Het Huidzorg Houten team

30 december 2020 | Auteur: Dana Dijs-Bom

Het gaat vaak over huidklachten en behandelingen, maar eigenlijk is het toch veel leuker om iets meer over het team van te weten te komen? Want zij vormen tenslotte het gezicht van het Huidzorg Houten.  Benieuwd wie deze bruisende persoonlijkheden zijn? Lees dan snel verder!

Nieuwe gezichten

Aan het begin van het jaar kregen we huidtherapeut Tessa erbij. Zij heeft altijd met veel plezier bij Laserkliniek Zwolle gewerkt, maar ging verhuizen naar het zuiden en kwam bij Huidzorg Houten terecht. Tessa is een echte aanwinst, met veel ervaring en een lief en zorgzaam karakter.

Na de zomer kwam Carol bij ons in dienst. Als stagiaire was zij al als vis in het water. Deze topper konden we natuurlijk niet laten gaan. Met haar vrolijke, optimistische karakter fleurt ze iedereen op. Ze heeft zich al snel populair gemaakt onder haar collega’s en onze cliënten.

Ook Sophie kwam ons team versterken in 2020. Zij heeft veel ervaring opgedaan bij Bloy (voorheen Knap Instituut) en behandeld ook twee dagen per week bij een huidkliniek in Amsterdam. Ze weet veel van huidverbetering af, is erg doortastend en kan met haar nieuwe inzichten ook weer inspireren.

Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen onze lieve collega Anne. Zij focust nu meer op haar nieuwe gezin en haar eigen schoonheidssalon in Wijk bij Duurstede. We missen haar enorm!

Babyboom

Het was ook een heel ‘vruchtbaar’ jaar binnen Huidzorg Houten! Anne, Daphne, Melissa en Evelien zijn met zwangerschapsverlof gegaan en inmiddels moeder geworden van Ries, Noah, Philou en Juliën. Wat een prachtige namen hè? Alle Huidzorg Houten-baby’s (en hun moeders) maken het goed!

De huidtherapeuten

De trouwe en zorgzame huidtherapeuten Evelien, Mandy, Melissa, Mayra en Tessa hebben het afgelopen jaar weer ontzettend veel cliënten blij gemaakt met behandelingen, hun luisterend oor en adviezen. Het was best even wennen aan alle nieuwe maatregelen, maar je hoorde ze nooit klagen. Dit jaar konden zij meer tijd nemen voor elke cliënt, maar gaven ook de mogelijkheid om u als ‘vaste’ huidtherapeut te behandelen. Dat schept een band en vertrouwen. Dat zien we aan de vele mooie reviews! De huidtherapeuten hebben dit jaar ook meer geholpen bij het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van behandelingen.

De office managers

Onze officemanagers Natasja en Sandra waren dit jaar sterren in het coördineren van alle afspraken, het beantwoorden van de vragen en verwerken van nieuwe cliëntaanvragen. In een hectisch jaar hebben zij alle dagen het overzicht kunnen bewaren. Wat ik zo knap vind, is dat zij het verhaal kennen van elke cliënt en altijd ontzettend hun nek uitsteken om iedereen het beste plekje in de agenda te geven. Aan de balie geven zij altijd een vriendelijk ontvangst. We merkten dat men daar erg aan toe was dit jaar. En niet onbelangrijk is dat zij de triage, de hygiëne en nieuwe maatregelen in de praktijk perfect gewaarborgd hebben.

De managers

En het jaar zou heel anders zijn verlopen zonder de praktijkmanagers Stephanie en Daphne. Deze huidtherapeuten waren dit jaar voor het eerst onderdeel van het management en hielpen mij met roosteren, implementeren, coördineren, bedenken, waarborgen en verbeteren. In grote lijn zorgen zij ervoor dat achter de schermen alles perfect geregeld wordt. Dat geeft mij meer rust en overzicht. Zij zorgen ervoor dat ik aan het bedrijf kan werken en Huidzorg Houten kwalitatief blijft groeien.

We helpen u graag weer stralen in 2021

We hebben gekozen voor een duurzame aanpak als het gaat om huidgezondheid en zijn blij dat de cliënten dit begrijpen, waarderen en het allerbelangrijkste: zelf zien en voelen. Ons doel is bereikt zodra u weer zelfverzekerd voelt, maar blijven ook klaar staan de behaalde resultaten te onderhouden. We wensen iedereen een goed uiteinde en een gezond & liefdevol 2021.

30 december 2020 | Auteur: Dana Dijs-Bom