Storende haren laten laseren – Zomertip 3

11 maart 2014 | Auteur: Dana Dijs-Bom
storende-haren-laten-laseren-zomertip-3

Wat een gedoe is het toch elke zomer met scheren, harsen en epileren. Kan je eindelijk weer lekker zwemmen, moet je je eerst terugtrekken in de badkamer voor het ontharen van de benen, oksels en bikinilijn. Gedoe met scheermesjes en harsstrips. En dan die stoppels en rode bultjes die na een dag al verschijnen…Ook mannen kunnen tobben over hun beharing, bijvoorbeeld op de schouders en rug. Als de zon op onze huid schijnt, zien we liever een gladde huid, dan een huid met haren. Door je storende haren te laten laseren ben je er voorgoed vanaf!

Laserontharing: een investering voor de rest van je leven

Het is een investering, maar uiteindelijk enorm de moeite waard: laserontharing. Veel cliënten zeggen na afloop van de behandelreeks: “Dit had ik veel eerder moeten doen!” Als je eens wist hoe prettig het is om de rest van je leven niet na te denken over ongewenste haren.

De huidtherapeuten van Huidzorg Houten hebben jarenlange ervaring in definitieve laserontharing. Wij behandelen met de krachtige Lightsheer Diodelaser QUATTRO. Deze nieuwe uitvoering maakt de behandeling een stuk minder gevoelig dan voorheen. Doordat laserontharing onze specialiteit is, weten we precies hoe we de laser moeten instellen, om jouw storende haargroei met zo weinig mogelijk behandelingen permanent te verwijderen.

Waarom juist nu je storende haren laten laseren?

Het duurt een aantal behandelingen voordat de haren allemaal wegblijven. Dan snap je ook waarom je niet moet wachten tot de zomer, als je in de zomer plezier wil hebben van de behandeling. Je kan het beste in de winter starten! Met elke behandeling zie je steeds minder haar terugkomen. Dus mocht je twijfelen, maar moet je nog even sparen, met twee of  drie behandelingen heb je ook al plezier tijdens de zomerdagen. De haargroei zal dan waarschijnlijk gehalveerd zijn, waardoor het scheren makkelijker gaat en stoppeltjes veel minder opvallen.

Lees hier meer over definitieve laserontharing.

11 maart 2014 | Auteur: Dana Dijs-Bom