ME Line

ME Line is de eerste en enige behandelmethode die gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. De ME Line behandelingen geven snel en effectieve resultaten wat ook in uitgebreid onderzoek is aangetoond.

Wat is ME Line?

ME Line is een behandelmethode tegen pigmentvlekken die in een kuur van circa vier maanden wordt aangeboden. Hiernaast werkt de methode ook sterk huidverjongend.

De kuur ME Line bestaat uit twee onderdelen:
1: Drie behandelingen in de huidtherapiepraktijk met een tussentijd van vier tot zes weken
2: Een thuispakket met vijf therapeutische ME Line-producten

“Pigmentaanmaak is een complex proces dat uit veel kleine onderdelen bestaat en beïnvloed wordt door het Melanine Stimulerend Hormoon. Pigmentvlekken kunnen ontstaan door hormoonveranderingen, ontstekingen, schade en huidveroudering. Veel cosmetische behandelingen zijn slechts gebaseerd op het plaatselijk oplichten of laseren van pigmentvlekken. Pigmentvlekken kunnen hierna echter ook weer terugkomen of zelfs verergeren. De formule van ME Line bevat actieve werkstoffen die alle processen van pigmentaanmaak kunnen normaliseren, óók in de diepere huidlagen. De behandelingen zijn niet agressief en hebben geen bijwerkingen of risico’s.”

Intake voorafgaand aan de eerste ME Line behandeling

ME Line is geschikt voor ieder huidtype, elke pigmentsoort of lichaamsdeel. Behandeling tijdens zwangerschap en lactatie raden wij af. Voorafgaand aan de behandelingen krijgt u eerst een persoonlijk intakegesprek met de huidtherapeut. Zij maakt foto’s om de resultaten visueel zichtbaar te maken en het proces goed te kunnen evalueren. Daarna kunt u een afspraak maken voor de eerste behandeling.

De ME Line behandeling

Behandeling 1: Maskerbehandeling

Uw huid wordt gereinigd en voorbereid met een speciaal serum. De actieve ingrediënten beïnvloeden de doorlaatbaarheid en polariteit van de huid. De hoornlaag wordt verdund en de huidbarrière wordt gereset waardoor deze optimaal functioneert. De huid zal zich opnieuw hydrateren en wordt voorbereid op de verhelderende behandeling.

Daarna brengt de huidtherapeut een gelijkmatige laag van actieve ingrediënten op het gezicht (of elders op het lichaam) aan. Het product vernietigt het overtollige pigment op een gecontroleerde manier en activeert de celvernieuwing.

Na 15 minuten brengt de huidtherapeut nog een extra laagje aan. In totaal moeten de werkstoffen 30 minuten inwerken. Uw huid wordt vervolgens gereinigd en nabehandeld met 03 MOIST en 05 BB CREAM+SPF.

U dient vervolgens het startpakket aan te schaffen met daarin vier specifieke producten die nodig zijn voor thuisgebruik. Dit pakket gebruikt u gedurende de kuur en tenminste drie maanden. De producten voor thuisgebruik verbeteren en stimuleren het resultaat en verbeteren de opname van actieve ingrediënten. De actieve ingrediënten brengen de pigmentaanmaak in balans en dragen bij aan de totstandkoming van een gelijkmatige huidskleur. Ook heeft het thuisgebruik van de producten positieve invloed op de behandelresultaten.

Behandeling 2: ID-behandeling (ID=intradermaal)

Uw gelaat wordt mild gereinigd en gedesinfecteerd met een huiddesinfectant. Daarna wordt de inhoud van een ampul met behulp van een skin needling pen in de huid gesluisd. Het pigment kan nu van binnenuit worden afgebroken, daarbij wordt het gat waardoor het pigment naar de diepere huidlagen kon lekken gedicht. Door stimulatie van collagene vezels heeft de ID-behandeling bovendien een sterk verjongend effect. Vervolgens wordt uw huid nabehandeld.

Behandeling 3: Maskerbehandeling

Vier weken na de ID-behandeling wordt de maskerbehandeling herhaald om de laatste restjes van de pigmentvlekken te verwijderen. De inwerktijd duurt langer dan de eerste behandeling. Als uw pigmentvlekken dieper gelegen zijn, kan hierna besproken worden om de ID-behandeling nog een keer te herhalen.

Onderhouden van resultaat

Vier weken na de laatste behandeling komt u op controle bij de huidtherapeut. Zij maakt foto’s van het behaalde resultaat en bespreekt met u het onderhoudsprotocol. Na deze kuur geven we uw huid zes maanden rust. In overleg mag u na drie maanden wel andere behandelingen ondergaan.

In de onderhoudsfase mag het ME Line 02 NIGHT twee maal per week aangebracht worden. Ook kunt u thuis één maal per week het ME Line 05 PIGMENT HOME MASK aanbrengen. Indien gewenst kunt u minimaal een half jaar na de laatste behandeling een ME Line behandeling ondergaan of kan de gehele de kuur nog een keer herhaald worden.

