De beste crème voor een droge huid

21 augustus 2020 | Auteur: Dana
de-beste-creme-voor-een-droge-huid

Heb je last van een droge huid of droge plekjes op je gezicht of lichaam? Probeer dan eens de Hydrating Crème van ZO Skin Health. Waarom vinden wij dit de beste crème voor een droge huid en adviseren wij het graag aan onze cliënten? Lees het in dit blogbericht!

De beste crème voor een droge huid

Bij een droge huid is er vaak sprake van een verstoorde huidbarrière. Door een tekort aan huidvetten verliest de huid teveel vocht. De Hydrating Crème is speciaal ontwikkeld om de huidbarrière weer te herstellen en te versterken. Wanneer de huidbarrière weer sterker wordt, zal deze minder gevoelig zijn voor invloeden van buitenaf. Een goede conditie van de huid zal bijdragen aan het voorkomen van nieuwe droge plekjes.

ZO Skin Health Hydrating Crème

De Hydrating Crème heeft als belangrijkste eigenschappen dat het jeuk, dehydratatie en roodheid van de huid vermindert. Het bevat de volgende belangrijke ingrediënten:

  • Glycerine – Hydrateert de huid
  • Petrolatum (Vaseline) – Hydrateert de huid
  • Butyrospermum Parkii (Shea) Butter – Verzacht de huid en gaat opvlammingen tegen
  • Retinyl Palmitate – Zorgt voor een goed functioneren van de huidcellen
  • Colloidal Oatmeal en Ascorbic Acid – Anti-oxidanten die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf

Crème voor eczeem

Zelfs bij eczeem is de Hydrating Crème zeer effectief. De National Eczema Association (NEA) heeft de Hydrating Crème bekroond met het NEA-keurmerk. De Hydrating Crème is na vele onderzoeken klinisch bewezen effectief voor het gezicht en lichaam bij het herstellen van een droge, jeukende, rode en geïrriteerde eczeem huid.

Wil je meer weten over een droge huid? Lees dan deze pagina met alle informatie over een droge huid of dit blogbericht met tips om een droge huid te voorkomen!

Advies bij een droge huid

Wist je dat ZO Skin Health speciaal voor ieder huidtype een protocol heeft met verzorgingsproducten om de huid sterker te maken en te verbeteren? Niet alleen voor de droge huid bestaat er een protocol, maar ook voor de acné-gevoelige huid, rode huid, verouderde huid of een huid met pigmentvlekken. Wil je weten welke ZO Skin Health producten bij jouw huid passen? Maak dan een afspraak met een van de huidtherapeuten van Huidzorg Houten. We staan graag voor je klaar!

21 augustus 2020 | Auteur: Dana