Vacature Huidtherapeut Huidzorg Houten (24 uur p/w)

30 juli 2021 | Auteur: Dana Dijs-Bom
huidaandoeningen

Wegens toenemende groei is Huidzorg Houten per direct op zoek naar een ervaren huidtherapeut. Huidzorg Houten is al vanaf haar start in 2008 een pionier op het gebied van huidverbetering en licht- en laserbehandelingen en met veel behandelmethoden en apparatuur de eerste aanbieder in Nederland geweest. De kliniek heeft een sterke identiteit en heeft altijd haar eigen keuzes gemaakt, gebaseerd op een heldere missie en visie. Daardoor hebben we elke dag veel plezier in ons werk.

Waarom wil je bij Huidzorg Houten werken?

Fijne werkomgeving

Je komt te werken in een frisse, ergonomische werkomgeving in het midden van Nederland. Bij Huidzorg Houten werk je in een deskundig team van 10 huidtherapeuten en 2 officemanagers op één locatie. Je hebt dus veel contact met je directe collega’s, waardoor de lijntjes kort zijn en er veel kennis gedeeld wordt. Er hangt binnen ons team een gezellige sfeer, waarin je volop jezelf kan zijn en er oog is voor elkaar.

Een aantrekkelijk leerbedrijf

We behandelen veel verschillende huidklachten, dus je dagen zijn zeer afwisselend. Er wordt samen met jou een persoonlijk opleidingsplan opgesteld, op basis van je ambitie, ervaring en je leerdoelen. Je behandelt met de nieuwste apparatuur van de hoogste kwaliteit en met therapeutische ingrediënten die in de diepere huidlagen kunnen komen.

Leuk en uitdagend

Je wordt betrokken in de bedrijfsvoering, daardoor zie je welke invloed jouw werk heeft op de organisatie. Hierdoor krijg je een duidelijk kader waarbinnen je jezelf en het bedrijf kan verbeteren. We vinden jouw mening belangrijk en we moedigen aan met ideeën te komen. Zo word je naast de behandelingen ook uitgedaagd om creatieve oplossingen te bedenken en uit te voeren.

Werken zonder stress

Als huidtherapeut krijg je voldoende tijd om persoonlijke aandacht te geven aan de cliënt. Dat geeft dagelijks veel voldoening. Je krijgt de ruimte om te doen wat nodig is voor de patiënt en je professie uit te voeren, zonder je druk te maken om andere randzaken. Omdat we heel eerlijk zijn en elke patiënt als individu beschouwen, hebben we veel tevreden cliënten die gaan voor een duurzaam behandeltraject.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste huidtherapeut die zich in bovenstaande kan vinden. Een professional die het beste uit zichzelf wil halen en de ambitie heeft om de cliëntverwachting te overtreffen, iedere dag weer. Daarnaast heb je:

…een afgeronde Hbo-opleiding Huidtherapie, KP-registratie en ben je lid NVH

…minimaal één jaar praktijkervaring als huidtherapeut, met name in licht- en lasertherapie

…het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband op niveau te functioneren

…goede sociale en commerciële vaardigheden

…een zelfverzekerde houding, ben je resultaatgericht en overtuigend

…ondernemende kwaliteiten en kan je ideeën omzetten in actie

…een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wil jij als huidtherapeut je carrière een boost geven?

We kijken er naar uit jou te ontmoeten! Huidzorg Houten biedt een bovengemiddeld salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid tot doorgroei. Je kan al in oktober 2021 starten. Je werkt twee dagen van 8.30 tot 17.00 uur en één dag van 12.30 tot 21.00 uur (geen zaterdagen). Ben je geïnteresseerd? Email dan zo snel mogelijk je CV met motivatie naar Dana Dijs Bom, dana@huidzorghouten.nl.

30 juli 2021 | Auteur: Dana Dijs-Bom