Nieuw bij Huidzorg Houten: medische microneedling met de SkinPen!

15 november 2019 | Auteur: Dana
Medische micro-needling met de SkinPen

Graag willen wij u attenderen op onze vernieuwde behandelmethode: Skinpen medische microneedling. Zoals u van Huidzorg Houten gewend bent staan veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarnaast vinden wij het van groot belang voorop te lopen met innovaties in onze branche. Met het opnemen van de SkinPen in ons behandelaanbod tillen wij microneedling therapie naar een hoger niveau.

Hoe werkt medische microneedling?

Met medische micro-needling worden door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling activeren wij het natuurlijk herstelproces diep in de huid waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

Wat maakt behandeling met de SkinPen zo uniek en effectief?

De SkinPen® is het eerste FDA (Food and Drug Administration) goedgekeurde microneedling apparaat ter wereld en heeft als enige een medische CE-markering klasse II en een ISO13485 certificaat. De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere microneedling apparaten op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan gewenst. De steriele naaldjes van medisch roestvrijstaal behouden hun scherpte en hardheid de gehele behandeling. Hierdoor kan de SkinPen als enige microneedling apparaat bewezen zuivere microkanaaltjes maken. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd. De SkinPen® past zich met zijn kracht en druk aan op de contouren en de diepte van de huid. De SkinPen® glijdt zo moeiteloos over de huid met een continue intensiteit tijdens de gehele behandeling. Dit maakt medische microneedling niet alleen effectiever, maar ook comfortabeler.

Na de behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm/ prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u twee nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen. Het serum Skinfuse® Lift HG krijgt u mee naar huis om uw huid de eerste 24 uur na de behandeling te verzorgen. U ontvangt de Skinfuse® RESCUE-crème voor de volgende 24 uur. Deze crèmes helpen uw huid optimaal te kalmeren en verzachten en minimaliseren de kans op een allergische reactie.
Indicaties voor medische microneedling met de SkinPen

Medische microneedling kan ingezet worden voor de behandeling van acné-littekens, pigmentvlekjes na acné of huidschade, grove poriën, fijne lijntjes, huidveroudering, littekens, rode striae, dunne/doffe of verslapte huid, rosacea en zonschade. SkinPen Medische microneedling is toepasbaar bij alle huidtypen. U kunt het gehele jaar veilig behandeld worden met de SkinPen®.

Voor een optimaal resultaat zijn drie tot zes behandelingen nodig met een interval van vier weken. De aanmaak van collageen is een langdurig proces en het is bewezen dat gedurende maanden na de behandelkuur de resultaten nog steeds toenemen. Met veel enthousiasme hoopt ons team u binnenkort blij te maken met deze mooie behandeling!

Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via contact@huidzorghouten.nl of via 030-6342561.

15 november 2019 | Auteur: Dana