Nieuw bij Huidzorg Houten: laserontharing door LightSheer QUATTRO

29 juni 2020 | Auteur: Dana
lightsheer-quattro

Alweer een innovatie bij Huidzorg Houten! We mogen namelijk als eerste in Nederland ongewenste haargroei in het gezicht en op het lichaam behandelen met de nieuwste (en beste) laser van het moment: de LightSheer QUATTRO. Met handstukken van verschillende golflengten, zowel 805 nm als 1060 nm, kan de laser op ieder huidtype worden gebruikt en kan het worden aangepast op basis van uw haarkleur, huidtype en levensstijl. Zo komt nu vrijwel iedereen in aanmerking voor laserontharing en kunnen we vol vertrouwen de meest optimale resultaten bereiken.

Laserontharing populairder dan ooit

Laserontharing is een geweldige optie voor het verwijderen van ongewenst haar. Laserontharing behoort tot de top vijf van de niet-invasieve cosmedische behandelingen in Nederland. Veel mensen hebben ongewenste haargroei op ten minste één locatie van het lichaam, zo niet in meerdere gebieden. Laserontharing is daardoor een aantrekkelijke lange termijn oplossing geworden voor ongewenste haargroei. Ingegroeide haren, scheerirritatie en gevoeligheid door traditionele ontharingsmethoden vormen voor veel van onze cliënten ook belangrijke aanleidingen om te kiezen voor laserontharing.

Hoewel de technische vaardigheid van de behandelaar een grote rol speelt in de voortgang van de behandeling, heeft de keuze van het laserontharingssysteem ook een aanzienlijke impact op de patiënttevredenheid op korte en lange termijn.

Waarin onderscheidt de LightSheer QUATTRO zich?

De belangrijke factoren om te investeren in de nieuwste LightSheer QUATTRO zijn de verbeterde comfort, verhoogde effectiviteit en versterkte veiligheid. De LightSheer-laserapparaten waren de eerste apparaten die zorgen voor permanente haarvermindering op alle huidtypen. De QUATTRO gaat nog een stap verder.

Twee golflengtes

Het gebruik van lasers bij patiënten met gekleurde huidtypen is altijd een uitdaging geweest in onze branche, vanwege de hogere activiteit van de pigmentcellen in de opperhuid. Het beoogde doeltarget van de laser is namelijk melanine, dat bij de gekleurde huid zowel in de haar als de huid aanwezig is. Uiteraard gaan we voor het beste resultaat zonder bijwerkingen. De LightSheer QUATTRO zendt zowel kortere (805 nm) als langere (1060 nm) golflengten uit, dus hij heeft een goede opname van melanine en dringt diep door in de haarzakjes. De langere golflengten verkleinen ook het risico op huidbeschadiging, wat laserontharing nog veiliger maakt bij de donkere huid.

Snelle vacuüm ondersteunende technologie

Het HS (high speed)-handstuk heeft geïntegreerde vacuümondersteuning. Vacuüm vermindert de dichtheid van de pigmentcellen in de opperhuid, waardoor er meer lichtabsorptie door het haar plaatsvindt. Door de spotgrootte van 22 x 35 mm kunnen grote delen van het lichaam snel worden behandeld, zoals de rug en schouders, zonder koeling, gebruik van gel of anesthesie. Dit handstuk maakt gebruik van lagere golflengtes die met meerdere pulsen in energie opgebouwd kunnen worden.

ChillTip geïntegreerde contactkoeling

Het ET-handstuk heeft een geïntegreerde koeltechnologie, om uw huid koel te houden tijdens de behandeling, wat resulteert in minder pijn en goede bescherming van de huid. Dit behandelkopje is ontworpen om gevoelige, kleine gebieden te behandelen die veel precisie vereisen, zoals de bovenlip, kin, bikinilijn en tepelhoven.

Wetenschappelijke onderbouwing

Verschillende klinische onderzoeken hebben de LightSheer-technologie gevalideerd en patiënten hebben een hoge mate van tevredenheid nadat hun behandeling is voltooid. Met elke LightSheer QUATTRO-behandeling bereiken patiënten een permanente haarvermindering van gemiddeld 15 procent in het behandelgebied, inclusief minder ingegroeide haren.

Gratis intakegesprek

Uiteraard zijn we heel trots dat we u met deze gloednieuwe ontharingslaser mogen behandelen. De huidtherapeuten van Huidzorg Houten hebben veel ervaring met het helpen van patiënten bij het verwijderen van ongewenst haar. Door het gebruik van de juiste laser, de juiste instellingen en de uitgebreide persoonlijke zorg kunt u erop vertrouwen dat u de meest hoogwaardige behandeling krijgt bij Huidzorg Houten. Als u wilt weten of u in aanmerking komt voor laserontharing met de LightSheer QUATTRO-technologie bel dan Huidzorg Houten of plan online een intakegesprek via de “maak een afspraak button” onderaan onze website.

29 juni 2020 | Auteur: Dana