Orthomoleculair huidtherapeut Sophie

19 februari 2024 | Auteur: Stephanie
orthomoleculair-huidtherapeut-sophie

Bij Huidzorg Houten bieden we orthomoleculaire therapie aan voor de behandeling van o.a. rosacea, acné en eczeem. Huidtherapeut Sophie heeft de studie orthomoleculaire therapie gevolgd en is naast huidtherapeut nu ook orthomoleculair therapeut.

Orthomoleculaire therapie en huidtherapie

Orthomoleculaire therapie is een behandelwijze waarbij we door middel van eet- en leefstijlveranderingen en aanvullende supplementen de concentratie voedingsstoffen, zoals vitamines, eiwitten en mineralen in het lichaam optimaliseren. Hierdoor kunnen verschillende positieve effecten worden ervaren, zoals het vermindering van huidklachten, meer energie en een verbetering van de weerstand en hormoonbalans.

Huidtherapeut Sophie heeft de opleiding tot orthomoleculair therapeut gevolgd en vertelt je hier graag wat meer over!

Orthomoleculair huidtherapeut Sophie

Sophie: “Ik ben mijn carrière begonnen als allround schoonheidsspecialiste. Al snel merkte ik dat ik diepgang miste dus ben ik door gaan studeren tot huidtherapeut. Tijdens de eerste jaren als huidtherapeut heb ik heel veel mensen mogen helpen bij het verbeteren van hun huid. Maar ik merkte ook dat bij een grote groep mensen het resultaat stagneerde. Vooral bij vrouwen boven de 25 merkte ik dat we acné in het gezicht wel konden verbeteren, maar ik voelde dat er meer in zat.

Ik kwam in aanraking met een orthomoleculair therapeut en ik was direct verkocht. Dít was de oplossing! Door de reguliere huidbehandelingen te combineren met orthomoleculaire therapie is een gouden combinatie geboren. Een holistische kijk op het lichaam en de huid, dat is waar we iedereen nog beter mee kunnen helpen. In 2021 ben ik de studie orthomoleculair therapeut gaan doen en met trots kan ik zeggen dat ik nu orthomoleculair huidtherapeut ben!”

Consult inplannen

Wil je weten of orthomoleculaire therapie iets voor jou is? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak met Sophie. Bellen of mailen mag ook via 030-6342561 of contact@huidzorghouten.nl. We helpen je graag verder!

19 februari 2024 | Auteur: Stephanie