Introductie EndyMed PRO in Nederland

8 juni 2020 | Auteur: Dana
Introductie-EndyMed-PRO-in-Nederland

Met trots introduceren wij onze nieuwe EndyMed 3DEEP PRO als eerste kliniek in Nederland! Met dit innovatieve nieuwe platform en zeven bijhorende handstukken bieden we een geheel nieuwe behandelmethode voor tal van indicaties, die veroorzaakt worden door afbraak van de collagene vezels in de huid. Het afgelopen half jaar hebben we bij Huidzorg Houten achter de schermen hard gewerkt om de meest ideale protocollen te ontwikkelen voor iedereen die op een mooie manier wil verouderen en huidschade wil laten herstellen.

Sleutel tot succes

De EndyMed 3DEEP PRO stond al lang op mijn wensenlijstje, want de behoefte om meer vanuit de diepere huidlagen te behandelen was groot. Uiteraard kozen we niet zomaar voor deze techniek. EndyMed heeft vanaf 2013 enorm veel geïnvesteerd in klinisch onderzoek en validatie van behandelresultaten. Daarmee zijn ze marktleider met meer dan 40 gepubliceerde klinische studies vanuit de hele wereld die de doeltreffendheid van de behandelingen bewijzen.

Indicaties EndyMed

De EndyMed behandelingen zijn ontwikkeld om huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels, een grove huidtextuur, diverse soorten littekens, acné-littekens, striae en zonschade te behandelen of te voorkomen. Voor elke behandelgebied is er een speciaal handstuk ontworpen, waardoor de EndyMed behandelingen op alle delen van het gezicht en lichaam toegepast kunnen worden.

Werking 3DEEP technologie

We richten ons op het herstel en versterking van collageen met behulp van radiofrequentie-energie. Met ronddraaiende bewegingen wordt de energie omgezet in warmte, diep in de lederhuid. Op een gecontroleerde manier wordt de temperatuur geleidelijk opgebouwd tot 52-55 graden Celcius. Dit is niet pijnlijk, want de opperhuid blijft zo’n 40 graden, een aangename temperatuur.

Door de lederhuid een bepaalde tijd op deze temperatuur intensief te verwarmen, gaan de collagene vezels zich aanspannen. Dit is meestal direct te zien aan een direct lifting van het behandelde gebied. Maar dit effect is van korte termijn. Waar het ons echt om gaat, is de vorming van nieuw collageen, door activatie van de bindweefselcellen. Dit maakt de huid op lange termijn sterker en steviger.

Effectief, veilig en comfortabel

Veel apparatuur is ingesteld om alleen vanuit de opperhuid of om de bovenste laag van de lederhuid te behandelen. Het nadeel is dat dit vaak gepaard gaat met bijhorende huidreacties en dat je niet altijd diep genoeg kunt komen als behandelaar. De radiofrequentie-energie wordt vanuit de diepe lederhuid geleidelijk opgebouwd, dus vanuit de binnenkant van de huid. Een groot voordeel is dat de opperhuid met rust gelaten wordt, waardoor huidherstel nauwelijks nodig is. Ook is radiofrequentie kleurenblind en veilig toepasbaar bij alle huidskleuren. U kunt ook in de zomer veilig behandeld worden, zonder risico’s of complicaties.

Fractionele huidvernieuwing en microneedling gecombineerd met radiofrequentie

Naast deze 3DEEP Technologie voor huidverstrakking beschikken we ook over unieke behandelkoppen waarbij de radiofrequentie wordt gecombineerd met fractionele micro-ablatie (FSR) of microneedling (INTENSIF). Hiermee kunnen onder andere acné-littekens, striae en verslapte huid rondom de ogen effectief behandelen.

We hebben de toepassingen overzichtelijk gemaakt in vijf verschillende behandelingen, die perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden in een behandelprogramma. Wij zijn ervan overtuigd dat we de hulpvragen van onze cliënten nu nog beter kunnen beantwoorden en hopen ook uw huid weer te laten stralen!

Plan een gratis intakegesprek in

Bent u nieuwsgierig geworden naar de EndyMed behandelingen? Plan dan direct een afspraak in voor een intakegesprek met onze EndyMed-experts. Lees ook meer op deze pagina.

8 juni 2020 | Auteur: Dana