Colorescience Face Shield Flex SPF 50

14 april 2023 | Auteur: Amber Goedgeluk
Colorescience Face Shield Flex SPF 50

Ben jij nog op zoek naar een fijne zonnebrandcrème voor deze lente en zomer? Wellicht is de Colorescience Face Shield Flex SPF 50 iets voor jou. Deze minerale zonnebrandcrème biedt optimale bescherming tegen UVA/UVB, blauw licht, infrarood en luchtvervuiling. Het zit bomvol antioxidanten en hydraterende ingrediënten en voelt zacht aan op de huid. Benieuwd naar dit product? Lees dan verder!

Bescherm je huid met een goede zonnebrandcrème

We willen onze huid optimaal beschermen tegen alle vormen van zonschade, zoals huidkanker, maar ook huidveroudering, vaatjes en pigmentvlekken. Bij het aanschaffen van een zonnebrandcrème is het belangrijk om te kiezen voor een product die bij jouw huid past en de juiste, beschermende ingrediënten bevat.

De Colorescience Face Shield Flex SPF 50 wordt door onze huidtherapeuten geadviseerd. Het bevat alles wat de huid nodig heeft voor een optimale verzorging en bescherming en is geschikt voor iedere huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Wat zijn de voordelen van de Colorescience Face Shield?

Zowel onze huidtherapeuten als cliënten zijn fan van de Colorescience Face Shield! En dit is waarom:

  • Het biedt bescherming tegen UVA, UVB, blauw licht, infrarood en luchtvervuiling
  • Het bevat een licht tintje die zich aanpast aan de huid (ook verkrijgbaar zonder tintje)
  • Het geeft de huid een natuurlijke en gezonde look met een matte finish
  • Het bevat o.a. niacinamide, een sterk hydraterend antioxidant die de huid beschermt tegen huidveroudering
  • Het is vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten, olie, kleurstoffen en parfum
  • Het is hypoallergeen en niet comedogeen (het sluit de huid niet af)
  • Het is geschikt voor alle huidtypen, van de vettere huid tot de droge en gevoelige huid

Welke kleur heb ik nodig van de Colorescience Face Shield?

De Colorescience Face Shield Flex SPF 50 is verkrijgbaar in vier tinten: fair, medium, deep en tan. De subtiele dekking zorgt voor een natuurlijke camouflage van oneffenheden en de dekking kan worden opgebouwd in lagen. Bij Huidzorg Houten hebben we alle tinten beschikbaar om te testen, zodat je jou perfect kleur kunt kiezen.

Heb je de voorkeur voor een kleurloos product? Dan is de Colorscience Face Shield Classic een optie. Deze zonnebrandcrème past zich aan de huid aan en droogt kleurloos op.

Hoe gebruik ik de Colorescience Face Shield?

  • Bij het aanbrengen van zonbescherming kun je de volgende vuistregel aanhouden: twee vingerlengtes zonnebrandcrème biedt voldoende bescherming voor het hele gezicht.
  • Breng de Colorescience Face Shield aan op je vingertoppen en meng het zachtjes om het ingekapselde pigment te activeren. Zodra je ziet dat de lichte kleur verandert in een gepigmenteerde kleur, breng je het aan op je gezicht. Masseer het zachtje in op je hele gezicht totdat je geen lichte kleur meer ziet. Geef het product dan nog 1 tot 2 minuten om zich volledig aan te passen aan jouw huidskleur.
  • Wil je meer dekking? Werk dan met laagjes. Na het aanbrengen van de eerste laagje wacht je 1 minuut en dan breng je nog een laagje van de Colorescience Face Shield Flex SPF 50 aan. Mocht dit onvoldoende dekking geven, dan kun je ook foundation gebruiken. Breng eerst een laagje van de Colorescience Face Shield Flex SPF 50 aan, wacht 1 minuut en breng dan de foundation aan.

Ben je benieuwd naar dit product? Kom langs bij ons in de praktijk! Wij helpen je graag bij het vinden van de meest passende zonbescherming. We hebben alle tinten van de Colorescience Face Shield Flex SPF 50 beschikbaar om te testen en aan te schaffen.

14 april 2023 | Auteur: Amber Goedgeluk