Cadeautje voor je huid: gratis luxe scrub bij een kuurtje chemische peelings

2 december 2021 | Auteur: Carol Kuijs

In de donkere maanden kunnen we allemaal wel een opsteker gebruiken, toch? En onze huid trouwens ook! Daarom hebben we met het team een leuke actie bedacht. Een cadeautje waar elke huid blij van wordt.

Wat is de Donkere Dagen Actie?

Iedereen die in de periode van 6 december t/m 6 februari start met een kuurtje van drie chemische peelings krijgt een deluxe sample Exfoliating Polish van ZO Skin Health t.w.v. € 19,95 cadeau.

Wat kunnen chemische peelings voor mij betekenen?

Chemische peelings zijn nog steeds enorm populair. Vooral in de winterperiode, als de huid er droog en dof uit kan zien. Daarnaast kunnen we er ook acné, hyperpigmentatie en een hele reeks andere huidproblemen mee behandelen.

Wat is een deluxe sample Exfoliating Polish van ZO Skin Health?

De Exfoliating Polish bevat ultrafijne magnesiumkristallen die dode huidcellen exfoliëren en zorgen voor een schone, zachte huid met een gelijkmatige gelaatskleur. Deze scrub is geschikt voor alle huidtypes en ideaal om thuis de huid in goede conditie te houden. De huidtherapeut geeft je de instructies over deze scrub. Je kan er ook meer over lezen in onze webshop.

Voor wie zijn chemische peelings geschikt?

De Lira peelings zijn geschikt voor iedereen! Omdat we ontzettend goed kunnen variëren met ingrediënten, bestaat er voor elke huid een passende chemische peeling. Wil je een milde of intensieve peeling, of iets daar tussenin? Alles kan. Wij gebruiken de chemische peelings van Lira. Deze bevatten niet één zuur, maar een combinatie van verschillende zuren. Het voordeel hiervan is dat de peeling op verschillende huidniveaus kan inwerken, afhankelijk van de indicatie. De unieke Stem Cell Technology zorgt ervoor dat de huid direct na de behandeling snel herstelt.

Hoe maak ik een afspraak?

We plannen eerst een intakegesprek voor het afstemmen van een persoonlijk behandelplan. U kunt daarna eventueel aansluitend de eerste peeling ondergaan. Dat scheelt weer een rit. Twee tot vier weken later komt u voor de tweede peeling en weer twee tot vier weken later komt u voor de derde peeling. Een behandeling duurt 30 minuten. De kuur van drie peelings kost € 229,50, die u vooraf betaald. Uiteraard kunt u het pakket van drie behandelingen uitbreiden. Wilt u online uw afspraak maken? Plan dan een ‘kort intakegesprek’ met aansluitend een chemische peeling. De rest volgt vanzelf in de praktijk.

Meer informatie

Bel of mail ons gerust bij vragen. Tijdens het intakegesprek is daar ook alle gelegenheid voor. Wil je alvast meer weten over chemische peelings? Bekijk dan ook even onderstaande blogberichten:

· De beste chemische peeling voor jouw huid · 10 Tips voor na een chemische peeling · Peelings en hun belangrijkste ingrediënten

2 december 2021 | Auteur: Carol Kuijs