Nieuw bij Huidzorg Houten: Summer Treatments

31 mei 2024 | Auteur: Stephanie
nieuw-bij-huidzorg-houten-summer-treatments

Speciaal voor deze zomer introduceren we drie nieuwe Summer Treatments. De treatments zijn speciaal ontwikkeld om de huid tijdens de zomer veilig én effectief te kunnen behandelen. Benieuwd welke Summer Treatment voor jou geschikt is? Lees dan verder!

Huidbehandelingen in de zomer

We krijgen vaak de vraag of je in de zomermaanden ook huidbehandelingen kunt ondergaan. Dit is zeker mogelijk! Juist in de zomer is het belangrijk om de huid goed te verzorgen. Tijdens de zomer raakt de huid onder invloed van de zon verdikt. Deze verdikking resulteert in een grauwe en doffe huid met verstopte poriën.

Daarnaast zorg je met behandelingen in de zomer voor het op pijl houden van de huidconditie. We kunnen in de maanden voorafgaand aan de zomer ons best doen om de huid onder controle en in een goede conditie te krijgen, maar als we vervolgens in de zomer “pauze houden”, verliezen we het behaalde resultaat.

Om die redenen introduceren we drie behandelingen die de huid verbeteren, de huidconditie op pijl houden én veilig zijn met zonnig weer.

Summer Glow Treatment

De Summer Glow Treatment is dé behandeling voor een glowy huid deze zomer! De behandeling bevat alles om jou direct een stralende en frisse huid te geven. We gebruiken actieve ingrediënten in lagere concentraties, zodat je geen last hebt van schilfertjes of roodheid en het veilig is met zonnig weer. De behandeling bestaat o.a. uit:

  1. Een liposomale peeling met salicylzuur, melkzuur, amandelzuur of glycolzuur. We kiezen het soort peeling op basis van jouw huidwensen. Heb je bijvoorbeeld een huid die gevoelig is voor onzuiverheden? Dan kiezen en een peeling met salicylzuur. Heb je juist een gevoelige huid of rosacea? Dan kiezen we een combinatie van salicylzuur en melkzuur.
  2. Een biocellulose masker geïmpregneerd met een anti-aging serum, rozenhydrolaat en hyaluronzuur. Het masker werkt ontstekingsremmend, herstellend, verstevigend en verjongend.
  3. Een serum met 20% vitamine C boordevol krachtige antioxidanten tegen huidschade en huidveroudering. Hiernaast bevat het ook huid herstellende ingrediënten.

De Summer Glow Treatment is geschikt voor alle huidtypen. We bieden deze behandeling aan voor €95,-.

SkinPen & Vitamine C Treatment

Omdat SkinPen microneedling een van onze meest populaire behandelingen is, hebben we speciaal voor deze zomer een mooie combinatiebehandeling ontwikkeld: de SkinPen & Vitamine C Treatment. Deze Summer Treatment is de ultieme behandeling voor algehele huidverbetering: het geeft de huid een verfijnde structuur en een mooie glow. Daarnaast is het ook perfect voor fijne lijntjes en rimpels, acné-littekens en pigmentvlekjes. Tijdens deze speciale SkinPen behandeling brengen we een cocktail van verschillende serums aan op de huid die we vervolgens de huid “in needelen”. Daarnaast krijg je als extraatje een gratis biocellulose masker aan het einde van de behandeling!

De behandeling bestaat uit:

  1. SkinPen Microneedling met een cocktail van o.a. vitamine C, niacinamide en hyaluronzuur voor een mooie glow en sneller herstel van de huid.
  2. Een biocellulose masker geïmpregneerd met een anti-aging serum, rozenhydrolaat en hyaluronzuur. Het masker werkt ontstekingsremmend, herstellend, verstevigend en verjongend.

De SkinPen & Vitamine C Treatment is geschikt voor alle huidtypen. We bieden deze behandeling van het gelaat aan voor €215,-. Als je graag wilt komen voor gelaat + hals, dan is de behandeling €250,-. Voor het gelaat + hals + decolleté is de behandeling €325,-.

Tighten & Peel Treatment

Wil je werken aan huidverstrakking en tegelijkertijd de huidstructuur verbeteren? Dan is de Tighten & Peel Treatment perfect voor jou! Bij deze behandeling werken we met radiofrequentie in de diepere lagen van de huid om de huid te verstevigen en te verstrakken. Om gelijktijdig ook de oppervlakkige huidstructuur te verbeteren, voegen we een gratis chemische peeling aan de behandelingen toe! Dit behandelpakket bestaat uit:

  1. Zes EndyMed 3DEEP Tighten V-Shape behandelingen. De ultieme behandelmethode om hardnekkige huidverslapping in het gezicht – en dan met name de kaaklijn en het gebied onder de kin – aan te pakken. De behandeling levert radiofrequentie-energie diep in de huid waardoor bestaand collageen en de productie van nieuw collageen gestimuleerd worden en de huid steviger en strakker wordt.
  2. Drie keer de Vita Brite Refresher peeling voor een stralende huid! De peeling bevat vitamine C, amandelzuur en mango- en papaya extract. Door deze fruitzuren wordt de celdeling gestimuleerd, de hydratatie geboost en oppervlakkige pigmentvlekken vervaagd.

De Tighten & Peel Treatment is geschikt voor alle huidtypen. We bieden dit behandelpakket van zes behandelingen aan voor €969,-.

Summer Treatment inplannen

Via onze online boekingswidget plan je gemakkelijk een afspraak in voor jouw favoriete Summer Treatment. Weet je nog niet zo goed welke behandeling bij jou past? Je kunt altijd even telefonisch of per mail contact met ons opnemen en je laten adviseren door de huidtherapeut.

31 mei 2024 | Auteur: Stephanie