Vlekjes op de rug – ervaring en resultaat van Kim

Stephanie Rijks
18 januari 2019 | Auteur: Stephanie Rijks
vlekjes-op-de-rug-ervaring-en-resultaat-van-kim

Vlekjes op de rug, een veelvoorkomend en vervelend probleem! Een vlekje op de rug ontstaat vaak doordat er een puistje of wondje heeft gezeten. Soms trekken deze rode of bruine vlekjes niet weg en dat kan ontsierend zijn. Bij Huidzorg Houten behandelen we veel mensen met deze huidklachten. Kim heeft zich door ons laten behandelen en deelt haar ervaring en het resultaat met jullie!

Acné en vlekjes op de rug

“De acné is zo’n 2 jaar geleden ontstaan. Ik ben toen gestart met een nieuwe baan, waarbij ik bedrijfskleding draag, mogelijk kwam het hierdoor. Daarnaast lieten de puistjes ook rode en bruine vlekjes achter. In eerste instantie probeerde ik eerst zelf met allerlei middeltjes het probleem te verhelpen. Totdat ik na een jaar tot de conclusie kwam dat ik er zonder professionele hulp niet vanaf zou komen. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam zo bij Huidzorg Houten terecht. Ik vond het zeer prettig dat er op de website al heel veel informatie stond over de mogelijke behandelingen en ervaringen van andere mensen.”

Acnétherapie en peelings op de rug

Bij Kim hebben we in eerste instantie de acné behandeld middels dieptereinigingen en therapeutische producten. Daarna hebben we de vlekjes die de acné achter had gelaten behandeld met medische peelings.

“Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren. Natuurlijk is het geen fijn gevoel als de acné uitgedrukt moet worden, maar dit hoort er nu eenmaal bij. Gelukkig waren de huidtherapeuten heel vriendelijk en vertelden zij duidelijk wat mij te wachten stond. Zij legden stap voor stap uit wat ze deden en waarom. Dit was erg prettig, zo kwam ik niet voor verassingen te staan.

Naast de behandelingen gebruikte ik thuis diverse therapeutische producten om de acné en vlekjes zo snel mogelijk te verminderen, waaronder de Exfoliating Cleanser en de Oil Control Pads. De producten zijn erg fijn in gebruik en daarom gebruik ik ze nog steeds!”

Huidreactie na de behandelingen

“Op de dag van de behandeling was mijn huid zeer rood en gevoelig. Ook brandde het nog een beetje na van de medische peeling. De tweede dag was de roodheid al een stuk minder. Op de derde dag waren de meeste kleine ontstekingen en vlekjes al bijna verdwenen en op de vierde dag werden ook de grote ontstekingen en vlekjes zichtbaar kleiner.”

Resultaat behandelingen

“Mijn doel was om aan het eind van het traject de puistjes en achter gebleven vlekjes te verminderen. Dat de acné en vlekjes bijna in zijn geheel weg zijn, had ik niet durven hopen. Ik ben meer dan tevreden met het eindresultaat. Wel zorg ik, zodra ik het gevoel heb dat dit nodig is, dat ik eens in de zoveel tijd langs ga bij Huidzorg Houten voor een reinigende behandeling.”

Tip van Kim

“Mensen met acné schamen zich vaak voor hun huid, dat is heel herkenbaar. Ik wil iedereen met hetzelfde probleem meegeven dat er een oplossing voor is. Weet dat het niet raar is wat je hebt en dat er mogelijkheden bestaan om de acné te bestrijden. Huidzorg Houten heeft mij heel fijn geholpen om een oplossing te vinden. De huidtherapeuten van Huidzorg Houten leveren fantastisch werk. Het is daarnaast ook belangrijk om zelf tijd en energie te steken in het verzorgen van de huid met therapeutische producten. Op die manier behaal je de mooiste resultaten.”

Behandelmogelijkheden voor puistjes en vlekjes op de rug

Bij het behandelen van Kim hebben we een combinatie gemaakt van dieptereinigingen en medische peelings. Naast deze behandelingen zijn er ook nog andere mogelijkheden voor acné en vlekjes op de huid, zoals micro-needling therapie, Me-Line pigmentbehandeling en fractionele lasertherapie. Samen met jou kijken we welke behandeling het meest geschikt is.

Afspraak maken?

Wil je zelf graag een afspraak maken, omdat je ook last hebt van puistjes en/of vlekjes op je lichaam of gezicht? Je kan altijd contact met ons opnemen door te bellen naar nummer 030 6342561 of door het onderstaande contactformulier in te vullen. We stellen dan een persoonlijk behandelplan met je op. Wil je meer lezen over deze huidklacht? Lees dan dit blogbericht of de ervaringen van Steven en Floris.

Stephanie Rijks
18 januari 2019 | Auteur: Stephanie Rijks