Ooievaarsbeet in het gezicht – ervaring en resultaat van Jamie

20 maart 2019 | Auteur: Dana Dijs-Bom
ooievaarsbeet-in-het-gezicht-ervaring-en-resultaat-van-jamie

Wist je dat we bij Huidzorg Houten een ooievaarsbeet kunnen behandelen met lichtflitstherapie (IPL)? Jamie is bij Huidzorg Houten geweest voor de behandeling van haar ooievaarsbeet. Ze deelt graag haar ervaring en het resultaat met jullie in dit blogbericht!

Ooievaarsbeet of Naevus van Unna

Een ooievaarsbeet of Naevus van Unna is een aangeboren rozerode “vlek” die meestal in de nek of het gezicht gelokaliseerd is. De vaatjes zijn op de plek van de ooievaarsbeet verwijd, waardoor de rozerode vlek zichtbaar wordt. Vaak verdwijnt de ooievaarsbeet na een jaar, maar dit is niet altijd het geval. Bij Huidzorg Houten behandelen we een ooievaarsbeet middels lichtflitstherapie (IPL) of camouflagetherapie.

Behandeling ooievaarsbeet in het gezicht

“Ik ben bij Huidzorg Houten behandeld voor de ooievaarsbeet in mijn gezicht. Als je opgroeit ben je vaak onzeker over bepaalde dingen, en dit was iets waar ik onzeker over was. Ik ging me verdiepen in de behandelmogelijkheden toen ik 17 jaar was. Ik kwam erachter dat het behandelbaar was. Op de website van Huidzorg Houten las ik positieve verhalen van andere mensen en zag ik mooie voor- en nafoto’s. Toen heb ik contact opgenomen en een afspraak ingepland.”

Ervaring lichtflitsbehandelingen

“Ik heb het contact bij Huidzorg Houten en de behandelingen als zeer fijn ervaren. Ze geven zowel voor, tijdens als na de behandeling duidelijk aan wat je kunt verwachten. Ik vond de behandelingen verder ook niet pijnlijk of gevoelig.”

Huidreactie na de lichtflitsbehandelingen

“Mijn ooievaarsbeet werd alleen direct na de behandeling iets donkerder, maar dat trok heel snel weer weg. Na de behandeling is de huid een beetje warm, maar dat was snel weer weg door de huid goed te koelen en aloë vera gel aan te brengen.”

Resultaat lichtflitsbehandeling

“Ik hoopte dat de ooievaarsbeet helemaal weg zou gaan en dat is ook gelukt. Ik ben ontzettend bij met het resultaat!”

Tip van Jamie

“Ik zou Huidzorg Houten zeker aanraden als je last hebt van een ooievaarsbeet. Naast dat ze hun uiterste best doen voor je, heb ik het ook altijd als heel gezellig ervaren als ik er was.”

Afspraak maken?

Wil je zelf graag een afspraak maken, omdat je ook last hebt van een ooievaarsbeet of een ander huidprobleem? Neem dan gerust contact met ons op!

20 maart 2019 | Auteur: Dana Dijs-Bom