Top 5 huidproducten van 2021

2 december 2021 | Auteur: Dana Dijs-Bom

Producten die je gebruikt voor je huid zijn over het algemeen heel persoonlijk. Maar toch blijkt dat sommige huidproducten wel héél populair zijn bij veel van jullie. Nu 2021 bijna ten einde is blikken we dan ook graag met jullie terug op het afgelopen jaar. Wat vonden jullie de allerfijnste huidproducten? Bekijk hier hieronder in onze top 5!

5. Complexion Clearing Mask

Het Complexion Clearing Mask bevat 10% Sulfur om acne te voorkomen en te verbeteren. De toegevoegde klei absorbeert talg van het huidoppervlak en exfolieert dode huidcellen om verstopping van de porien te voorkomen. Veel mensen vinden dit een fijn product, omdat je het kleimasker ook in de nacht als spot treatment kunt gebruiken. Je stipt dan enkele puistjes aan met het masker en laat het de hele nacht zitten. WIl je het toch liever over je gehele gezicht gebruiken? Breng dan een dunne laag aan op een gereinigde huid en laat zo’n 10 minuten zitten. Spoel af met water.

4. Dual Action Scrub

De handige tube van de Dual Action Scrub is ideaal om onder de douche te gebruiken, en mede daardoor erg populair. De Dual Action Scrub pakt overtollig talg en bacteriën doelgericht aan, waardoor het helpt acne te verminderen. Na gebruik van de scrub voelt de huid glad, fris en schoon aan. Bij regelmatig gebruik van deze scrub verzacht de huid en kunnen actieve ingrediënten goed inwerken. Ook krijgt je huid een mooie gezonde glow! Breng de hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op een nat gezicht en masseer zonder druk over de huid.

3. Daily Power Defense

Dit krachtige DNA-herstellende serum scoort erg hoog op de ranglijst. En dat is niet voor niets: de Daily Power Defense bevat namelijk retinol om beschadigde cellen te herstellen en te beschermen tegen toekomstige schade. Dit verbetert de huidbarrière en bevordert daarmee ook de algehele gezondheid van de huid. De Daily Power Defense is dan ook geschikt voor jong en oud, ongeacht het huidtype. Breng ’s ochtends of ’s avonds 1 tot 2 pompjes aan op een gereinigd gelaat.

2. Oil Control Pads

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening onder jongeren en volwassenen. De Oil Control Pads die acne helpen te verminderen zijn dan ook zeer geliefd onder jullie! Deze pads zijn doordrenkt in salicylzuur dat de talgproductie reduceert en dode huidcellen te verwijdert. Daarnaast bevat het amandelzuur om pijnlijke ontstekingen te voorkomen. Gebruik dagelijks 1 pad in de avond en wrijf deze over de huid totdat deze droog aanvoelt. Breng daarna je gebruikelijke nachtverzorging aan.

1. Exfoliating Cleanser

Deze reiniger is jullie absolute nummer 1! En daar worden wij blij van, want een goede reiniging is heel erg belangrijk. De Exfoliating cleanser reinigt de huid voorzichtig en zorgt ervoor dat deze schoon en niet droog aanvoelt. Jojobabolletjes laten voedzame lipiden achter die de huid verzorgen en verzachten, terwijl salicylzuur de hoeveelheid talg reguleert. Hierdoor helpt het verstopte poriën te voorkomen. Deze reiniger is dan ook ideaal voor elk huidtype. Gebruik de hoeveelheid van een erwt 2x daags (in de ochtend en avond) en breng aan met water.

2 december 2021 | Auteur: Dana Dijs-Bom