Beenvaatjes verwijderen – Ervaring van Maaike

25 september 2018 | Auteur: Dana Dijs-Bom
beenvaatjes-verwijderen-ervaring-maaike

Beenvaatjes verwijderen is één van de lasertherapieën die Huidzorg Houten aanbiedt. Maaike* stoorde zich al een tijd aan haar ontsierende beenvaatjes. Inmiddels heeft ze drie laserbehandelingen ondergaan en is ze erg tevreden met het resultaat. Toen we haar vroegen haar ervaring te delen wilde ze dit graag doen. Je leest het allemaal in dit blogbericht.

Laserbehandeling beenvaatjes verwijderen

Bij Maaike hebben we met de Long Pulsed Nd:YAG laser gewerkt die een diepte heeft van 1064 nm. Door deze speciale diepte kunnen we ontsierende blauwe beenvaatjes goed verminderen. Tijdens de behandelperiode hebben we steeds met Maaike besproken hoe de behandelingen verliepen. Hierbij vragen we altijd naar de huidreactie en de hersteltijd, zodat we de behandeling goed kunnen afstemmen op de patiënt. Aan de hand van de dikte en diepte van de vaatjes bepaalt de huidtherapeut de instellingen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. De behandeling is gevoelig, maar over het algemeen goed vol te houden. Na de laserbehandeling gaat het lichaam druk aan de slag om de behandelde beenvaatjes op te ruimen. Voor meer informatie kunt u onze pagina laserbehandeling beenvaatjes bekijken.

Beenvaatjes verwijderen

Maaike: “Ik stoorde me heel erg aan de vaatjes op mijn benen. Ik vond ze eigenlijk zo storend dat ik niet met blote benen naar buiten wilde gaan. Dit heeft mij in de zomer ook belemmerd. Na mijn zwangerschappen had ik meer tijd voor mezelf en daarom vond ik het tijd om de beenvaatjes te laten verwijderen. De praktijk van Huidzorg Houten zag er erg netjes en schoon uit. Ik kreeg bij de praktijk het gevoel dat je zo binnen kon komen lopen. Het was laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Toen ik langs was geweest voor het consult voelde het gelijk vertrouwd. Dit komt mede door de vriendelijke medewerkers die heel open en klantgericht waren.”

Ervaring beenvaatjes verwijderen

“De behandelingen bij Huidzorg Houten heb ik als prettig ervaren. Ik werd van tevoren goed voorbereid op wat er ging komen en ik kreeg een eerlijk een realistisch beeld van het resultaat wat we konden behalen. Dit vond ik erg fijn! De behandelingen waren niet geheel pijnlijk, maar wel te doen en het was het meer dan waard.”

Resultaat ontsierende beenvaatjes verwijderen

“Ik ben heel erg blij en tevreden en ik heb pas drie behandelingen gehad. Ik zag het meeste verschil al na één behandeling en daar werd ik heel blij van. Ik hoopte natuurlijk van tevoren dit resultaat te behalen. En zoals ik al aangaf werd dit tijdens het consult uitgebreid besproken zodat mijn beeld realistisch zou zijn. Ik heb bewust alle adviezen van voor en na de behandeling opgevolgd. Ik wilde zeker weten dat ik ook zelf alles had gedaan om het beste resultaat te behalen.”

Tip van Maaike

“Het blijft een hoop geld, maar dit was het voor mij meer dan waard! Soms worden er dingen beloofd, maar bij mij was het effect er echt. Ik zou zeker de behandelingen aanbevelen. Je krijgt een open en eerlijk advies en de praktijk geeft een vertrouwd gevoel.”

Afspraak maken?

Wil je zelf graag een afspraak maken, omdat je ook last hebt van ontsierende beenvaatjes of een ander huidprobleem? Je kan altijd contact opnemen door te bellen naar nummer 030 6342561 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

*De naam van de patiënt is om privacy redenen aangepast.

25 september 2018 | Auteur: Dana Dijs-Bom