ME Line behandeling tegen pigmentvlekken – ervaring van Eline

17 mei 2019 | Auteur: Dana Dijs-Bom
me-line-behandeling-ervaring

Sinds enkele maanden werken we bij Huidzorg Houten met de ME Line behandeling tegen pigmentvlekken. Zo kwam ook Eline bij ons terecht, omdat ze last had van pigmentvlekken in haar gezicht. Na een uitgebreid consult is zij gestart met de ME Line kuur van 4 maanden. Lees hieronder haar ervaring en bekijk het mooie resultaat!

ME Line behandeling tegen pigmentvlekken

De ME Line behandeling zetten we bij Huidzorg Houten in om pigmentvlekken in het gezicht te verminderen. ME Line is een veilige en effectieve behandelmethode die geschikt is voor alle huidtypen. De behandelmethode bestaat uit drie behandelingen bij ons in de praktijk en het gebruik van de ME Line producten voor thuis. In ons andere blogbericht lees je meer over deze nieuwe behandelmethode tegen pigmentvlekken. Inmiddels hebben we deze behandeling al veel toegepast in de praktijk en hebben we mooie resultaten gezien. Eline deelt graag haar ervaring met jullie!

Ervaring ME Line behandelingen

“Ik had al een tijdje last van pigmentvlekken in mijn gezicht, met name rondom mijn ogen. Ik ben via Google bij Huidzorg Houten terecht gekomen en heb mij toen laten informeren over de Me Line behandeling tegen pigmentvlekken. Zowel de ME Line behandelingen als de ME Line producten voor thuisgebruik heb ik als prettig ervaren. De behandelingen bij Huidzorg Houten waren erg fijn. Er werken professionele mensen die ook echt de tijd voor je nemen. Alles wordt volledig en duidelijk uitgelegd!”

Resultaat ME Line behandeling tegen pigmentvlekken

“Ik ben zeer tevreden over het resultaat van de ME Line behandeling! De pigmentvlekken zijn na iedere ME Line behandeling steeds minder geworden en ook de producten hebben hun werk gedaan. Ik zou de behandeling zeker aanraden!”

Meer weten?

Wil je meer over de ME Line behandelingen weten? Neem dan contact met ons op via 030-6342561 of via onderstaand contactformulier voor een vrijblijvend intakegesprek. We helpen je graag verder!

17 mei 2019 | Auteur: Dana Dijs-Bom