Laserontharing bovenlip en kin – ervaring van Vania

19 december 2017 | Auteur: Dana
laserontharing-bovenlip-kin-ervaring-vania-

Bij Huidzorg Houten zien we dagelijks vrouwen die last hebben van overbeharing in het gezicht. Wanneer de haartjes donker gepigmenteerd zijn, kunnen deze meestal goed behandeld worden met de ontharingslaser. Jaarlijks behandelen de huidtherapeuten van Huidzorg Houten honderden vrouwen met haargroei in het gezicht. Vania Najmadeen (29 jaar) heeft zich ook door ons laten behandelen. Lees hieronder haar ervaringsverhaal.

Beharing in het gezicht

“Enkele jaren geleden zijn er donkere haartjes op mijn kin en bovenlip ontstaan. Op gegeven moment werd ik het zat en besloot ik om er iets aan te laten doen. Huidzorg Houten was bekend bij mij en dicht bij huis, dus daarom heb ik gekozen om daar onder behandeling te gaan.”

Ervaring laserbehandelingen

“De behandelingen bij Huidzorg Houten heb ik als zeer positief en fijn ervaren. Ik vond de medewerkers professioneel, geduldig en prettig. Vooral de intake was ontzettend fijn. Tijdens dit gesprek is mij heel uitgebreid verteld hoe de huid in elkaar zit en hoe haargroei ontstaat. Daarnaast is de behandeling ook goed toegelicht, zodat ik wist wat ik kon verwachten. Verder heb ik de behandelingen als prettig ervaren, omdat er echt naar de wensen en behoeften van de cliënten wordt geluisterd. Overigens vind ik de goede hygiëne ook een belangrijk punt bij Huidzorg Houten. Dit doen ze uitstekend!”

Huidreactie na de laserbehandeling

“Ik had niet hele heftige huidreacties, maar dit verschilt natuurlijk per persoon en huidtype. Na de behandelingen was mijn huid rood en soms had ik last van wat zwelling of bultjes. Dit trok altijd wel na een aantal dagen weg. Naast deze reactie had ik soms nog wat last van kleine puistjes en vlekjes, maar dit herstelde ook altijd weer goed en snel.”

Resultaat laserbehandeling

“Mijn doel van de laserbehandeling was om de donkere haartjes op mijn bovenlip en kin te verminderen. Dit doel is behaald: de stugge, hardnekkige zwarte haartjes zijn verdwenen. Ik heb heel veel baat bij de behandelingen gehad. Ik ben daarom ook ontzettend tevreden over het resultaat en ben blij dat ik heb gekozen om de behandelingen bij Huidzorg Houten te doen.”

Tip van Vania

“Huidzorg Houten is gespecialiseerd in heel veel huidproblemen en ik zou iedereen met huidproblemen adviseren om zich hier te laten behandelen. Bij Huidzorg Houten wordt deskundig, professioneel, doelgericht en hygiënisch te werk gegaan.”

Laserontharing

Bij het behandelen van Vania hebben wij gewerkt met de Lightsheer Desire Quattro. Met deze laser behandelen wij beharing in het gezicht en op het lichaam bij zowel lichte als donkere huidtypes. De laser vernietigt de haarzakjes, waardoor de haartjes niet meer terug groeien. Het is dus een methode om permanent haartjes te verwijderen. Lees hier meer over laserontharing.

Afspraak maken?

Wil je zelf graag een afspraak maken, omdat je ook last hebt haargroei of een ander huidprobleem? Je kan altijd contact opnemen door te bellen naar nummer 030 6342561 of door het onderstaande contactformulier in te vullen. Benieuwd naar andere ervaringen over laserontharing? Lees dan hier de ervaring van Nancy.

19 december 2017 | Auteur: Dana