Verstevigen van verslapte huid met Microneedling Therapy – ervaring van Marie-Jeanne

27 juni 2016 | Auteur: Dana Dijs-Bom
verstevigen-verslapte-huid-testimonial

Ieder jaar in september staan we met het team van Huidzorg Houten op de Activiteitenmarkt in Houten. We kunnen dan met onze informatiestand veel mensen bereiken met vragen over hun huid. Zo bezocht Marie-Jeanne (42 jaar) inmiddels  een paar jaar geleden  onze kraam. Na een periode van ziekte had zij veel gewicht verloren en was haar gezichtshuid opvallend verslapt geraakt. Ze was benieuwd naar de mogelijkheden voor huidverbetering. We nodigden haar uit voor een intakegesprek en daarin besloten we samen om haar te behandelen met Microneedling Therapy. Aan het einde van de behandelperiode wilde zij graag vertellen over haar ervaring.

Hoe ben je met Huidzorg Houten in contact gekomen?

“Ik liep tijdens de Activiteitenmarkt op het Rond in Houten langs de kraam waar de huidtherapeuten van Huidzorg Houten stonden. De uitstraling voelde goed en sympathiek. Dus ik dacht, hier kan ik wel informatie vragen: het voelde heel benaderbaar. Dat Huidzorg Houten daar op de markt stond was heel fijn, het was anders niet in mij opgekomen om naar een huidtherapeut te gaan. Ik wist niet dat er iets aan mijn probleem gedaan kon worden. Stel je voor, je loopt met je ziel onder je arm  en je bent heel vaak negatief benaderd en bent er aan gewend dat andere mensen iets niet normaal aan jou vinden. En bij de kraam van Huidzorg Houten viel dat weg, ik voelde mij gewoon mens, gewoon normaal.”

Wat wilde je graag met de huid bereiken?

“Toen ik op de kraam afstapte om advies te vragen had ik eigenlijk geen verwachtingen, alles wat verbeterd kon worden was mooi meegenomen. Ik was zo ziek geweest, ik had zoveel gewicht verloren, ook in mijn gezicht. Daardoor lag de rek van de huid eruit, de doorbloeding was vrijwel afwezig, was bijna weg. De huid oogde grauw en ongezond. Door die negatieve ervaringen durf je niet meer, je probeert jezelf te beschermen. Je geeft jezelf niet meer zo snel prijs. Het tast wel je zelfvertrouwen aan.”

Wat vind je van het effect van de behandelingen?

“Inmiddels heeft mijn huid acht behandelingen met de Dermapen ondergaan. Ik deel graag mijn ervaring met Huidzorg Houten, zodat ik ook andere mensen kan helpen. Als ik zoiets had gezien had het mij ook geholpen. Als ik nu in de spiegel kijk herken ik mijzelf eindelijk weer. Ik lijk niet meer op een zwart/wit foto! Ik kan mij weer in mijn eigen gezicht vinden en dat betekent uiterlijk én innerlijk herstel. Het werkt door op alle gebieden in mijn leven. Vriendinnen die mij langer kennen herkennen mij weer!”

Heb je nog opmerkingen of tips voor anderen?

“Als je mij vraagt of ik Huidzorg Houten zou aanraden, zeg ik absoluut! Dit omdat ze bij Huidzorg Houten niet kijken wat er op de markt kan, maar wat jou als persoon het meeste geeft. Het is een heel authentieke benadering, niet commercieel maar juist realistisch: je krijgt goed zicht op wat er mogelijk is.”

Meer informatie over deze behandeling:

Daar doen we het voor! Marie-Jeanne heeft mooi verwoord waarom wij ons beroep met zoveel passie uitoefenen! Meer informatie over Microneedling Therapy vind je op onderstaande link. Uiteraard geven we je graag persoonlijk advies tijdens het kosteloze intakegesprek.

27 juni 2016 | Auteur: Dana Dijs-Bom