Evelien vijf jaar in dienst bij Huidzorg Houten!

1 februari 2020 | Auteur: Dana Dijs-Bom
evelien-5-jaar-in-dienst-bij-huidzorg-houten

Evelien is al weer vijf jaar in dienst bij Huidzorg Houten! We zijn al vijf jaar ontzettend blij met haar als collega Huidtherapeut. Reden voor een feestje én voor een paar vragen aan deze topper.

Hoe kijk je terug op de afgelopen vijf jaar?

“Er is de afgelopen vijf jaar veel veranderd bij Huidzorg Houten. De praktijk is enorm gegroeid en ook het team is uitgebreid. Het is bewonderenswaardig en interessant om hier getuige van te zijn. Ik heb veel geleerd en ben als huidtherapeut gegroeid in mijn professionaliteit.”

Welke gebeurtenis in je carrière uit de afgelopen vijf jaar is je het meest bijgebleven?

“Er is niet één specifieke gebeurtenis die me bijgebleven is. Meerdere dingen blijven me bij, zoals de verhuizing van de praktijk, leuke feestjes die we hebben gehad met de collega’s en bijzondere resultaten die ik met behandelingen heb behaald.”

Wat vind je het leukst aan je werk bij Huidzorg Houten?

“Ik vind de diversiteit aan behandelingen het leukst. We hebben voor elke vraag en indicatie wel een geschikte behandelmethode en kunnen kiezen uit de meest geavanceerde apparatuur en behandelingen. Ook vind ik het fijn dat we een leuk team hebben, dat maakt dat het ook gezellig is op de werkvloer en daarbuiten.”

Welke behandeling vind je op dit moment het leukst om te doen?

“Ik vind de IPL behandelingen altijd erg leuk om te doen, je kunt direct zien hoe de huid reageert en hebt snel resultaat. We kunnen hiermee heel mooi pigmentvlekken, wijnvlekken en couperose behandelen. De laserbehandelingen voor ontharen en beenvaatjes vind ik ook erg leuk.”

Welk huidverzorgingsproduct is jouw favoriet?

 “Op dit moment is dat het Rozatrol serum van ZO Skin Health. Hiermee kan ik mijn couperose en roodheid kalmeren in mijn gezicht.”

1 februari 2020 | Auteur: Dana Dijs-Bom