Onze december actie: een cadeautje voor je huid!

21 november 2022 | Auteur: Carol Kuijs
Decemberactie

Door afwezigheid van de zon is de winter is het ideale seizoen om huidproblemen aan te pakken. Wij hebben daarom een leuke actie voor jullie bedacht: bij aanschaf van een pakket van 6 Skinpen behandelingen, ontvang je nu 15% korting én een Getting Skin Ready-pakket van ZO Skin Health kado* Een mooie combinatie deal waardoor jij gegarandeerd stralend het nieuwe jaar ingaat. Lees in dit blog alles over de decemberactie.

Voor wie is de decemberactie geschikt?

De Skinpen kan worden ingezet bij veel indicaties, zoals: acnelittekens, littekens, huidveroudering en grove poriën. Dit maakt de behandeling voor vrijwel elk huidtype geschikt.

Wat is een Skinpen behandeling?

De Skinpen is één van de populairste behandelingen van het moment vanwege de mooie resultaten en de laagdrempeligheid. Het wordt ook wel een ‘non-surgical facelift genoemd’. De SkinPen is namelijk een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties. De SkinPen creëert duizenden microkanaaltjes op een zeer gecontroleerde manier. Deze “wondjes” zijn zullen het huidherstellende proces in werking te zetten. Hierdoor vernieuwt de opperhuid en wordt er tijdelijk extra collageen aangemaakt waardoor de huid verstevigt en egaliseert. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor het beste resultaat. Wil je meer informatie over de behandeling? Lees er hier alles over!

Wat zit er in het Getting Skin Ready-pakket van ZO Skin Health?

Het pakket bevat alle noodzakelijke basics voor een gezonde en effectieve huidverzorgingsroutine. In het pakket vind je een milde reiniger, de Gentle Cleanser (60 ml), die de huid op milde wijze reinigt en geen trekkerig gevoel achterlaat. Deze reiniger is ook ideaal voor het verwijderen van make-up. Het is daarnaast belangrijk om dode huidcellen regelmatig te verwijderen met een milde scrub. Dode huidcellen kunnen namelijk verstopping van talg, puistjes en een doffe huid veroorzaken. De Exfoliating Polish (16.2 g) bevat ultrafijne magnesiumkristallen die dode huidcellen verwijderen op milde wijze, waardoor deze scrub óók kan worden toegepast bij de gevoelige rosacea huid. Als derde stap vind je in het pakket  de Complexion Renewal Pads (30 pads). De Complexion Renewal Pads hebben een dubbele werking: ze verwijderen grondig talg en helpen om uitbraken zoals puistjes, comedonen, blackheads en whiteheads sterk te verminderen.

Kan ik het Getting Skin Ready Pakket tijdens het behandeltraject met de Skinpen gebruiken?

Ja, absoluut! Door de Skinpen behandelingen te combineren met de therapeutische producten in het Getting Skin Ready-pakket kunnen we in verschillende huidlagen verbetering bewerkstelligen. Hierdoor zie je eerder effect van de behandelingen én houdt het resultaat langer aan.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Klik op onze website op ‘afspraak maken’. De actie wordt bovenin weergegeven en kun je eenvoudig selecteren. Wil je toch liever telefonisch een afspraak maken? Onze officemanagers plannen graag een afspraak met je in. Bekijk deze pagina voor onze contactgegevens. Kom je voor het eerst? Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek.

*Deze actie is geldig t/m 31 december 2022 en zolang de voorraad strekt.

 

21 november 2022 | Auteur: Carol Kuijs