Geachte cliënt,

Toen bleek dat de verspreiding van het Coronavirus uit de hand ging lopen, hebben wij besloten om Huidzorg Houten per 16 maart 2020 tijdelijk te sluiten voor behandelingen. De gezondheid van het team, onze cliënten en familieleden is nu het allerbelangrijkste.

Tot onze spijt kunnen alle afspraken die reeds gepland stonden tot en met 28 april geen doorgang vinden. Heeft u een afspraak staan? Wij sturen een bevestiging van de tijdelijke annulering via sms of mail. Zodra er meer duidelijkheid is vanuit de overheid nemen de officemanagers contact met u op om de afspraak opnieuw in te plannen.

Videoconsult

Wij vinden het heel belangrijk dat u uw huidconditie in deze periode optimaal kunt onderhouden. Naast telefonisch kunt u van maandag tot en met vrijdag nu ook bij ons terecht voor een videoconsult met een huidtherapeut, waarbij we met u in een beveiligde omgeving kunnen beeldbellen. De huidtherapeut neemt uitgebreid de tijd om u informatie en advies te geven. Via het contactformulier kunt u de gewenste dag en tijd aangeven. U ontvangt dan een bevestgingsmail, waarin u een link toegestuurd krijgt om in te loggen. Verdere instructies staan ook in deze email.

Dit aanbod is geheel vrijblijvend en kosteloos en geldt voor bestaande en nieuwe cliënten.

Openingstijden

Huidzorg Houten is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur voor aanschaf van huidproducten. Elke dag zijn twee huidtherapeuten aanwezig om u te voorzien van telefonisch advies en productadvies. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de openingstijden.

Richtlijnen

Bij een bezoek aan Huidzorg Houten vragen wij u graag het volgende:

  • Kom alleen als u in goede gezondheid bent
  • Houd alstublieft 1,5 meter afstand van de balie
  • Betalen kan alleen met pintransacties

We willen onze cliënten bedanken voor het vertrouwen, ook in deze tijd. We hopen u zoveel mogelijk tot dienst te kunnen zijn. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bellen elke werkdag bellen via 030-6342561 of stuur een email naar contact@huidzorghouten.nl.

Blijf in goede gezondheid en heel graag tot ziens!

Namens het hele team van Huidzorg Houten