LycogelMedik8ZO MedicalZO Skin HealthCoresaOverige producten

Lycogel

Lycogel is de eerste kleurcorrigerende camouflage die de huid laat ademen en daarmee het herstelproces na een behandeling versnelt. De producten van Lycogel zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor toepassing door artsen onmiddellijk na cosmetische behandelingen.Meer info & bestellen »

Medik8

Medik8 is een innoverend bedrijf dat zich bezighoudt met huidonderzoek en actief is op het gebied van groene farmaceutische cosmetica (dermaceuticals) voor de gevoelige huid. Wel resultaten, geen irritatie! De uitdaging voor Medik8 is effectieve professionele huidverzorgingformules minder agressief te maken zonder de krachtige werking ervan te verminderen. Meer info & bestellen »

ZO Medical

ZO Medical is de krachtige, medische productlijn van Dr. Zein Obagi. De producten uit de ZO Medical lijn zijn geschikt om beschadigde huiden door zon, veroudering, acne, rosacea en melasma te behandelen. De producten bevat hoge concentraties van actieve ingrediënten, zoals retinol, glycolzuur, salicylzuur, melkzuur en belangrijke peptiden en anti-oxidanten. Dr. Obagi weet als geen ander hoe deze stoffen afgeleverd kunnen worden in de huid, zodat de huid zichtbaar verbetert en gezond kan blijven. Meer info & bestellen »

ZO Skin Health

ZO Skin Health, opgericht door dr. Zein E. Obagi uit Los Angeles, is de cosmetische aansluiting op de producten en behandelingen van Obagi Medical en bedoeld voor diegenen, die niet lijden aan ernstige vormen van melasma, acne of zonbeschadiging. Ook al is deze lijn niet medisch van aard, deze is volledig ontwikkeld in dezelfde filosofie als het medische Obagi Nu-Derm Systeem: Herstellen en behouden van de gezondheid van de huid.Meer info & bestellen »

Coresa

Coresa is een compleet programma tegen acne, littekens, pigmentverkleuringen, onreine huid en grove poriën. Het werkt snel en effectief. Het merk uit USA wordt gebruikt tijdens de acnebehandelingen. De producten zijn toe te passen bij vrijwel iedere vorm van acne en geeft verbluffende resultaten. De samenstelling van de Coresa producten zijn volkomen veilig en werken op natuurlijke wijze.Meer info & bestellen »

Overige producten

Ook hebben wij een aantal losse producten in ons assortiment, zoals Brush on Block en AHA creme van Louis Widmer.Meer info & bestellen »

LycogelMedik8ZO MedicalZO Skin HealthCoresaOverige producten