Dana Dijs Bom
Huidtherapeut/eigenaresse


Evelien Walraven
Huidtherapeut


Mandy Diekema
Huidtherapeut


Anne van Eck
Huidtherapeut


Daphne Komduur Rijsdijk
Huidtherapeut


Stephanie Rijks
Huidtherapeut


Mayra Klinkhamer
Huidtherapeut


Natasja Teuben Naber
Office manager


Sandra Klutz
Office manager

Onze werkwijze

Welkom op de website van Huidzorg Houten! Onze website biedt u de mogelijkheid om thuis meer informatie te vergaren over uw huidprobleem, onze behandelmogelijkheden en interessante nieuwsfeiten over de huid. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor uw persoonlijke huidklacht. Wij nemen graag de tijd voor u.

Afspraak maken Huidzorg Houten

Om een afspraak te maken kunt u tijdens onze openingstijden telefonisch contact opnemen met de praktijk, via: 030 634 2561. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via contact@huidzorghouten.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Maandag
08.30 uur – 21.00 uur
Dinsdag
08.30 uur – 21.00 uur
Woensdag 08.30 uur – 21.00 uur
Donderdag
08.30 uur – 21.00 uur
Vrijdag
08.30 uur – 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag
Gesloten

Inhoud intakegesprek

Het eerste consult is gratis. Voor dit intakegesprek is 25 minuten gereserveerd. Indien meer tijd nodig is, kan er een extra gesprek ingepland worden. Tijdens het intakegesprek kunt u uw vragen, wensen en verwachtingen bespreken met de huidtherapeut. Zij zal uw huid onderzoeken en vragen stellen over uw huidklacht. Vervolgens geeft de huidtherapeut advies en stelt zij in overleg met u een persoonlijk behandelplan op. Tevens geeft zij u een bijbehorende prijsindicatie. Er kan een afspraak ingepland worden voor de eerste behandeling nadat u mondeling en schriftelijk toestemming heeft verleend.

Medische vragenlijst

Wij vragen u 15 minuten voorafgaand aan het intakegesprek aanwezig te zijn om een medische vragenlijst in te vullen. Het is voor ons belangrijk om te weten hoe uw algemene gezondheid is zodat we daar tijdens de behandeling rekening mee kunnen houden. Neem eventueel uw medicijnenlijst en/of een verwijsbrief mee. Bij personen jonger dan 16 jaar, is de aanwezigheid van een ouder of voogd verplicht bij het intakegesprek.

Annuleren van de afspraak

We verzoeken u alleen bij uiterste noodzaak een afspraak af te zeggen. Indien het u niet lukt om een afspraak na te komen, vragen wij om dit zo snel mogelijk telefonisch danwel per email aan de praktijk door te geven. In dat geval kan de gereserveerde tijd soms nog gebruikt worden om iemand anders te helpen. Wanneer u niet op de afspraak verschijnt, of minder dan 24 uur voor aanvang telefonisch afmeldt, zijn we genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Deze kosten bedragen € 10,00 per kwartier. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Vergoeding zorgverzekeraar

Bij een aanvullende verzekering en een medische indicatie voor acnébehandeling voor het gezicht, camouflagetherapie voor het gezicht en de hals en ontharen (laserontharing/elektrische epilatie) van het gezicht, kunt u in aanmerking komen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar over de rechten op vergoeding en de daarbij horende polisvoorwaarden.

Kwaliteitsborging

Onze huidtherapeuten zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). De beroepsvereniging speelt een faciliterende en bewakende rol door kwaliteitsinstrumenten te ontwikkelen en beschikbaar te stellen.

Ook staan onze huidtherapeuten geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het doel van dit register is het herkenbaar blijven als paramedicus, het stimuleren van kwaliteitsbevordering en het zichtbaar maken van specifieke deskundigheid naar buiten toe. Voor registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici gelden criteria ten aanzien van werkervaring en deskundigheidsbevordering.

Algemene voorwaarden Huidzorg Houten

Indien u voor het eerst een bezoek brengt aan Huidzorg Houten is het belang dat u op de hoogte bent van de algemene voorwaarden die gelden binnen deze praktijk. Deze informatie heeft betrekking op u als patiënt.

Directe toegankelijkheid

De huidtherapeut is ‘direct toegankelijk’. Wanneer de patiënt op eigen initiatief en zonder verwijzing Huidzorg Houten bezoekt, is er speciale screening met behulp van een rode vlaggenlijst nodig.

Met deze vragenlijst kan de huidtherapeut ziekten en aandoeningen signaleren die niet in het eigen deskundigheidsgebied vallen. Wanneer de resultaten van de screening hiertoe aanleiding geven, zal de huidtherapeut de patiënt naar een arts of andere discipline verwijzen.

Klachtenbehandeling

Hoewel wij veel waarde hechten aan persoonlijke service, uitgebreide informatievoorziening en kwaliteit, kan het gebeuren dat een patiënt ergens ontevreden over is. Ons streven is dat de patiënt eerst de klacht met de desbetreffende huidtherapeut bespreekt. Meestal kunnen zij samen een goede oplossing vinden. Ook kan de patiënt een klacht indienen via het klachtenformulier op onze website. De patiënt wordt in dat geval zo snel mogelijk gebeld en uitgenodigd voor een gesprek.

Als lid van de NVH krijgt Huidzorg Houten, bij een klacht, ondersteuning van de verplichte klachtenfunctionaris en zijn we aangesloten bij een geschillenregeling. Wanneer het toch niet lukt om een klacht met de praktijk op te lossen, kan een onafhankelijke klachtenfunctionaris kosteloos worden ingeschakeld om te bemiddelen en te helpen bij het vinden van een goede oplossing. Dit gebeurt alleen als de patiënt dit wenst.

Wet Bescherming Persoonsgegevens

Al onze medewerkers gaan vertrouwelijk met patiëntengegevens om. Het patiëntendossier is veilig opgeslagen in een automatiseringssysteem voor de huidtherapeutische praktijk. De gegevens in deze beveiligde praktijksoftware kunnen niet verloren gaan of in onbevoegde handen terechtkomen. De gegevens kunnen wel gebruikt worden voor statistiek, kwaliteitsverbetering en ondersteuning van de bedrijfsvoering.