandelingen nodig om het te verminderen. De behandelingen zijn niet vervelend en het helpt echt. Dus: gewoon doen.”

Afspraak maken?

Wil je zelf graag een afspraak maken, omdat je ook last hebt van acné of een ander huidprobleem? Je kan altijd contact opnemen of direct online inplannen!

15 mei 2018 | Auteur: Dana