Vacature huidtherapeut

Stephanie Rijks
6 juli 2020 | Auteur: Stephanie Rijks
Vacature huidtherapeut

Vacature parttime huidtherapeut

Deel uitmaken van ons team betekent niet alleen het hebben van een baan, maar ook investeren in een carrière. Een uitdaging waarin je cliënten met de meest geavanceerde technologieën mag behandelen. We houden van wat we doen en we brengen gelijkgestemde mensen samen om ons doel te bereiken: “Mensen weer trots laten zijn op hun huid en dit uit laten stralen”.

Aangezien Huidzorg Houten voor bijna elke huidklacht een oplossing heeft, komen cliënten met veel verschillende hulpvragen naar de kliniek. Je dagen zijn dus zeer afwisselend en nooit saai. Je behandelt zelfstandig, maar werkt dagelijks samen met drie andere huidtherapeuten op één vestiging. Dat maakt werken bij Huidzorg Houten niet alleen heel gezellig, maar ook ontzettend leerzaam. Je wordt getraind en betrokken in de nieuwste bewezen inzichten op het gebied van huidverbetering en licht- en lasertherapie.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze huidtherapeut die onze huidkliniek wil ondersteunen voor 24-32 uur per week in verband met zwangerschapsverlof. Wij nemen je in dienst voor de periode 01-10-2020 t/m 31-03-2021 op basis van je kennis en persoonlijkheid.

Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken! Mail zo snel mogelijk je C.V. met korte motivatie en profielfoto naar Dana Dijs Bom, dana@huidzorghouten.nl.
Sluitingsdatum vacature: 31 juli 2020

Stephanie Rijks
6 juli 2020 | Auteur: Stephanie Rijks