Winter: de tijd voor huidverbeterende behandelingen

10 januari 2020 | Auteur: Dana
winter-de-tijd-voor-huidverbeterende-behandelingen

De winter is dé periode om te starten met huidverbeterende behandelingen. Voor sommige behandelingen mag de huid niet zongebruind zijn of moet de zon vermeden worden en dat is toch wat makkelijker in de winter. In dit blog lees je meer over onze topbehandelingen, die je op dit moment in overweging zou moeten nemen!

1. Laserontharing

Wil je in de zomer haarvrij zijn, dan moet je in de winter beginnen met laserontharing! Bovendien werkt deze behandeling het beste wanneer het contrast tussen je haar en huid hoog is, dus een lichte, ongebruinde huid met donker haar.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De laser werkt door zich op het pigment in de haarschacht en follikel te richten. De beste resultaten zien we dus bij donkerder haar. Blonde, rode en grijze haren verwijderen we met elektrische epilatie. Tijdens het intakegesprek beoordelen wij of je een goede kandidaat bent voor laserontharing.

2. IPL behandelingen

Vaak is de zon de reden voor de pigmentatie, dus tijdens de behandeling is het belangrijk om zon te vermijden. Dat is een stuk makkelijker in de winter. Bovendien werkt de IPL behandeling het beste wanneer het contrast tussen de roodheid en het pigment en de omliggende huid hoog is.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De behandeling is ideaal als je op zoek bent naar:
• Vermindering van pigmentatie en ouderdomsvlekken
• Vermindering van roodheid
• Behandeling van gesprongen bloedvaatjes
• Verbetering van de huidskleur

3. Fractionele laserbehandeling

Na de behandeling kun je roodheid en lichte zwelling zien. Soms is het dan prettig om na de behandeling een dagje winterslaap in te plannen. De winter is ook het perfecte moment om de fractionele behandeling te ondergaan, omdat het essentieel is om in de dagen na de behandeling uit de zon te blijven, omdat je huid gevoeliger is dan normaal.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Fractionele laserbehandelingen zijn geschikt voor en als je op zoek bent naar:
• Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
• Een gladdere, gelijkmatiger huidtextuur
• Vermindering van oppervlakkige pigmentvlekjes
• Vermindering van de verschijnselen van huidveroudering

Ik wil deze behandelingen! Hoe maak ik een afspraak?

Neem contact met ons op via het contactformulier of via 030-6342561. Je ontvangt eerst een gratis en vrijblijvend consult om uw wensen en doelen te bespreken met de huidtherapeut.

10 januari 2020 | Auteur: Dana