26 oktober 2017 Auteur: Daphne Komduur-Rijsdijk

Sinds deze maand zijn de nieuwe Medik8 kits ook bij Huidzorg Houten verkrijgbaar. De vijf Medik8 kits zijn ontworpen en samengesteld voor klachten als acné, pigmentvlekken en een gevoelige huid. De samengestelde setjes kunnen goed worden ingezet tijdens peelings, laserbehandelingen, lichtflitstherapie, microdermabrasie of acnétherapie bij Huidzorg Houten. Maar ze zijn daarnaast ook geschikt voor mensen die opzoek zijn naar therapeutische producten met werkzame ingrediënten. Benieuwd welke set bij jou past? Lees dan snel verder.

 

Medik8-blemish-control-kitBlemish Control Kit 

Deze kit kan goed worden ingezet wanneer je last hebt van acné. De set bestaat uit 4 producten die de huid kalmeren, onzuiverheden bestrijden en een vette glimmende huid verminderen. De producten bevatten salicylzuur welke ontstekingsremmend werkt en dode huidcellen laat afschilferen. Hierdoor heb je minder snel last van nieuwe mee-eters, ontstekingen of een doffe huid. De Blemisch AOX is een ideaal product wanneer je last hebt van een hormonale acné of krabacné. Het 100% olievrije serum ondersteunt het huidherstel, waardoor je huid sneller geneest van korstjes en vlekjes. De Betagel is ideaal om opkomende puistjes en ontstekingen direct te verminderen. Doordat de gel doorzichtig is kun je het overdag lokaal aanbrengen.

Prijs: €145,- | Inhoud:

White Balance Kit

De producten in deze kit zijn speciaal samengesteld om pigmentproblemen aan te pakken. Ook deze set bestaat uit 4 producten die donkere vlekken vermindert de pigmentcellen rustig houdt en die de huid hydrateren. Het serum, de White Balance Oxy-R, bevat 0.5% oxyresveratrol. In verschillende onderzoeken is gebleken dat oxyresveratrol pigmentvlekken kan oplichten en hiermee dus de huid egaler kan maken. Naast het serum bevat de kit ook een dag- en nachtverzorging. Bekende ingrediënten zoals vitamine-C, niacinamide en vitamine-E zijn hierin toegevoegd om pigmentvlekken aan te pakken en te voorkomen. In de White Balance Day creme zit tevens een SPF50 om de huid te beschermen tegen UV-straling.

Prijs: €137,- Inhoud:

Age Renew Starter Kit

De Age Renew Starter Kit bestaat uit 6 producten die huidveroudering aanpakken. De producten bevatten therapeutische werkstoffen die bewezen diep in de huid kunnen doordringen om bindweefselcellen te stimuleren. De set is ideaal om bijvoorbeeld kennis te maken met de producten van Medik8 of om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie.

Prijs: €55,-medik8-age-renew-starter-kit | Inhoud:

Gentle Repair Skincare System

Deze kit bevat 5 producten die ingezet kan worden bij het ondergaan van peelings en/of laserbehandelingen. Daarnaast bevat de set ook producten die rosacea klachten aanpakt en de huid kalmeren. Alle producten zijn erop gericht huidirritatie te verminderen, een droge en gevoelige huid te kalmeren en hydrateren en ongemak na een behandeling weg te nemen.

Prijs: €55,-Medik8-gentle-repair-skincare-system | Inhoud:

Smart Recovery Skincare System

Ook deze kit kan goed worden ingezet wanneer je een peeling of laserbehandeling ondergaat bij Huidzorg Houten. De 5 producten kalmeren en stimuleren de huid door de toegevoegde vitamine-C en retinol. Wanneer je last hebt van een gevoelige huid kun je deze producten goed inzetten om de huid te herstellen, maar tegelijkertijd sterker te maken.

Prijs: €55,- | Inhoud:

medik8-smart-recovery-skincare-systemMedik8 Kit bestellen?

Je kunt de Medik8 Kits bestellen via onze webshop. Wil je meer informatie over welke kit het beste aansluit bij jouw huid. Kom gerust een keer langs voor een consult om te kijken wat we voor jouw huid kunnen betekenen.

Vragen? Wij helpen u graag!

Vraag stellen / Afspraak maken
Bezig met versturen
Wij respecteren uw privacy!

Over de Auteur

Daphne Komduur-Rijsdijk is huidtherapeute en blogster bij Huidzorg Houten. Regelmatig werkt zij achter de schermen mee om zoveel mogelijk mensen te informeren over de nieuwste behandelingen, mogelijkheden en interessante feiten. Door haar beroep als huidtherapeute weet ze goed wat er zich afspeelt in de behandelkamers. Op deze manier kan ze altijd inspelen op vragen van cliënten en hier meer informatie over geven.