ZO Medical producten

ZO Medical van Dr. Zein Obagi is een krachtige productlijn welke ingezet kan worden bij verschillende huidproblemen. De producten bevatten hoge concentraties werkstoffen om diep in de huid te kunnen doordringen. Enkele voorbeelden van actieve ingrediënten zijn: retinol (vitamine A-zuur), glycolzuur, salicylzuur, melkzuur, peptiden en anti-oxidanten zoals vitamine-C. De ZO Medical producten zijn ontwikkeld om de huid weer aan het werk te zetten en van binnenuit gezond te maken. Het is hierbij belangrijk alle aspecten van de huidverzorging mee te nemen, zodat de ingrediënten optimaal worden opgenomen.

Hoe kan ik ZO Medical producten het beste gebruiken?

U kunt bij Huidzorg Houten altijd terecht voor een advies welke ZO Medical producten aansluiten bij uw huidproblemen. Als u de producten gaat gebruiken adviseren we de volgende opbouw aan te houden voor een optimaal effect van de producten:

  1. Wash – Oppervlakte reiniging
  2. Scrub – Verwijderen dode huidcellen
  3. Oil Control – Verminderen talgproductie
  4. Stimulate – Aanpakken huidprobleem met sterke stimulerende producten

Daarnaast kunnen producten worden toegevoegd welke de huid helpen herstellen tijdens de behandelperiode. De producten uit de ZO Medical lijn kunnen gecombineerd worden met de producten uit de ZO Skin Health lijn.

ZO Medical Bestellen

Je kunt de ZO Medical producten bestellen via de volgende link: http://www.zo-huidzorg.nl/

Vragen over ZO Medical?

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Huidzorg Houten via 030 6342561 of via het contactformulier op deze pagina.