Nieuw bij Huidzorg Houten: ZO Skin Health acnétherapie

6 december 2019 | Auteur: Dana
nieuw-bij-huidzorg-houten-zo-skin-health-acnetherapie

Graag brengen wij u op de hoogte van onze vernieuwde behandelmethode voor acné. Vanaf 1 januari 2020 gaan we bij acné en acné gerelateerde klachten het protocol van ZO Skin Health toepassen. Dit protocol is gebaseerd op nieuwe wetenschappelijke inzichten en uitgebreide klinische ervaring. ZO Skin Health biedt producten en programma’s op maat die garant staan voor totale en permanente oplossingen voor een levenslang gezonde huid – ongeacht leeftijd, geslacht, huidskleur, huidtype of huidconditie.

Van januari tot en met maart 2020 kunt u een kennismakingsbehandeling ondergaan, zodat u zelf de voordelen kunt ervaren. Het team van Huidzorg Houten is hier erg enthousiast over en hoopt u binnenkort blij te kunnen maken met deze mooie behandeling!

Wat is acnétherapie volgens het ZO Skin Health Protocol?

Deze specifieke acnétherapie bestaat uit twee onderdelen:

  1. ZO Acne Treatment Basic & Advanced: iedere 2 à 4 weken een acnébehandeling
  2. Resultaatgerichte ZO Skin Health-producten voor dagelijks gebruik thuis

De ZO Skin Health Acne Treatment Basic & Advanced-behandelingen hebben als doel de talgproductie, grove poriën en ontstekingen te verminderen. De vernieuwde aanpak resulteert in betere genezing, minder complicaties en verbeterde behandelresultaten. Gebruik van de ZO Skin Health-producten geeft snel zichtbare verbeteringen waardoor wij een hoge klanttevredenheid zien. De huidtherapeut baseert zich bij het opstellen van uw persoonlijke protocol op uw individuele behoeften en levensstijl.

Wat houdt de ZO Skin Health Acne Treatment in?

Allereerst wordt uw huid oppervlakkig gereinigd, gevolgd door een micro-scrub of exfoliërende lotion om dode huidcellen te verwijderen en de huid te verhelderen. Een perfecte voorbereiding op de dieptereiniging, waarbij mee-eters, verstopte poriën en ontstekingen voorzichtig behandeld worden. De behandeling wordt afgesloten met een hoogwaardig verzorgingsproduct boordevol antioxidanten, DNA reparerende enzymen en krachtige zonbeschermers, die de huid hydrateren, verfrissen en pigmentvlekjes verhelderen.

Een essentiële toevoeging bij de ZO Acne Treatment Advanced is het Sulfur Masque. Dit diep reinigende masker met ingrediënten als zwavel, kaolin en bentoniet heeft een antiseptische en ontgiftende werking. Dit zorgt voor een kalme, frisse, talg-vrije en gezondere huid.

Na de behandeling

Na de behandeling zal uw huid minder rood en gezwollen zijn dan u van de traditionele acnébehandeling gewend bent. Dit betekent niet dat de behandeling minder intensief zal zijn. Het hoge percentage van actieve ingrediënten en complexen komen door unieke afgiftesystemen in de juiste huidlagen terecht.

Om zeker te zijn van de beste resultaten is het van belang om naast de ZO Skin Health-behandelingen ook de ZO Skin Health-producten te gebruiken. Bij dagelijks gebruik van de producten duurt het 2 tot 6 weken voordat er veranderingen zichtbaar zijn. Het maximale resultaat merkt u na 5 maanden. Huidreacties in de beginfase zijn tekenen van een goed herstel. Normale huidreacties zijn roze/rode uitslag, schilfering, droogheid, irritatie, jeuk en een branderig gevoel. De reacties verdwijnen als de huid tolerantie heeft opgebouwd en de huidgezondheid is hersteld.

 

Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen via contact@huidzorghouten.nl, via 030-6342561 of plan meteen online en afspraak in!

6 december 2019 | Auteur: Dana