“Het team van Huidzorg Houten bestaat uit 6 huidtherapeuten en 2 office managers”


Dana Dijs Bom
Huidtherapeut


Sietske Jacobs Uitslag
Huidtherapeut


Evelien Walraven
Huidtherapeut


Mandy Diekema
Huidtherapeut


Anne van Eck
Huidtherapeut


Daphne Komduur Rijsdijk
Huidtherapeut


Natasja Teuben
Office manager


Sandra Klutz
Office manager

Onze werkwijze

Welkom op de website van Huidzorg Houten! Ons nieuwe platform biedt u de mogelijkheid om thuis meer informatie te vergaren over uw huidprobleem, de bijhorende behandelmogelijkheden van de huidtherapeut en interessante nieuwsfeiten over de huid. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor uw persoonlijke huidklacht. Wij nemen in de praktijk graag de tijd voor u.

Afspraak maken Huidzorg Houten

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk, wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00-18.00 uur en zaterdag van 10.00-16.00 uur op: 030 – 634 2561. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via contact@huidzorghouten.nl of door het contactformulier in te vullen. Onze office manager zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Algemene voorwaarden Huidzorg Houten

Indien u voor het eerst een bezoek brengt aan Huidzorg Houten is het belang dat u op de hoogte bent van de algemene voorwaarden die gelden binnen deze praktijk.

Deze informatie heeft betrekking op u als patiënt.

Intakegesprek

Huidzorg Houten hecht veel waarde aan toegankelijkheid en het geven van heldere voorlichting. Voorafgaand aan een eerste behandeling wordt er altijd een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Daarin wordt u voorzien van alle benodigde informatie en is er tijd om vragen te stellen. Uiteindelijk zal de huidtherapeute een persoonlijk behandelplan voor u opstellen, met de daarbij behorende prijsopgave.

Het tarief voor het eerste intakegesprek is € 40,-. Wij bieden u dit gratis aan als u besluit om door ons behandeld  te worden. Is dat niet het geval, dan ontvangt u een rekening à € 40,-.

Aan het einde van het intakegesprek kunt u aan de balie een afspraak maken voor de eerste behandeling. Afhankelijk van de aard van de behandeling en de planning is het soms ook mogelijk om aansluitend aan het kennismakingsconsult behandeld te worden.

Annuleren of wijzigen afspraak

Mocht u uw afspraak niet kunnen nakomen, dan dient u dit 24 uur van tevoren aan ons door te geven.
Als u een afspraak voor maandag wilt afzeggen, dan dient u dit vóór vrijdagmiddag 12.00 uur te doen.

Bij niet tijdig annuleren van een afspraak of niet verschijnen op afspraak zijn wij helaas genoodzaakt om € 10,- per 15 minuten van de geplande behandeling in rekening te brengen. 

Dit geldt ook voor het niet tijdig annuleren van een intakegesprek.

Huidzorg Houten heeft ervaren professionals voor u klaar staan. Bij het tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij eventueel nog een andere patiënt inplannen. Zo kunnen onze behandeltarieven scherp blijven.

Betaling

Na de behandeling kunt u aan de balie contant betalen of pinnen.
Daarna krijgt u van ons een factuur mee, die u in sommige gevallen zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Huidzorg Houten is niet verantwoordelijk voor wijzigingen binnen polisvoorwaarden of rechten op vergoeding die gesteld worden door uw zorgverzekeraar.

Directe toegankelijkheid

Het is mogelijk om op eigen initiatief zonder verwijzing van de huisarts bij Huidzorg Houten op consult te komen.

Webshop / Huidproducten

Huidzorg Houten heeft in de loop der jaren een zorgvuldige selectie gemaakt van huidtherapeutische producten. De producten zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik. U kunt deze aan de balie kopen, maar het is nu ook mogelijk om de producten via onze webshop aan te schaffen. We proberen het u uiteraard zo gemakkelijk mogelijk te maken.