Effectieve huidverjonging zonder cosmetische ingreep

25 mei 2016 | Auteur: Dana Dijs-Bom
effectieve-huidverjonging-zonder-cosmetische-ingreep

Ouder worden hoort bij het leven. Natuurlijk hoef je er niet altijd zo uit te blijven zien als toen je twintig was. Je wilt natuurlijk wel zo mooi mogelijk ouder worden en daarom je huidkwaliteit zo goed mogelijk houden. Dat geldt zeker als je huid je ouder doet lijken dan je je voelt. Bij Huidzorg Houten kunnen we met de fractional laser de verschijnselen van huidveroudering op een natuurlijke manier behandelen. Je huid wordt na de behandeling namelijk zelf aan het werk gezet en naast sterker, ook gezonder! Als cosmetische chirurgie jou te ver gaat, maar je wel duidelijk effect wilt zien, lees dan vooral verder!

Huidverjonging met fractionele laserbehandelingen

Fractionele laserbehandelingen zijn geschikt voor mensen die er zonder chirurgische ingrepen graag goed uit willen zien. Een van de voordelen van behandelingen met de fractional laser is dat de huid maar een korte herstelperiode nodig heeft. Daardoor is een fractionele laserbehandeling ideaal voor mensen met een druk sociaal leven of een representatieve baan. Deze laserbehandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Wat verbetert er door de fractionele laserbehandeling?

De fractionele laser wordt ingezet voor bijna alles wat de huid zichtbaar minder mooi maakt zoals rimpels, pigmentvlekken, huidverslapping, littekens, huidstriemen, acne littekens, kleurverschillen en huidoneffenheden zoals grove poriën.

De fractionele laserbehandeling geeft algehele huidverbetering in het gezicht, decolleté of op het lichaam. Een fractionele laserbehandeling is een eenvoudige en effectieve behandeling om de kwaliteit van de huid optimaal te houden en de verschijnselen van ouder worden te remmen en te verminderen.

Hoe werkt een fractionele laserbehandeling?

Met fractionele laserbehandelingen wordt, kort door de bocht gezegd, nieuwe huid aangemaakt zonder dat dit aan de buitenkant zichtbaar is. De gekoelde scanner zet gefractioneerd lasergolven op de huid waardoor er minuscule gaatjes gemaakt worden in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit zorgt voor een nieuwe huid. De nieuwe huid is beter doorbloed, steviger en gladder door de aanmaak van nieuw en sterk collageen.

Hoe snel zie je resultaat?

Al na de eerste behandeling kun je na ongeveer na twee weken goed verschil zien, de huid krijgt een ‘boost’ en een gezonde ‘glow’.

De beste resultaten ziet je na ongeveer drie tot vijf behandelingen. De huid zal zich blijven herstellen tot zes maanden na de laatste behandeling. Met fractionele laserbehandelingen kies je voor een lange termijn resultaat. In tegenstelling tot bijvoorbeeld botox, waarbij je direct resultaat ziet maar waarbij het effect ook snel uitgewerkt is.

Hoe verloopt de fractionele laserbehandeling?

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Na de behandeling is de behandelde huid wat rood en gezwollen, maar dit trekt binnen enkele uren bij. Tijdens de behandeling voel je een prikkelende warmte maar de huidtherapeuten van Huidzorg Houten doen er alles aan om de behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Veilige en effectieve zorg

Bij Huidzorg Houten ben je in goede handen. De huidtherapeuten maken vooraf aan de behandelingen tijd voor een intakegesprek en geven uitgebreide voorlichting. Meer informatie over de fractionele laserbehandelingen lees je op deze pagina. Benieuwd of deze behandeling wat voor je is? Maak gerust een afspraak, we beantwoorden graag al je vragen!

Lees ook meer over het ontstaan en preventie van huidveroudering en rimpels.

Stel een vraag of maak een afspraak

Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult over een fractionele laserbehandeling of heb je vragen over de behandeling? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel: 030-6342561.

 

25 mei 2016 | Auteur: Dana Dijs-Bom