Thuisproducten ME Line

Het consequent gebruik van effectieve producten na de behandeling werkt in synergie met de behandelingen. Deze serums, emulsies of gels hebben een sterk huidverhelderend effect en zijn een verplicht onderdeel van het behandelconcept. De effectiviteit van deze producten is klinisch bewezen.

ME Line 02 DAY (€ 75,-):

De combinatie van de actieve werkstoffen vernietigt de activiteit van het tyrosinase enzym, die verantwoordelijk is voor overtollig pigment aanmaak. Het lost pigment in de opperhuid op en stimuleert de celvernieuwing. Alleen de pigmentvlekken aanstippen en alleen gedurende het behandeltraject gebruiken.

ME Line 02 NIGHT (€ 89,-):

Een geconcentreerd en huidverhelderend serum voor ‘s nachts. Het werkt preventief op de intracellulaire werking van pigment door bepaalde enzymen te blokkeren. Over het hele gezicht aanbrengen.

ME Line 03 MOIST (€ 69,-):

Een geconcentreerd occlusief serum voor vochtregulering en celregeneratie. Complete en gefragmenteerde hyaluronzuur moleculen herstellen de vochtbalans, herorganiseren de huid, stimuleren herstel van de cellen en brengen de doorbloeding in balans. ME Line 03MOIST zorgt ervoor dat de opname van actieve werkstoffen verbetert. Het serum dient altijd aangebracht te worden na de ME Line dagelijkse huidverbeteringsproducten.

ME Line 04 BB CREAM+SPF (€ 49,-):

Corrigerende en beschermende crème tegen UV schade met SPF30+ en een licht dekkend effect. Bevat actieve ingrediënten speciaal samengesteld om de huid te hydrateren en te verjongen met optimale UV bescherming. Deze zijn universeel voor alle huidtypes en bestaat in twee verschillende kleuren: Light en Medium.

ME Line 05 HOME MASK (€ 79,-):

Een huidverhelderend masker om de professionele behandeling thuis voort te zetten. Het masker bevat krachtige werkstoffen met een antioxidanten werking. Door eenmaal per week het masker te gebruiken kan het behandelresultaat langer behouden blijven.

Adviezen na de ME Line behandeling

  1. Roodheid, lichte zwelling, jeuk en schilfering zijn normale bijverschijnselen. Mocht er eventueel erytheem, roodheid, zwelling of irritatie optreden, neem dan direct contact op met Huidzorg Houten. Het afschilferen van de huid kan een dag na de behandeling beginnen en kan, afhankelijk van de huidconditie, enkele dagen aanhouden.
  2. Vermijd het trekken of pulken aan losse velletjes indien de huid gaat vervellen. Probeer niet aan de huid te komen of krabben. Hierdoor verhoog je het risico op irritaties of ontstekingen.
  3. Gebruik alleen de voorgeschreven ME Line producten voor thuisgebruik om optimale resultaten te behalen. Gebruik indien meer comfort gewenst is een extra hydraterend product ná de 03 MOIST. Verminder bij irritatie het gebruik van de 02 DAY en/of 02 NIGHT. Vervolgens dit geleidelijk weer opbouwen.
  4. Gebruik geen make-up direct na een professionele behandeling. Voorkom gedurende 24 uur na een ME Line behandeling inspanning resulterend in transpiratie om irritatie te voorkomen. Vermijd ook warmte-inducerende en/of directe hittebehandelingen zoals sauna, stoom en infrarood straling.
  5. Gebruik dagelijks een SPF. Bij overmatige blootstelling aan UV-straling elke twee tot drie uur herhalen. Langdurige blootstelling aan de zon en/of zonnebank MOET gedurende de behandelperiode vermeden worden. Draag een hoed en een zonnebril om de huid tegen zonlicht te beschermen.
  6. Vermijd intensieve of irriterende behandelingen zoals harsen, laser of IPL en onderga gedurende de ME Line behandelingen geen andere pigmentbehandelingen. Onderga geen fillers minimaal 4 weken na een professionele ME Line behandeling.

Te verwachten resultaat

Na de eerste behandeling kunt u al vermindering van de pigmentvlekken zien. Dieper gelegen pigmentvlekken kunnen echter eerst beter zichtbaar worden. Dit is een goed teken. De beste resultaten ziet u nadat de kuur is afgerond. De huid is niet alleen egaler van kleur, maar zal ook minder onzuiver zijn en zachter aanvoelen.

Besef wel dat een pigmentprobleem altijd door interne en externe factoren opnieuw geactiveerd kan worden. Daarom is het belangrijk om het resultaat thuis te onderhouden en de oorzaak van de pigmentvlekken ook zoveel mogelijk aan te pakken. Pigmentvlekken kunnen terugkomen, indien u uw huid niet beschermt tegen UV-straling.

Me Line voorbeeld voor en na

Huidzorg Houten eigenaresse Dana Dijs-Bom ondergaat ME Line momenteel ook met veel succes! – april 2019 –

ME LINE TARIEVEN

ME Line consult: Gratis
ME Line behandeling: € 150,-
ME Line 5 thuisproducten: € 361,-

PLAN EEN GRATIS CONSULT

En wij vertellen u graag alles over ME Line!

Vraag stellen / Afspraak maken
Bezig met versturen
Wij respecteren uw privacy!