Online videoconsult bij Huidzorg Houten

28 maart 2020 | Auteur: Dana Dijs-Bom
online-videoconsult-bij-huidzorg-houten

Online videoconsultatie is een techniek die al langer bekend is, maar de laatste tijd niet meer weg te denken is binnen de zorg. Ook bij Huidzorg Houten hebben we de mogelijkheid een videoconsult in te plannen. Op deze manier kunnen we toch iedereen voorzien van informatie en advies.

AVG-proof videobellen met de huidtherapeut

Het is natuurlijk belangrijk dat we veilig en verantwoord kunnen videobellen met al onze cliënten. We hebben daarom ook gekozen voor een beveiligd systeem dat speciaal is ontwikkeld voor zorgprofessionals. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw privacy.

Hoe werkt een online consult?

  1. Maak via telefoon of email een afspraak voor een online videoconsult.
  2. Wij sturen u op de dag van de afspraak een persoonlijke link met een beveiligde code toe. Dit kan zowel via het door u opgegeven e-mailadres als via uw telefoonnummer.
  3. Nadat u de link geopend heeft komt u in onze digitale wachtkamer. Zodra de huidtherapeut ziet dat u aanwezig bent start zij het videoconsult.
  4. Het is hierbij belangrijk dat u toestemming geeft voor het gebruik van uw camera en microfoon. Dan kunt u de huidtherapeut zien en horen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Het consult voeren we zoveel mogelijk uit zoals we dat gewend zijn, met natuurlijk hier en daar wat aanpassingen. We willen graag weten wat we voor u kunnen betekenen, stellen aanvullende vragen en kunnen op deze manier uitleg geven over de behandelmogelijkheden. Tijdens het online consult kunnen we u ook folders mailen met extra informatie ter verduidelijking. We doen er dus alles aan een zo compleet mogelijk advies te geven.

Productadvies op afstand

Iets wat nu in deze tijd extra belangrijk is, is het gebruik van de juiste producten om uw huid zo gezond mogelijk te houden. De huidtherapeuten van Huidzorg Houten staan graag klaar om te bekijken wat het meest optimale protocol is voor thuis en welke producten hieraan toegevoegd kunnen worden. We hebben talloze opties om nu net wat meer te kunnen betekenen voor de huid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem even contact met ons op!

Ik wil graag een online videoconsult, kan dat?

Dit kan uiteraard! U kunt contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen of door te bellen naar nummer 030 6342561. Dit kan voor zowel nieuwe cliënten als bestaande cliënten die graag meer advies willen of vragen hebben. Er zijn geen kosten verbonden aan het consult.

28 maart 2020 | Auteur: Dana Dijs-Bom