Bij Huidzorg Houten bent u in goede handen

27 januari 2020 | Auteur: Dana Dijs-Bom
bij-huidzorg-houten-bent-u-in-goede-handen

Kent u Huidzorg Houten al? Bij Huidzorg Houten vinden wij het belangrijk dat u in goede handen bent en er zeker van kunt zijn dat u de best mogelijke resultaten behaalt. In dit blog geven we een paar voorbeelden van hoe we dit kunnen waarborgen en wat ons zo’n vertrouwde naam in huidtherapieland geeft.

Huiddoelen

We richten ons op het behalen van uw resultaten. We ontwikkelen een persoonlijk behandelplan dat is ontworpen om u resultaten te geven. We evalueren met regelmaat om ervoor te zorgen dat u op de goede weg bent en ervoor te zorgen dat u tevreden bent.

Plan A, B, C en D

Alle medewerkers voelen zich betrokken bij de cliënt en hebben altijd de intentie om de gewenste behandelresultaten zo snel mogelijk te realiseren. Daarvoor halen we alles uit de kast! Mocht het resultaat niet zo snel gaan als we eigenlijk willen, dan hebben we volop alternatieven of toevoegingen om er uiteindelijk uw huiddoelen te behalen.

Proefkonijnen

We hebben de behandelingen zelf geprobeerd. We zouden niets aanbevelen wat we zelf niet hebben gedaan! Medewerkers worden bij Huidzorg Houten aangemoedigd om behandelingen uit te proberen, zodat ze goed begrijpen hoe de behandeling aanvoelt, hoe het uitwerkt op de huid en hoe het verloop en het resultaat is na de behandeling. Zo kunnen we ons goed inleven.

The Huidzorg Houten way

Al onze medewerkers zijn getraind om de behandelingen uit te voeren volgens onze eigen manier van werken. We willen ons graag op een goede manier onderscheiden! De behandelingen staan beschreven in richtlijnen, standaarden en protocollen die worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. De wijze waarop de zorg wordt verleend, wordt systematisch bewaakt en verbeterd.

Teamwork

Met negen huidtherapeuten die werkzaam zijn op één locatie, beschikken we over een hoop kennis en ervaring onder één dak. Allemaal beheersen we de theoretische en praktische vaardigheden van het totale behandelaanbod. Elke dag werken we samen. U wordt dus eigenlijk onder de hoede genomen door een heel team van ervaren huidtherapeuten. Dat maakt onze zorg extra hoogwaardig en veilig.

Leren van elkaar

Het team van Huidzorg Houten bestaat uit vertrouwde gezichten en kent een laag verloop. We stellen elkaar vragen, sturen bij als het nodig is en kijken met elkaar mee. Er heerst open communicatie en dit geeft een sfeer van vertrouwen. Dit voelen onze cliënten direct bij binnenkomst. Onze huidtherapeuten volgen zeer regelmatig trainingen, cursussen en aanvullende opleidingen. Daar leren we veel van en het houdt ons fris!

Nieuwste behandelmethoden

Bij Huidzorg Houten wordt je nooit behandeld volgens een achterhaalde methode. We zijn een modern en vooruitstrevend bedrijf, mede dankzij het aanbod geavanceerde behandeltechnologieën. Dat maakt Huidzorg Houten vernieuwend en up-to-date!

Alle keurmerken

Ook zijn we allemaal actief lid van de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan we ingeschreven bij het Kwaliteitsregister van Paramedici. Het doel van dit register is het herkenbaar blijven als paramedicus, het stimuleren van kwaliteitsbevordering en het zichtbaar maken van specifieke deskundigheid naar buiten toe. Uiteraard zijn alle huidtherapeuten in het bezit van een diploma op Hbo-niveau Huidtherapie Bachelor of Health, staan we stuk voor stuk ingeschreven in het BIG-register en zijn wij in bezit zijn van een AGB-code.

Afspraak maken?

Wie lekker in zijn vel zit, straalt dat uit naar buiten toe. Daar helpen we u graag mee! Nieuwsgierig geworden naar onze kliniek? Maak gerust een afspraak voor een gratis persoonlijk consult met de huidtherapeut. U bent van harte welkom!

27 januari 2020 | Auteur: Dana Dijs-Bom