Tijdelijke actie: laserontharing 5 + 1 gratis!

29 april 2024 | Auteur: Stephanie Rijks
tijdelijke-actie-laserontharing-5-1-gratis

Altijd al willen beginnen met laserontharing? We hebben bij Huidzorg Houten een tijdelijke actie voor laserontharing van het lichaam. Als je tussen 1 mei en 30 september 2024 start met laserontharing, krijg je één behandeling van ons cadeau! Lees alles over deze actie in dit blogbericht.

Laserontharing

Laserontharing is een effectieve oplossing voor ongewenste haargroei. Bij Huidzorg Houten werken wij met de LightSheer QUATTRO diode laser. De diode techniek geldt wereldwijd als de gouden standaard voor ontharingslasers. Laserontharing werkt goed bij bruine of zwarte haartjes en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en alle huidtypen.

Voordeelpakket laserontharing 5 + 1 gratis

Start nu met laserontharing van het lichaam en krijg één behandeling van ons cadeau in de vorm van een voordeelpakket. Je krijgt 6 behandelingen voor de prijs van 5*!

Wil je bijvoorbeeld je oksels laten laseren? Dan bespaar je €85 euro op de totaalprijs. Voor 6 behandelingen betaal je €425 i.p.v. €510. Wil je je bikinilijn of borst laten laseren? Dan bespaar je €190 op de totaalprijs en betaal je voor 6 behandelingen €950 i.p.v. €1.140.

Deze actie is geldig op alle behandelgebieden van het lichaam, van XXS-zone t/m 3XL-zone. Hoe groter het gebied, hoe meer je bespaart. Op deze pagina vind je al onze tarieven per behandelzone.

Voorwaarden

De voorwaarde om gebruik te maken van deze actie is dat de eerste laserbehandeling plaatsvindt tussen 1 mei en 30 september 2024. Vervolgens schaf je na de eerste behandeling het voordeelpakket van zes behandelingen aan. Laserbehandelingen van het gelaat zijn uitgezonderd van deze actie.

Gratis consult

Benieuwd of laserontharing iets voor jou is? Je bent van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend consult. Je plant dit gemakkelijk in via ons online boekingssysteem of via 030 634 2561. Wil je meer weten? Lees dan eens ons blogbericht met alles wat je moet weten over laserontharing en ons blogbericht met 5 veelgestelde vragen over laserontharing in de zomer.

* Gemiddeld gezien zijn 6 behandelingen nodig voor 80-90% haarverwijdering. In sommige gevallen zijn er meer behandelingen nodig om dit resultaat te behalen. Deze behandelingen vallen niet binnen het pakket.

29 april 2024 | Auteur: Stephanie Rijks