Gezichtsbehandelingen van ZO Skin Health: nieuw bij Huidzorg Houten

26 augustus 2020 | Auteur: Dana Dijs-Bom
gezichtsbehandelingen-van-zo-skin-health-nieuw-bij-huidzorg-houten

Ben je op zoek naar een effectieve huidbehandeling waarbij je tegelijkertijd ook kunt ontspannen? Wil je graag direct effect, maar dan wel zonder risico’s en huidreacties? Kom dan eens langs voor onze nieuwe gezichtsbehandelingen volgens de protocollen van dr. Zein Obagi en met de therapeutische producten van ZO Skin Health. Huidzorg Houten introduceert een nieuwe “red carpet ready” peeling en drie verschillende gezichtsbehandelingen. Benieuwd naar deze fijne facials? Lees dan vooral verder!

Stimulator Peel

Als je overweegt om een peeling te ondergaan, maar je je nog wat zorgen maakt over de huidreacties daarna, dan is de Stimulator Peel echt iets voor jou! Zoals we moeten geloven is deze peeling in Beverly Hills een favoriet onder beroemdheden voor grote evenementen, want hij staat bekend een stralende, frisse teint te geven zonder downtime. Dit noemen ze ook wel een lunchtime peeling, want je kan daarna direct weer aan het werk (als je daar dan nog zin in hebt). Makkelijk bij een drukke agenda, maar ook ideaal voorafgaand aan een feest, je bruiloft of een fotoshoot.

De peeling bevat citroen-, glycol- en melkzuur, irritatieremmers, anti-oxidanten en een uniek verhelderend complex. Deze peelingvloeistof is mild genoeg voor alle huidtypen. Meestal is de Stimulator Peel een onderdeel van onderstaande behandelingen, maar hij kan ook los geboekt worden.

Tarief: € 120,- (30 min.)

Stimulator Peel & Ultra Hydration Treatment

Mensen met een gevoelige en droge huid zijn vaak terughoudend als het gaat om huidbehandelingen. Dit kan gebaseerd zijn op eerdere negatieve ervaringen, waarbij de huid overgevoelig of overmatig heeft gereageerd. Maar met deze facial kunnen zelfs cliënten met de meest kwetsbare huid, zoals eczeem of rosacea geholpen worden. De Stimulator Peel bevat irritatieremmers en antioxidanten, die roodheid en huidirritatie verminderen. De ontgiftende massage met het Aloë Vera masker hydrateert, kalmeert en verzacht. Val jij ook in deze categorie? Geef nog niet op en kom het eens ervaren. Vind je een peeling toch te spannend? Dan kan je deze behandeling ook zonder Stimulator Peel boeken.

Tarief: € 140,- (50 min.). Zonder Stimulator Peel: € 85,-

Stimulator Peel & Oil Control Treatment

Een ideale behandeling als je snel last hebt van puistjes, mee-eters en een vette huid. Deze behandeling is al bekend bij veel van onze cliënten als acnébehandeling. Terwijl bij de acnébehandeling het accent meer ligt op het verwijderen van ontstekingen en mee-eters, ligt de focus bij de gezichtsbehandeling vooral op het verhelderen van de onzuivere huid en het stimuleren van de genezing. Daarom wordt de Stimulator Peel meestal toegevoegd aan deze facial. En natuurlijk mag het diep reinigende Sulfur Masque niet ontbreken. Dit therapeutische masker vermindert talg en irritatie en zorgt ervoor dat je met een fris, gekalmeerd koppie weer naar huis gaat.

Tarief: € 140,- (50 min.). Zonder Stimulator Peel: € 85,-

Stimulator Peel & Skin Brightening Treatment

De Skin Brightening Treatment is speciaal samengesteld voor cliënten die hulp willen bij het aanpakken van pigmentvlekjes, bijvoorbeeld door de zon, het ouder worden of door acné. De behandeling wordt altijd gecombineerd met de Stimulator Peel, die de huid verheldert en de teint en textuur gelijkmatiger maakt. Na een ontgiftende massage krijg je een huidverhelderend masker met arbutine en groene thee. Deze ingrediënten verminderen de productie van overtollig pigment en hydrateren de huid. Bij grotere, eventueel hormonale pigmentproblemen kom je wellicht beter in aanmerking voor ME Line. Soms kan het ook fijn zijn om met een mildere behandeling te starten, zodat de huid optimaal voorbereid is op het zwaardere werk.

Tarief: € 140,- (50 min.)

Advies van de huidtherapeut

De ZO Skin Health Facials zijn geschikt voor elke patiënt, van elke leeftijd, in elk seizoen. Iedereen komt in aanmerking voor deze behandelingen, donkere huidtypen, de kwetsbare huid en tijdens zwangerschap. De behandelingen duren 30 tot 50 minuten en mogen elke 4 tot 6 weken herhaald worden om de huid in topconditie te houden. We adviseren om de behandelingen te combineren met de therapeutische thuisproducten van ZO Skin Health.

Direct een ZO Skin Health Facial inplannen?

De ZO Skin Health Facials kunnen via onze website ingepland worden bij één van onze ervaren huidtherapeuten. Weet je niet precies welke behandeling je moet kiezen? Boek dan de module: “Behandeling op advies”. Tijdens een beknopt intakegesprek vooraf bekijkt de huidtherapeut welke facial voor jou het beste is en daarna kan je meteen lekker geïnstalleerd worden op de comfortabele behandelbank. Wij kijken er naar uit!

26 augustus 2020 | Auteur: Dana Dijs-Bom